Stopite v novo leto v prazničnih Benetkah.


Cena - odhod Ljubljana: 40,90 Eur
Cena - odhod Sežana: 33,90 Eur
Cena - odhod Celje:  46,90 Eur
Cena - odhod Maribor:  49,90 Eur

Odhodi: 31
.12. 2018

* popusti za otroke do 12. let


1. DAN: LJUBLJANA - LIDO DI JESOLO -  BENETKE
Odhod avtobusa iz Slovenije iz navedenih vstopnih mest. Vožnja v Italijo, nato po avtocesti proti Benetkam. Po prihodu na Punta Sabbioni bo sledila vožnja z ladjico v Benetke, lahko pa se boste odločili za izlet z ladjico na otoka Murano in Burano.  V beneški laguni je raztresenih kakšnih 40 otokov. Mnogi med njimi so nenaseljeni, na drugih pa so znamenitosti, ki so vredne ogleda. Najprej bomo obiskali otok Murano, kjer so prebivalci tesno povezani z dolgo tradicijo obdelovanja stekla. Na sprehodu po muranskih ulicah si bomo ogledali številne trgovine in steklarske delavnice ter občudovali spretnosti pri nastajanju čudovitih stvaritev iz vroče steklene gmote. Poslovili se bomo od Murana in se z ladjo popeljali še na mali otok Burano, ki slovi po marljivih čipkaricah in njihovih imenitnih izdelkih. Vožnja z ladjico v Benetke, kjer bomo začutili praznični utrip in občudovali okrašeno mesto. Na Markovem trgu si bomo ogledali zunanjščine mogočnih palač, ki obdajajo trg, slovito Doževo palačo z zanimivim kiparskim okrasjem in Mostom vzdihljajev ter cerkev sv. Marka. Po ogledu skupni sprehod do mostu Rialto, ki velja za enega  najslikovitejših mostov na svetu. Sledilo bo nekaj prostega časa za samostojne oglede, okrepčilo in nakupe. Ko se bo bližala polnoč, se bomo pridružili številnim iz vsega sveta, ki bodo Novo leto dočakali na Markovem trgu ob občudovanju spektakularnega ognjemeta. Okoli 02:00 se bomo odpravili proti domu, kamor bomo prispeli v jutranjih urah. 

CENA VKLJUČUJE: prevoz s turističnim avtobusom na navedeni relaciji, cestne pristojbine, prevoz z ladjico po programu, oglede po programu (zunanjščine), osnovno nezgodno zavarovanje ter spremstvo  in organizacijo izleta.  

Odhodi iz posameznega vstopnega mesta bodo organizirani ob prijavi najmanj 25 potnikov.

DOPLAČILA IN POPUSTI:


Obvezna doplačila: Prijavnina.
Možna doplačila (ob prijavi):  nezgodno zavarovanje v tujini z asistenco CORIS 5,50€/osebo, Zavarovanje rizika odpovedi v primeru dokumentirane višje sile 2,00 €/osebo.
Možna doplačila (na licu mesta): vstopnine po želji, izlet z ladjico na otoka beneške lagune Murano in Burano 15 €/odraslo osebo in 10 EUR/otroci. POGOJI:
Izračun upošteva udeležbo najmanj 50 oseb. Splošni pogoji so sestavni del programa.


Vstopna mesta: Sežana (izpred hotela Safir ob 10:00), Ljubljana (parkirišče pri obračališču mestnega prometa Dolgi most ob 09:00), Celje (parkirišče pri dvorani Zlatorog ob 08:10), Maribor (avtobusna postaja ob 07:20).


Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Povpraševanje

SILVESTROVO V BENETKAH

od
40,90 €

Potniki

1
2
 

SILVESTROVO V BENETKAH


  • od 40,90 €Morda vas zanima tudi...

Adventna pravljica na Koroškem

Adventna pravljica na Koroškem

0/5

od 21,00 € Brez DDV: 21,00 €

Adventni Linz in Božičkova pošta v Christkindlu

Adventni Linz in Božičkova pošta v Christkindlu

0/5

od 41,00 € Brez DDV: 41,00 €

PRAZNIČNI RIM IN VATIKAN  Italija

PRAZNIČNI RIM IN VATIKAN

0/5

od 139,00 € Brez DDV: 139,00 €

NOVOLETNI RIM IN VATIKAN

NOVOLETNI RIM IN VATIKAN

0/5

od 223,00 € Brez DDV: 223,00 €

Tags: SILVESTROVO V BENETKAH