Pariz, svetovna metropla, označujejo kot mesto ljubezni, mesto svetlobe, mesto kulture, mesto visoke mode, mesto tisočerih luči, mesto odlične kulinarike, mesto Mona Lise... Obiščite in doživite obrežje reke Sene, Eifflov stop, Mona Liso ... Bienvenue!


Cena pri najmanj 25 udeležencih: od 499 Eur
Cena pri najmanj 15 udeležencih: od 519 Eur 


1. DAN: LJUBLJANA - PARIZ
Polet v francosko prestolnico. Po pristanku v Parizu se bomo popeljali na triurni panoramski ogled mesta. Postanek ob Palači Chaillot, Eifflovem stolpu, Hotel des Invalides... Namestitev v hotelu in nadaljevanje ogledov peš in z metrojem. Vzpon na Eifflov stolp in možnost vožnje s panoramsko ladjo po reki Seni. Sprehod po Elizejskih poljanah. Nočitev.

2. DAN: PARIZ
Po zajtrku podrobnejši ogled mesta z metrojem: muzej Louvre, trg Concorde, Vendôme in Etoile, Slavolok zmage, opera, mestna hiša, mestni otok s katedralo Notre-Dame, boulevard St. Germain in St. Michel z Latinsko četrtjo... Seveda bo tudi nekaj prostega časa za individualna potepanja. Zvečer še sprehod do Montmartra in bazilike Sacré-Coeur ali obisk kabare predstave na radoživem Pigallu... Vrnitev v hotel in nočitev.

3. DAN: PARIZ / DISNEYLAND ALI GRADOVI OB LOARI
Zajtrk. Dan bo namenjen ogledom priljubljenih galerij in muzejev. Lahko se bomo odpeljali (RER) v Disneyland in preživeli dan poln zabave ter norih doživetij. Po želji se bomo po zeleni pokrajini odpeljali na ogled mogočnih gradov ob Loari. Obiskali bomo najveličastnejšega med njimi - grad Chambord in grad v Amboisu, ki dominira nad mestecem. Sledila bo vožnja do reke Cher, kjer bomo videli enega najlepših renesančnih vodnih gradov v Evropi - grad Chenonnceau, ki ga obdajajo prelepi vrtovi. Polni vtisov se bomo vrnili v Pariz. Nočitev v hotelu.

4. DAN: PARIZ/ VERSAILLES - LJUBLJANA
Zajtrk in nadaljevanje z individualnimi ogledi. Po želji se bomo lahko s hitro železnico RER odpravili do Versaillesa in si ogledali sončni dvorec, ki ga je na vrhuncu svojega vladanja dal zgraditi francoski kralj Ludvik XIV. Popoldan slovo od Pariza in vožnja do letališča. Polet proti domu.

CENA VKLJUČUJE: polet po programu, prevoz letališče–hotel–letališče, triurni avtobusni ogled mesta, 3x nočitev z zajtrkom v hotelu 2/3* (dvoposteljne sobe), oglede po programu, osnovno nezgodno zavarovanje, spremstvo in organizacijo potovanja. DOPLAČILA: enoposteljna soba 99 €, Eifflov stolp 25 €, križarjenje po Seni 15 €, izlet v Versailles 40 € (min. 15. Potnikov), prevoz v Eurodisney 15 €, vstopnina v Eurodisney odrasli 79 € (otroci 71 €), podzemna železnica 15 € deset voženj, celodnevni izlet na gradove ob Loari 98 €, izlet v Versailles (prevoz RER ali bus in vodnik) z vstopnino 40 €, vstopnina v vrtove 10 €, obisk varieteja 80–120 €.
POPUSTI: otrok do 12. leta na tretjem ležišču 10 %. OPOMBA: pri manjšem številu potnikov doplačilo 20 €.

POGOJI:


Akontacija: 30% od osnovne cene.
Odpovedni riziko: 5% od osnovne cene, v primeru dokumentirane višje sile, če ste se zanj odločili.
Prijavnina: 18,00 € na prijavnico/voucher, ne glede na število oseb.Izračun upošteva udeležbo najmanj 25 oz. 20 oseb. Splošni pogoji so sestavni del programa.
 

 

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Povpraševanje

ROMANTIČNI PARIZ (4 dni)

od
569,00 €

Potniki

1
2
 

ROMANTIČNI PARIZ (4 dni)


  • od 569,00 €Morda vas zanima tudi...

GRADOVI, DVORCI IN PARKI LOARE Francija

GRADOVI, DVORCI IN PARKI LOARE

0/5

od 498,00 € Brez DDV: 498,00 €

PARIZ, LOARA, ŠAMPANJA IN ALZACIJA Francija

PARIZ, LOARA, ŠAMPANJA IN ALZACIJA

0/5

od 389,00 € Brez DDV: 389,00 €

PARIZ Z LETALOM - 3 DNI

PARIZ Z LETALOM-3 DNI - ZIMSKE POČITNICE

0/5

od 378,00 € Brez DDV: 378,00 €

Tags: ROMANTIČNI, PARIZ, dni), Francija