Dunaj prestolnica Avstrije, mesto s pestro zgodovino, ki leži na lepi modri Donavi. Že zdavnaj je minil čas starega Dunaja s kongresi, kočijaži, zabavami in kralji valčkov »mesta mojih sanj«, sijaja cesarstva. Ostala pa je lepota mesta, ki ima izredno veliko umetnostnih zakladov, ljubeznivo prebivalstvo, kulturno ozračje, v katerem si najdejo dom slikarji in glasbeniki mnogih dežel. Dunaj je vabljiv v vseh letnih časih.

 

Cena pri najmanj 45 udeležencih: 99 Eur
Cena pri najmanj 35 udeležencih: 116 Eur

NA DUNAJU NE SPREGLEJTE:

muzej Madame Tussaud Vienna - odprto vse leto
Živalski vrt Schönbrunn - odprto vse leto
* zabavišče Prater - odprto vse leto
razstava procelana - odprto vse leto v palači Augarten


1. DAN: LJUBLJANA - DUNAJ
Odhod iz Ljubljane s parkirišča na Dolgem mostu ob 6. uri. Vožnja z avtobusom mimo Celja in Maribora v Avstrijo, nato mimo Gradca na Dunaj. Popeljali se bomo na panoramski ogled palač ob Ringu. Videli bomo Karlovo cerkev, Umetnostnozgodovinski in Naravoslovni muzej, Državno opero, Mestno hišo, Parlament, Dvorno gledališče, Votivno cerkev in Univerze. Privoščili si bomo oddih v eni od dunajskih kavarn, si nemara privoščili znamenito Sacherjevo tortico, in se nato napotili na ogled grobnice Habsburžanov. Namestitev v hotelu. Po želji večerja v znanem dunajskem okraju, v Grinzingu ali obisk zabavišča Prater. Nočitev v hotelu.

2. DAN: DUNAJ - LJUBLJANA
Po zajtrku vožnja do veličastne letne rezidence Habsburžanov, do Schönbrunna; ogled baročnega dvorca in parka, nato vrnitev v mesto, kjer si bomo ogledali še ostale znamenitosti starega mesta: slovito stolnico sv. Štefana, dvorec Belvedere, Plečnikovo Zacherlovo hišo, znamenito stavbo Secesije in druge. Po ogledih bo prosto in priložnost za ogled kakšne razstave ali muzejske zbirke ali za sprehode po dunajskih ulicah. Zvečer vrnitev mimo Gradca in Maribora ter Celja v Ljubljano. Prihod v Ljubljano v večernih urah.

CENA VKLJUČUJE: prevoz z avtobusom, 1x nočitev z zajtrkom v hotelu 3* (dvoposteljne sobe), oglede brez vstopnin, osnovno nezgodno zavarovanje, spremstvo in organizacijo izleta. DOPLAČILA: enoposteljna soba 25 €, vstopnine pribl. 25 €. POPUSTI: otrok do 12. leta na 3. ležišču 10 €.

 POGOJI:


Akontacija: 30% od osnovne cene.
Odpovedni riziko: 5% od osnovne cene, v primeru dokumentirane višje sile, če ste se zanj odločili.
Prijavnina: 15 € na prijavnico/voucher.Izračun upošteva udeležbo najmanj 45 oz. 35 oseb. Splošni pogoji so sestavni del programa.


 

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Povpraševanje

DUNAJ (2 DNI)

od
99,00 €

Potniki

1
2
 

Rezervacija

DUNAJ (2 DNI)

od
99,00 €
Potniki
1
Odpovedni riziko
Način plačila
 

DUNAJ (2 DNI)


  • od 99,00 €


Termin:Morda vas zanima tudi...

DUNAJ (1 DAN) Avstrija

DUNAJ (1 DAN)

0/5

od 43,00 € Brez DDV: 43,00 €

SALZBURG IN ORLOVO GNEZDO Avstrija

SALZBURG IN ORLOVO GNEZDO

0/5

od 113,00 € Brez DDV: 113,00 €

SALZBURG, PASSAU IN KRIŽARJENJE DO LINZA Nemčija

SALZBURG, PASSAU IN KRIŽARJENJE DO LINZA

0/5

od 139,00 € Brez DDV: 139,00 €

DUNAJ IN BRATISLAVA Avstrija

DUNAJ IN BRATISLAVA

0/5

od 99,00 € Brez DDV: 99,00 €

DUNAJ - KULTURNI PRAZNIK

DUNAJ - KULTURNI PRAZNIK

0/5

od 36,90 € Brez DDV: 36,90 €

Tags: DUNAJ, DNI), Avstrija