Pragi, prestolnici in največjemu mestu Češke republike pogosto pravimo Zlata Praga in s tem imenom, izvirajočim od mnogih zlatih jabolk na praških stolpih, občudujemo lepoto tega mesta s čudovitimi zgradbami in izredno lego ob reki Vltavi.

Cena pri najmanj 45 udeležencih: 109 Eur
Cena pri najmanj 35 udeležencih: 129 Eur


1. DAN: LJUBLJANA - PRAGA
Odhod iz Ljubljane v zgodnjih jutranjih urah. Vožnja v Avstrijo in dalje na Češko. Prihod v Prago v dopoldanskih urah. Vožnja na Hradčane in tam ogled zakladnice Loreta, stolnice sv. Vida, Zlate uličke ter sprehod po Mali strani do Vltave ter čez Karlov most v staro mestno jedro. Ogled mestnih znamenitosti: Staromestnega trga z mestno hišo in univerzo, Židovske četrti ter Vaclavskega trga. Nato vožnja do hotela in namestitev. Po želji večerja v eni od značilnih praških pivnic. Nočitev v hotelu.

2. DAN: PRAGA - LJUBLJANA
Po zajtrku ogled Plečnikove cerkve in sprehod po mestu. Možnost vožnje z ladjo po Vltavi s kosilom. V popoldanskih urah se bomo odpeljali proti Sloveniji in v Ljubljano prispeli v nočnih urah.

CENA VKLJUČUJE: prevoz z avtobusom, 1x nočitev z zajtrkom v hotelu 3* (dvoposteljne sobe), oglede brez vstopnin, osnovno nezgodno zavarovanje, spremstvo in organizacijo izleta.
DOPLAČILA: 1/1 soba 25 €, vstopnine pribl. 15 €, večerja v pivnici pribl. 20 €, križarjenje po Vltavi s kosilom pribl. 20 €. POPUSTI: otrok do 12. leta 15 €.
POGOJI:Akontacija: 30 % od osnovne cene.
Odpovedni riziko: 5 % od osnovne cene, v primeru dokumentirane višje sile, če ste se zanj odločili.
Prijavnina: 18,00 € na prijavnico/voucher ne glede na število oseb.Izračun upošteva udeležbo najmanj 45 oz. 35 oseb. Splošni pogoji so sestavni del programa.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Povpraševanje

VIKEND V PRAGI

od
109,00 €

Potniki

1
2
 

Rezervacija

VIKEND V PRAGI

od
109,00 €
Potniki
1
Odpovedni riziko
Način plačila
 

VIKEND V PRAGI


  • od 109,00 €


Termin:Morda vas zanima tudi...

PRAGA IN ČEŠKI GRADOVI Češka

PRAGA IN ČEŠKI GRADOVI

0/5

od 209,00 € Brez DDV: 209,00 €

PO GRADOVIH JUŽNE ČEŠKE Češka

PO GRADOVIH JUŽNE ČEŠKE

0/5

od 137,00 € Brez DDV: 137,00 €

Tags: VIKEND, PRAGI, Češka