• TAJSKA DEŽELA NASMEHOV - NOVO LETO
  • TAJSKA DEŽELA NASMEHOV - NOVO LETO

Obiščite deželo prijaznih in nasmejanih ljudi! Slikoviti Bangkok in eksotični sever Tajske – počitnice na otoku Samet.


Cena pri najmanj 15 udeležencih: 2.669 Eur
Cena pri najmanj 10 udeležencih: 2.907 Eur


1. dan: Zagreb-Doha-Bangkok
Zbor potnikov na letališču v Zagrebu (za doplačilo možen organiziran prevoz iz Slovenije). Preko Dohe bomo poleteli v Bangkok. Nočni let.

2. dan: Bangkok
Zjutraj pristanemo v tajski prestolnici. Prevoz do hotela in nekaj časa za krajši počitek. Večerja v tipični tajski restavraciji in ogled klasičnih tajskih kraljevih plesov. Nočitev.

3. dan: Bangkok-plavajoča tržnica-Bangkok
Zgodnji zajtrk. Odpeljemo se do znane plavajoče tržnice v Damnersaduaku, kjer si lahko ogledamo slikovito trgovanje na ladjicah in tudi sami kaj kupimo. Vrnitev v Bangkok in ogled Kraljeve palače z zlatimi pagodami in templji v različnih slogih. Nato obiščemo še šolo masaže v templju Wat Pho z znamenitim kipom ležečega Bude. Po želji večerno raziskovanje mesta. Nočitev.

4. dan: Bangkok-Ayuthaya-Phitsanulok
Zajtrk in vožnja v Ayuthayo, nekdanjo tajsko prestolnico iz 14. stoletja. Ogled poletne kraljeve palače Bang in kosilo na poti v lokalni restavraciji. Nadaljevanje vožnje v Phitsanulok. Večerja in nočitev v hotelu.

5. dan: Phitsanulok-Sukothai-Lampang
Po zajtrku ogled templja Wat Phrabuddha Shinarat ter vožnja v Sukothai, najstarejšo tajsko prestolnico in Si Satchanalai. Kosilo v lokalni restavraciji. Popoldne prispemo v Lampang, kjer se pripravimo na novoletno večerjo v hotelu. Srečno 2016!

6. dan: Lampang-Chiang Rai
Po zajtrku obisk templja Wat Phrathat, ki je zgrajene v tipičnem burmanskem slogu. Nato obisk slonjega kampa, opazovanje slonov pri delu in ogled njihove predstave. Možnost jahanja (doplačilo). Kosilo v lokalni restavraciji, nato pa vožnja s postanki v Chiang Rai za oglede okoliških vasic in tržnic. Večerja in nočitev.

7. dan: Chiang Rai-zlati trikotnik-Chiang Mai
Danes bomo obiskali znameniti zlati trikotnik, kjer se stikajo meje Burme, Laosa in Tajske. Obisk muzeja opija in gorske vasice, kjer na enem mestu živi pet različnih plemen. Vožnja z dolgorepim čolnom po reki Mekong in občudovanje narave. Kosilo v lokalni restavraciji, nato vožnja v Chiang Mai. Ogled značilnih domačih obrti: izdelava tajske svile, papirnatih dežnikov in senčnikov, pahljač, srebrnih in lesenih izdelkov. Tipična večerja ob ogledu plesov severnih plemen. Nočitev.

8. dan: Chiang Mai-Mae Rim-Chiang Mai-Bangkok-otok Samet
Dopoldne obisk farme orhidej. Po ogledu rožic vožnja v Mae Rim, v »kraljestvo tigrov«. Kosilo v lokalni restavraciji, nato vrnitev v Chiang Mai za ogled mesta. Po ogledu odhod na letališče in let v Bangkok ter prevoz do pristanišča in trajektna vožnja do otoka Samet. Nastanitev.

9. dan: Samet
Nočitev z zajtrkom. Prost dan za kopanje, sončenje, raziskovanje otoka, počitek...

10. dan: Samet
Nočitev z zajtrkom. Prost dan za kopanje, sončenje, raziskovanje otoka, počitek...

11. dan: Samet-Bangkok
Po zajtrku prosto, nato povratek s trajektom na celino in z avtobusom do letališča.

12. dan: Bangkok-Doha-Zagreb
Polet ob 1.40 iz Bangkoka v Doho ter nadaljevanje v Zagreb, kjer pristanemo ob 11.10. Zaključek potovanja oziroma po želji še organiziran prevoz v Slovenijo (doplačilo).

CENA VKLJUČUJE: mednarodni letalski prevoz, notranji let Chiang Mai-Bangkok, letališke pristojbine, prevoz do letališča in nazaj, prenočevanje v hotelih 3/4****, obroke po programu, novoletno večerjo, vse lokalne prevoze, oglede in vstopnine, slovenskega vodiča in lokalne spremljevalce.

DOPLAČILA IN POPUSTI:

DOPLAČILA: 
Doplačilo po želji: enoposteljna soba 475 evrov, priporočljive napitnice cca 50 USD (vodiču na poti), transfer do letališča v Zagrebu in nazaj 30 evrov;

POGOJI:
Akontacija: 30 % od osnovne cene.
Prijavnina: 15,00 EUR na prijavnico/voucher, ne glede na število oseb.

Izračun upošteva udeležbo najmanj 15 oz. 10 oseb. Splošni pogoji so sestavni del tega programa.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Povpraševanje

TAJSKA DEŽELA NASMEHOV - NOVO LETO

od
2.669,00 €

Potniki

1
2
 

TAJSKA DEŽELA NASMEHOV - NOVO LETO


  • od 2.669,00 €


Termini:Morda vas zanima tudi...

MAROKO - NOVO LETO

MAROKO - NOVO LETO

0/5

od 990,00 € Brez DDV: 990,00 €

SILVESTROVANJE V BEOGRADU

SILVESTROVANJE V BEOGRADU

0/5

od 144,00 € Brez DDV: 144,00 €

DUBAJ IN ABU DHABI Svet

DUBAJ IN ABU DHABI

0/5

od 1.349,00 € Brez DDV: 1.349,00 €

Tags: TAJSKA, DEŽELA, NASMEHOV, NOVO, LETO, Novo, leto