Pariz, svetovna metropla, označujejo kot mesto ljubezni, mesto svetlobe, mesto kulture, mesto visoke mode, mesto tisočerih luči, mesto odlične kulinarike, mesto Mona Lise... Obiščite in doživite obrežje reke Sene, Eifflov stop, Mona Liso ... Bienvenue!


Cena pri najmanj 35 udeležencih: od 499 Eur
Cena pri najmanj 25 udeležencih: od 529 Eur 
Cena pri najmanj 15 udeležencih: od 549 Eur 


1. DAN: LJUBLJANA - PARIZ
Polet v francosko prestolnico. Po pristanku v Parizu se bomo popeljali na triurni panoramski ogled mesta. Postanek ob Palači Chaillot, Eifflovem stolpu, Hotel des Invalides... Namestitev v hotelu in nadaljevanje ogledov peš in z metrojem. Vzpon na Eifflov stolp in možnost vožnje s panoramsko ladjo po reki Seni. Sprehod po Elizejskih poljanah. Nočitev.

2. DAN: PARIZ/DISNEYLAND
Po zajtrku podrobnejši ogled mesta z metrojem: muzej Louvre, trgi Concorde, Vendome in Etoile, Slavolok zmage, opera, mestna hiša, mestni otok s katedralo Notre-Dame, boulevard St. Germain in St. Michel z Latinsko četrtjo ... Seveda bo tudi nekaj prostega časa za individualna potepanja. Zvečer še sprehod do Montmartra in ogled bazilike Sacre-Coeur ali obisk predstave kabareta na radoživem Pigallu... Po želji (doplačilo) celodnevni izlet v Eurodisney. Vrnitev v hotel in nočitev.

3. DAN: PARIZ ALI GRADOVI OB LOARI
Zajtrk. Dan bo namenjen ogledom priljubljenih galerij in muzejev.  Po želji (doplačilo) se bomo po zeleni pokrajini odpeljali na ogled mogočnih gradov ob Loari. Obiskali bomo najveličastnejšega med njimi - grad Chambord in grad v Amboisu, ki dominira nad mestecem. Sledila bo vožnja do reke Cher, kjer bomo videli enega najlepših renesančnih vodnih gradov v Evropi - grad Chenonnceau, ki ga obdajajo prelepi vrtovi. Polni vtisov se bomo vrnili v Pariz. Nočitev v hotelu.

4. DAN: PARIZ/ VERSAILLES - LJUBLJANA
Zajtrk in nadaljevanje z individualnimi ogledi. V primer kasnejšega poleta, če bo čas dopuščal se bomo lahko s hitro železnico RER odpravili do Versaillesa in si ogledali sončni dvorec, ki ga je na vrhuncu svojega vladanja dal zgraditi francoski kralj Ludvik XIV. Slovo od Pariza in vožnja do letališča. Polet proti domu.

CENA VKLJUČUJE: polet po programu, prevoz letališče - hotel - letališče, triurni avtobusni ogled mesta, 3x nočitev z zajtrkom v hotelu 2/3* (dvoposteljne sobe), oglede po programu, osnovno nezgodno zavarovanje, spremstvo in organizacijo potovanja.
DOPLAČILA: enoposteljna soba 115 €, Eiffl ov stolp 25 €, križarjenje po Seni 15 €, prevoz v Eurodisney 15 €, vstopnina v Eurodisney odrasli 87 € (otroci 80 €), podzemna železnica 15 € deset voženj, izlet v Versailles (prevoz RER ali bus in vodnik) z vstopnino 43 €, vstopnina v vrtove 10 €, obisk varieteja 80–120 €, doplačilo prevoz na/z letališča. POPUSTI: otrok do 12. leta na tretjem ležišču 10 %.


POGOJI:


Akontacija: 30% od osnovne cene.
Odpovedni riziko: 5% od osnovne cene, v primeru dokumentirane višje sile, če ste se zanj odločili.
Prijavnina: 18,00 € na prijavnico/voucher, ne glede na število oseb.Izračun upošteva udeležbo najmanj 35, 25 oz. 15 oseb. Splošni pogoji so sestavni del programa.
 

 

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Povpraševanje

ROMANTIČNI PARIZ (4 dni)

od
499,00 €

Potniki

1
2
 

Rezervacija

ROMANTIČNI PARIZ (4 dni)

od
499,00 €
Potniki
1
Odpovedni riziko
Način plačila
 

ROMANTIČNI PARIZ (4 dni)


  • od 499,00 €


Termin:Morda vas zanima tudi...

GRADOVI, DVORCI IN PARKI LOARE Francija

GRADOVI, DVORCI IN PARKI LOARE

0/5

od 498,00 € Brez DDV: 498,00 €

PARIZ, LOARA, ŠAMPANJA IN ALZACIJA Francija

PARIZ, LOARA, ŠAMPANJA IN ALZACIJA

0/5

od 389,00 € Brez DDV: 389,00 €

PARIZ Z LETALOM - 3 DNI

PARIZ Z LETALOM-3 DNI - ZIMSKE POČITNICE

0/5

od 378,00 € Brez DDV: 378,00 €

Tags: ROMANTIČNI, PARIZ, dni), Francija