Spoznajte Zagreb, prestolnico sosednje Hrvaške. 


Cena pri najmanj 30 udeležencih: 29 EUR 

 

1. dan:  LJUBLJANA - ZAGREB  - LJUBLJANA
Odhod avtobusa iz Ljubljane z dogovorjenega mesta ob 8. uri zjutraj. Vožnja proti Dolenjski, mimo Novega mesta, čez mejni prehod Obrežje, v prestolnico sosednje Hrvaške, v Zagreb.  Ogledali si bomo Zagreb in njegove glavne znamenitosti. Sprehodili se bomo po ulicah Gornjega in Spodnjega mesta, do slavnih arkad in skulptur parka-pokopališča Mirogoj, katedrale ter živahne tržnice Dolac. Pot po ulicah Gornjega mesta nas bo vodila mimo cerkve sv. Marka, simbola Zagreba, ter mimo razgledne točke pod stolpom Lotrščak, od koder je čudovit razgled na Zagreb, vse do Kamnitih vrat. Znamenitost mesta je tudi ta, da se poldne naznanja s pokom topa s stolpa Lotrščak. V Zagrebu je tudi velik park Maksimir, v Arheološkem muzeju pa je razstavljena mumija z najdaljšim etruščanskim epitafom.

Popoldne se bomo vrnili na Trg bana Jelačića, kjer se bomo prepustili vzdušju mesta. Prosto za sprehod po trgih, za nakupe, kavico in samostojne oglede….

Pozno popoldne se bomo poslovili od prelepe hrvaške prestolnice  in se vrnili v Slovenijo. V Ljubljano se bomo vrnili v večernih urah.

CENA VKLJUČUJE: 
prevoz s kvalitetnim turističnim avtobusom na navedeni relaciji, oglede po programu (brez vstopnin), osnovno nezgodno zavarovanje ter vodenje in organizacijo izleta. 
Doplačilo: po želji kosilo na poti. 


POGOJI:Akontacija: 30% od osnovne cene.
Odpovedni riziko: 5% od osnovne cene, v primeru dokumentirane sile, če ste se zanj odločili.Izračun upošteva udeležbo najmanj 45 oz. 35, 30 oseb v avtobusu. Splošni pogoji so sestavni del programa.
 

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Povpraševanje

ZAGREB (1 dan)

od
21,00 €

Potniki

1
2
 

ZAGREB (1 dan)


  • od 21,00 €


Termini:Morda vas zanima tudi...

KULINARIČNA BELA KRAJINA (1 dan) Slovenija

KULINARIČNA BELA KRAJINA (1 dan)

0/5

od 49,00 € Brez DDV: 49,00 €

KULINARIČNA KRAS IN OBALA (1 dan) Slovenija

KULINARIČNA KRAS IN OBALA (1 dan)

0/5

od 67,00 € Brez DDV: 67,00 €

PO POTEH KRAŠKE BURJE (1 dan) Slovenija

PO POTEH KRAŠKE BURJE (1 dan)

0/5

od 56,00 € Brez DDV: 56,00 €

FURLANIJA IN JULIJSKA KRAJINA (1 dan) Slovenija

FURLANIJA IN JULIJSKA KRAJINA (1 dan)

0/5

od 49,00 € Brez DDV: 49,00 €

Tags: ZAGREB, enodnevna potepanja