O turistični agenciji M&M Turist

Spoštovani potniki, dragi prijatelji!

Turistična agencija mmturist je družinsko podjetje, ki ga je ustanovila gospa Marjeta Brajić in pomembno prispevala k več kot 55-letni tradiciji organiziranja turističnih izletov in potovanj, na katera smo popeljali na tisoče zadovoljnih gostov. Programe pripravljamo na osnovi dolgoletnih izkušenj, skupaj z našimi vodniki in partnerji, ki sodijo v sam vrh ponudnikov turističnih storitev.

Trudimo se, da bi ugodili vašim željam. Skupaj bomo poiskali pravo potovanje, ki vam bo ostalo za vedno v prijetnem spominu. Naše vodilo je zadovoljstvo naših potnikov, kakovostna organizacija in izpeljava izletov, na katerih se boste počutili varno in udobno. Prijazno bomo poskrbeli za enostavno rezervacijo, primerno ceno, odlično spremstvo, udobno namestitev in prijeten prevoz.


Polepšajte si življenje in odpotujte z nami.

Mirjana Brajić in ekipa mmturist-a


Kdo potuje z našo agencijo?

- Posamezniki, ki iščejo izlete in potovanja s kvalitetnimi storitvami in odličnim vodenjem

- Posamezniki ali skupine, ki iščejo počitnice po celem svetu

- Skupine, ki potrebujejo izkušeno agencijo za organizacijo obiska željene destinacije. Mnogim skupinam tudi svetujemo destinacije ali pa skupaj priredimo program, da čim bolj ustreza željam naročnika.

- V organizacijo nam zaupa izlete veliko število slovenskih srednji šol in fakultet. Zakaj ne bi tudi vaša.

- Podjetja in podjetniki , ki od trenutka naročila ne skrbijo o kvaliteti izvedbe za: hotelske rezervacije, letalske vozovnice, organizacijo seminarjev, konferenc, kongresov ali sprejema njihovih poslovnih partnerjev. 


Blagovne znamke

Že tretje leto nastopamo s podjetjem m&m turist kot specializiran golfski tour-operater pod blagovnima znamkama PAR3 in Golfslovenia.netPAR3 - www.par3.si

Pod blagovno znamko PAR3 v Sloveniji ponujamo golfska potovanja za golfiste , organizacijo golf turnirjev in lastni golf klub s članstvom.GOLFSLOVENIA.NET - www.golfslovenia.net

Specializirani golf tour operater in vodilni partner v združenju za golf turizem Slovenije GIZ GOLF. Pozicioniranje Slovenije kot golf destinacije in prodaja Slovenskih golf paketov tujim golfistom. 


Imetnik licence za organizacijo nacionalnih kvalifikacij za Svetovno Amatersko Prvenstvo v Golfu od leta 2013.