Vabimo vas da obiščete Tajsko, deželo prijaznih ljudi - deželo nasmehov.

Cena pri najmanj 25 potnikih:  od 1660 Eur
Cena pri najmanj 15 potnikih:  od 1780 Eur
Cena pri najmanj 10 potnikih:  od 1780 Eur


1. dan: SLOVENIJA - EVROPA - BANGKOK
Odhod z letališča JP Ljubljana/ bližnje letališče. Polet v tajsko prestolnico Bangkok.

2. dan: BANGKOK
Srečanje z lokalnim predstavnikom in začetek našega potovanja z orientacijskim ogledom mesta s postankom v Wat Po, največjem templju na Tajskem, kjer se nahaja znameniti ležeči buda. Po kosilu pristno doživetje Bangkoka. Vožnja po mogočni reki Chao Praya. Prijetno utrujeni se bomo odpravili do hotela. Zvečer po želji (ob doplačilu) vožnja do najvišjega hotela v Bangkoku, kjer bomo uživali ob prekrasnem razgledu na „mesto angelov".

3. dan: BANGKOK - PLAVAJOČA TRŽNICA - BANGKOK
Zgodnji zajtrk in vožnja mimo solin in čudovitih kokosovih plantaž do plavajoče tržnice Damnoen. Vkrcanje na čoln, s katerim bomo zapluli v osrčje plavajoče tržnice, spoznavali raznovrstno tropsko sadje in življenje ob reki. Polni prijetnih doživetij se bomo zapeljali na kosilo v eno izmed lokalnih restavracij. Sledi vožnja nazaj v prestolnico, kjer bomo po želji obiskali veličastno Kraljevo palačo, se prepustili nakupovanju ali samostojnemu pohajkovanju po mestu, ki nikoli ne spi. Zvečer možnost obiska živahne ulice Patpong ali Koh San Road.

4. dan: BANGKOK - AYUTHAYA - LOPBURI - PHITSANULOK
Nadaljevanje potovanja do nekdanje poletne rezidence tajskih kraljev Bang Pa Ina, kjer se bomo vkrcali na ladjico in zapeljali do kraljeve Ayutthaye. Obiskali bomo Wat Yai Chaya Mongkol in starodavne ruševine Wat Chai Wattanarama. Pot nas bo vodila naprej v Lopburi, ki je znan po opičjem templju, katerega si bomo tudi ogledali. Sledi vožnja do Phitsanuloka, kjer se bomo podali na večerno potepanje s tipičnimi prevoznimi sredstvi - rikšami do nočne tržnice. Nastanitev v hotelu.

5. dan: PHITSANULOK - SUKHOTHAI - LAMPANG
Ogled Wat Mahathat - a, kjer se skriva po mnenju mnogih najlepši kip bude na Tajskem. Nato vožnja v prvo tajsko prestolnico Sukhothai. S kolesi se bomo zapeljali po starodavnih ruševinah v romantičnem zgodovinskem parku z mnogimi templji, vključno z Wat Sri Chum, v katerem nas čaka velikanski kip sedečega Bude. Po kosilu v eni izmed restavracij v Si Satchanalai naprej do Lampanga, skozi katerega se bomo popeljali kar s kočijami. Nastanitev v hotelu.

6. dan: LAMPANG - PHAYAO - CHIANG RAI
Vožnja v Phayao, ki se ponaša z najplitkejšim jezerom na Tajskem. Na poti se bomo ustavili tudi pri enem od gorskih plemen. Po kosilu vožnja do skrivnostnega Zlatega trikotnika. Z ladjico se bomo zapeljali po mogočni reki Mekong in uživali v naravnih lepotah. Nadaljevanje poti v Chiang Rai. Nastanitev v hotelu.

7. dan: CHIANG RAI - CHIANG MAI
Po zgodnjem zajtrku ogled sijočega Belega templja, ki združuje sodobnost s tradicijo. Odhod proti Chiang Maiu in ogled nekaterih rokodelskih delavnic (izdelava svile, lesa, lokalnih tekstilnih izdelkov). Po kosilu v lokalni restavraciji ogled Wat Doi Suthep, ki se nahaja v gorah na višini 1.056 metrov. Do templja se bomo povzpeli po stopnicah ali z vzpenjačo in občudovali slikovito pokrajino pod nami. Zvečer po želji in proti doplačilu Kantoke večerja s tradicionalnim plesom in kulinariko s severa Tajske. Nastanitev v hotelu.

8. dan: CHIANG MAI - BANGKOK
Dopoldan bomo preživeli v družbi stalnih prebivalcev slonov. Lahko jih bomo jahali in opazovali pri delu. Za konec nas čaka še rafting z bambusovimi splavi. Popoldan prevoz na letališče in polet proti Bangkoku. V večernih urah polet proti enemu izmed azijskih/evropskih letališč.

9. dan: EVROPA - SLOVENIJA
Pristanek na bližnjem letališču/JP Ljubljana.


---

MOŽNOST PODALJŠANJA NA KOH CHANGU;


8. DAN zajtrk, notranji let nočitev CHIANG MAI - BANGKOK - KOH CHANG

JAHANJE SLONOV IN RAFTING

Dopoldan bomo preživeli v družbi stalnih prebivalcev slonov. Lahko jih bomo jahali in opazovali pri delu. Za konec pa nas čaka še rafting z bambusovimi splavi. Popoldan prevoz na letališče in polet proti Bangkoku. Sledi vožnja do pristanišča in nato z ladjico do Koh Changa, namestitev in nočitev.


9. - 10. DAN zajtrk, nočitev KOH CHANG

SLADKO BREZDELJE

Koh Chang ali zadnji rajski otok jugovzhodne Azije. Ponuja dolge peščene plaže in gozdnato notranjost, kjer so skriti slapovi in gorski vrhovi. Vabile nas bodo dolge široke bele plaže, primerne za dolge sprehode in rajske palme, primerne za sproščanje ob dobri tajski masaži, brez katere dežele nikakor ne smemo zapustiti. Kulinaričnim navdušencem pa priporočamo tajski kuharski tečaj in zvečer razvajanje z odlično morsko hrano, kjer bomo razvajali naše brbončice. Vsekakor popolna kombinacija za rajski odklop.


11. DAN polet, zajtrk, nočni let KOH CHANG - BANGKOK - EVROPA

NASMEHI TAJSKE

Zadnje lovljenje toplega sonca, nato pa se bomo poslovili od prijaznih nasmejanih domačinov in se s trajektom zapeljali do pristanišča in nato z ladjico do celine in Bangkoka. V nočnih urah polet prot Evropi.


MOŽNOST PODALJŠANJA NA PHUKETU;

8. DAN zajtrk, polet, nočitev CHIANG MAI - BANGKOK - PHUKET

JAHANJE SLONOV IN RAFTING

Dopoldan bomo preživeli v družbi stalnih prebivalcev slonov. Lahko jih bomo jahali in opazovali pri delu. Za konec pa nas čaka še rafting z bambusovimi splavi. Popoldan polet proti največjemu in hkrati naj zabavnejšemu delu Tajske, otoku Phuket. Tranfer do hotela in nočitev.


9. - 10. DAN zajtrk, nočitev PHUKET

SLADKO BREZDELJE

Biser juga, kot mu pravijo mnogi, ponuja dolge bele peščene plaže, živahno nočno življenje, številne športne aktivnosti in raznolike oglede. Lahko se odpravite na morske avanture po sosednjih otokih kot je otoček Ko Phi Phi, Phang Nga ali James Bondov otok in številne druge. Vabile nas bodo dolge široke bele plaže, primerne za dolge sprehode in rajske palme, primerne za sproščanje ob dobri tajski masaži, brez katere dežele nikakor ne smemo zapustiti.


11. DAN polet, zajtrk, nočni let PHUKET - BANGKOK - EVROPA

NASMEHI TAJSKE

Zadnje lovljenje toplega sonca. Popoldan polet proti Bangkoku in naprej proti Evropi.


12. DAN EVROPA - SLOVENIJA

Polet do Ljubljane /bližnjega letališča.

CENA VKLJUČUJE: letalski prevoz po programu v ekonomskem razredu, notranji let po programu (Chiang Mai - Bangkok) z vključenimi letališkimi in varnostnimi pristojbinami, vse prevoze z avtobusi po programu, vse oglede vključno z vstopninami, nastanitev v hotelih 3*- 4* na bazi nočitev z zajtrki ter kosili v lokalnih restavracijah ali večerje kot navedeno v programu, stroške slovenskega spremljevalca in lokalnega vodnika, organizacijo potovanja.
DOPLAČILA: napitnine (tudi otroci) 50 €, za manjšo skupino med 15 in 19 potniki 120 €, za manj kot 15 potnikov 210 €. MOŽNA DOPLAČILA OB PRIJAVI: enoposteljna soba 179 €, enosmerni prevoz iz letališča v Benetkah 29 €. MOŽNA DOPLAČILA NA POTI: Kantoke večerja prib. 30 €, jahanje slonov in rafting z bambusovim splavom 55 €.
POPUST: otrok do 12. leta v sobi z dvema odraslima osebama na vprašanje.


ZA PODALJŠANJE NA KOH CHANGU:

OPOMBA: slovensko spremstvo v času počitnic ob minimalno 10 prijavljenih potnikih. Končana cena je odvisna od razpoložljivosti letalskih in hotelskih kapacitet in je znana ob končni potrditvi.

ZA PODALJŠANJE NA PHUKETU:
OPOMBA:
slovensko spremstvo v času počitnic ob minimalno 10 prijavljenih potnikih. Končana cena je odvisna od razpoložljivosti letalskih in hotelskih kapacitet in je znana ob končni potrditvi.

POPUST: otrok do 12. leta v sobi z dvema odraslima osebama na vprašanje.


POGOJI:
Akontacija: 30% od osnovne cene. 

Odpovedni riziko: 5% od osnovne cene, v primeru dokumentirane višje sile, če ste se zanj odločili.
Prijavnina: 18,00 EUR na prijavnico/voucher, ne glede na število oseb.
Odlog plačila: 3 x 250 EUR.Napitnine na poti so priporočene in pričakovane.


OPOMBA: v primeru poleta z bližnjega letališča je prevoz za doplačilo.


Splošni pogoji so sestavni del programa. Izračun upošteva udeležbo najmanj 25, 20 ali 15 oseb. Splošni pogoji so sestavni del programa.


 

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Povpraševanje

TAJSKA DEŽELA NASMEHOV

od
2.119,00 €

Potniki

1
2
 

TAJSKA DEŽELA NASMEHOV


  • od 2.119,00 €Morda vas zanima tudi...

ČAROBNA INDIJA

ČAROBNA INDIJA

0/5

od 0,00 € Brez DDV: 0,00 €

JAPONSKA - 10 dni

JAPONSKA - 11 dni

0/5

od 2.750,00 € Brez DDV: 2.750,00 €

PEKING IN SEVERNA KOREJA

SEVERNA KOREJA

0/5

od 2.990,00 € Brez DDV: 2.990,00 €

TAJVAN, HONG KONG, MACAU

TAJVAN, HONG KONG IN MACAU

0/5

od 2.690,00 € Brez DDV: 2.690,00 €

VIETNAM IN KAMBODŽA

VIETNAM IN KAMBODŽA

0/5

od 2.710,00 € Brez DDV: 2.710,00 €

INDONEZIJA Azija

INDONEZIJA

0/5

od 1.599,00 € Brez DDV: 1.599,00 €

JAPONSKA V BARVI ČEŠENJ

JAPONSKA V BARVI ČEŠENJ

0/5

od 2.750,00 € Brez DDV: 2.750,00 €

DUBAJ,ABU DHABI,RAS AL KHAIMAH IN OMAN

DUBAJ,ABU DHABI,RAS AL KHAIMAH IN OMAN

0/5

od 1.099,00 € Brez DDV: 1.099,00 €

TAJVAN, HONG KONG IN MACAU

TAJVAN, HONG KONG IN MACAU

0/5

od 2.690,00 € Brez DDV: 2.690,00 €

KAZAHSTAN IN UZBEKISTAN (EXPO 2017) Azija

KAZAHSTAN IN UZBEKISTAN (EXPO 2017)

0/5

od 3.090,00 € Brez DDV: 3.090,00 €

KITAJSKA in SEVERNA KOREJA

KITAJSKA in SEVERNA KOREJA

0/5

od 2.950,00 € Brez DDV: 2.950,00 €

Tags: TAJSKA, DEŽELA, NASMEHOV, Azija