Vikend v Amsterdamu. Nizozemska, dežela cokel, tulipanov in diamantov.

 

Cena pri najmanj 30 udeležencih: od 479 Eur
Cena pri najmanj 20 udeležencih: od 519 Eur
Cena pri najmanj 15 udeležencih: od 534 Eur

1. DAN: LJUBLJANA – ZAANSE SCHANS IN VOLENDAM - AMSTERDAM
Polet v Amsterdam. Po pristanku sledi izlet z avtobusom po severni Holandiji, najprej obisk stare vasice Zaanse Schans, ki jo krasijo lesene hiške in mlini na veter, nato pa bomo odšli v Volendam, vasico znano po holandskem siru in izdelavi cokel (klompen). Prevoz do hotela v okolici Amsterdama, namestitev in nočitev.

2. DAN: AMSTERDAM
Po zajtrku ogled mestnih znamenitosti (doplačilo za lokalni prevoz): Kraljeve palače in trga Dam, borze, Rembrandtove hiše, Židovske četrti in hiše Ane Frank. Obiskali bomo tudi brusilnico diamantov in Cvetlični trg. Prosto za obisk muzejev in galerij (muzej voščenih lutk, Rijksmuseuma, Van Goghov muzej) ali pa za vožnjo z ladjico po slikovitih kanalih (grahtih). Nočitev.

3. DAN: AMSTERDAM / JUŽNA HOLANDIJA - LJUBLJANA
Zajtrk, nato po želji izlet z avtobusom po južni Holandiji: obisk strodavnega Delfta, glavnega mesta Haaga, letovišča Scheveningena in Rotterdama, ki velja za največje pristanišče na svetu. Pozno popoldan vožnja na letališče in polet proti domu.

CENA VKLJUČUJE: polet, prevoz z avtobusom, 2x nočitev z zajtrkom v hotelu 3* v Amsterdamu ali okolici, oglede po programu brez vstopnin, osnovno nezgodno zavarovanje, spremstvo in organizacijo izleta.
DOPLAČILA: enoposteljna soba 80 €, lokalni prevoz 6–18 €, vožnja z ladijco po kanalih Amsterdama 12 €, vstopnine: Delftska keramika 16 €, Rijks muzej 17 €, Keukenhof razstava cvetja 15–16 €, Aalsmer borza cvetja 6,5 € (možen ogled Keukenhofa in Aalsmerja), ostale vstopnine pribl. 4–18 €/muzej. 
POPUSTI: otroci do 12. leta na tretjem ležišču 15 %.

POGOJI:


Akontacija: 30% od osnovne cene.
Odpovedni riziko: 5% od osnovne cene, v primeru dokumentirane višje sile, če ste se zanj odločili.
Prijavnina: 18,00 € na prijavnico, ne glede na število oseb.Izračun upošteva udeležbo najmanj 30 oz. 20 oseb. Splošni pogoji so sestavni del tega programa.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Povpraševanje

AMSTERDAM (3 dni)

od
479,00 €

Potniki

1
2
 

Rezervacija

AMSTERDAM (3 dni)

od
479,00 €
Potniki
1
Odpovedni riziko
Način plačila
 

AMSTERDAM (3 dni)


  • od 479,00 €


Termin:Morda vas zanima tudi...

NIZOZEMSKA Z AVTOBUSOM Nizozemska

NIZOZEMSKA Z AVTOBUSOM

0/5

od 269,00 € Brez DDV: 269,00 €

Tags: AMSTERDAM, dni), Nizozemska