Dve deželi - Finska in Švedska. Dve prestolnici - Stockholm in Helsinki. 

 

Cena pri najmanj 35 udeležencih: od 569 €
Cena pri najmanj 25 udeležencih: od 609 €


1. DAN - SLOVENIJA - STOCKHOLM
Zbor potnikov na ljubljanskem letališču in polet v Stockholm. V primeru poleta z drugega letališča bo tja organiziran prevoz iz Slovenije. Po pristanku se bomo podali na ogled glavnih mestnih znamenitosti. Sprehodili se bomo po starem mestnem jedru, Gamlastanu, pogledali bomo menjavo straže pred kraljevo palačo, parlament Riksdag, ter trg Riddarhustorget, ki je nekoč predstavljal center švedske politične moči. Ogled Riddarholma, kjer stoji stolnica, v kateri so pokopani švedski monarhi. Popoldne se bomo vkrcali v kabine na ladji in odpluli proti Helsinkom. Ladja je pravi plavajoči hotel z restavracijami, večerno zabavo z glasbo in trgovinami. Nočitev.

2. DAN - HELSINKI  Zajtrk. V dopoldanskih urah bomo pripluli v finsko prestolnico. Z avtobusom se bomo podali na panoramski ogled helsinških znamenitosti. Videli bomo Senatni trg s stolnico, ki sodi med najbolj prepoznavne podobe Helsinkov, v skalo vklesano cerkev Temppeliaukio, nenavadni Sibeluisov spomenik, kongresno dvorano Finlandia, olimpijski park in rusko cerkev, ki kraljuje nad pristaniščem. Prosto za potep po mestnih ulicah ali obisk živahne tržnice v pristanišču. Popoldne se bomo znova vkrcali na ladjo in v istih kabinah ponoči odpluli v Stockholm. Nočitev. 
3. DAN - STOCKHOLM - LJUBLJANA Po dopoldanskem pristanku bo na voljo še nekaj časa za raziskovanje Stockholma. Predlagamo izlet na otok Djurgarden in obisk katerega od zanimivih skandinavskih muzejev, kot so muzej na prostem Skansen, muzej Vasa z edino ohranjeno švedsko vojno ladjo iz 17. stoletja in Nordijski muzej. Sprehodili se bomo lahko tudi po živahni nakupovalni ulici Drottninggatan. Popoldne prevoz na letališče in polet proti domu. V primeru poleta na bližnje evropsko letališče, bo do Ljubljane organiziran prevoz.

CENA VKLJUČUJE: polet po programu, prevozi po programu, 2x nočitev z zajtrkom v 1/4 notranjih kabinah na ladji, oglede brez vstopnin, spremstvo in organizacijo potovanja.
DOPLAČILA: enoposteljna kabina 200 €, večerji 85 €, doplačilo za drug tip kabine. Doplačila po želji: okvirne cene vstopnin Stockholm: Vasa 14 €, Skansen 18 €, Nordijski muzej 11 €.

POGOJI:


Akontacija: 30 % od osnovne cene.
Odpovedni riziko: 5 % od osnovne cene, v primeru dokumentirane višje sile, če ste se zanj odločili.
Prijavnina: 18,00 € na prijavnico/voucher, ne glede na število oseb.

Izračun upošteva udeležbo najmanj 35 oz. 25 oseb. Splošni pogoji so sestavni del programa.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Povpraševanje

STOCKHOLM IN HELSINKI

od
569,00 €

Potniki

1
2
 

STOCKHOLM IN HELSINKI


  • od 569,00 €Morda vas zanima tudi...

NAJLEPŠI NORVEŠKI FJORDI IN OSLO

NAJLEPŠI NORVEŠKI FJORDI IN OSLO

0/5

od 1.099,00 € Brez DDV: 1.099,00 €

SKANDINAVIJA - SEVERNA OBZORJA Skandinavija

SKANDINAVIJA - SEVERNA OBZORJA

0/5

od 697,00 € Brez DDV: 697,00 €

PO SKANDINAVSKIH PRESTOLNICAH Skandinavija

PO SKANDINAVSKIH PRESTOLNICAH

0/5

od 899,00 € Brez DDV: 899,00 €

LOFOTI, NORDKAPP IN FINSKA

LOFOTI, NORDKAPP IN FINSKA

0/5

od 1.649,00 € Brez DDV: 1.649,00 €

BALTSKE PRESTOLNICE IN HELSINKI Skandinavija

BALTSKE PRESTOLNICE IN HELSINKI

0/5

od 859,00 € Brez DDV: 859,00 €

Tags: STOCKHOLM, HELSINKI, Skandinavija