Vabimo vas v Beograd, eno izmed najbolj veselih in temperamentnih balkanskih prestolnic. Ogledali si bomo znamenitosti, se prepustili gostoljubju domačinov, zaplesali in obudili spomin na okus prave pleskavice, kajmaka, prebranca...

 Termin: 30.12. - 1.1.2023

Cena: 229 EUR  (odhod iz Ljubljane)

           239 EUR  (odhod iz Celja )


1.DAN: SLOVENIJA – BEOGRAD
Odhod avtobusa v zgodnjih jutranjih urah iz navedenih vstopnih mest. Vožnja preko Hrvaške v Beograd. Sledil bo krožni ogled mestnih znamenitosti v spremstvu lokalnega vodnika. Na ogledu »belega« mesta na sotočju Save in Donave bomo obiskali trdnjavo Kalemegdan, od koder je čudovit pogled na mesto, saborno cerkev (beograjska stolnica), »konak knjeginje Ljubice« in največjo pravoslavno cerkev sv. Save na Vračarju. Zvečer po želji večerja ob starogradskih pesmih (doplačilo) v znanem zabavišču v boemskem delu Beograda, na Skadarliji. Nočitev.

2. DAN: BEOGRAD
Zajtrk. Dopoldan se boste lahko odločili za izlet  z avtobusom na Avalo, kjer stoji spomenik Neznanemu junaku, delo Ivana Meštrovića. Peljali se bomo mimo stadiona Crvene Zvezde Marakana, Dedinj, kjer so rezidence najpomembnejših beograjskih politikov in Hiše cvetja s Titovim grobom. Za konec se bomo sprehodili po glavni beograjski promenadi, ulici Kneza Mihajla, kjer je veliko lepih trgovin, galerij in knjigarn. Prosto za počitek ter pripravo na veselo praznovanje. Silvestrovanje na prostem ob mestnem programu ali v katerem od klubov. Možnost silvestrske večerje v mestni restavraciji (doplačilo) ob živi glasbi ter z bogato izbiro jedi. Po želji  nadaljevanje večera v kateri izmed diskotek. Prenočevanje v hotelu.

3. dan: BEOGRAD – SLOVENIJA
Po poznem zajtrku se bomo lahko sprehodili po eni od beograjskih tržnic in kupili pristni kajmak in sir. Prosto za samostojne oglede, sprehode in kavico v mestu, vse do povratka domov. Beograd bomo zapustili popoldan in domov prispeli v nočnih urah.

OPOMBA: Vsi ogledi bodo prilagojeni odpiralnim časom v novoletnem terminu.

CENA VKLJUČUJE: prevoz po programu, pristojbine in cestnine, 2x nočitev z zajtrkom v hotelu 4* v dvoposteljnih sobah, zunanje oglede po programu, osnovno nezgodno zavarovanje, spremstvo ter organizacijo izleta.

POPUST za otroka do 12.leta v sobi z dvema odraslima: 35 EUR


Obvezno doplačilo (v hotelu):
pribl. 4 EUR/osebo- turistična taksa.
Možna doplačila (ob prijavi):  odpovedni riziko 17 EUR/oseba, nezgodno zavarovanje v tujini z asistenco CORIS 6,80 EUR/osebo, enoposteljna soba 38 EUR/noč, doplačilo za manjšo skupino (med 35 in 44 osebami) je 28 EUR, doplačilo za manjšo skupino (med 25 in 34 osebami) je 48 EUR.
Možna doplačila (vodniku na potovanju): vstopnina v hišo cvetja pribl. 4 EUR, ostali muzeji 5-7 EUR,  izlet na Avalo, bogata silvestrska večerja ob živi glasbi na Skadarliji probl. 110 EUR, večerja na Skadarliji 30.12.2022 pribl. 35 EUR.

Izračun upošteva udeležbo najmanj 45, 35 oz. 25 oseb. Splošni pogoji so sestavni del tega programa!

Informativna vstopna mesta: Ljubljana (parkirišče pri obračališču mestnega prometa Dolgi most ob 03:00), Celje (parkirišče pri dvorani Zlatorog ob 02:10).
Odhodi iz posameznega vstopnega mesta (Celje) bodo organizirani ob prijavi najmanj 25 potnikov.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Povpraševanje

SILVESTROVANJE V BEOGRADU - 3DNI

od
229,00 €

Potniki

1
2
 

SILVESTROVANJE V BEOGRADU - 3DNI


  • od 229,00 €Morda vas zanima tudi...

TAJSKA DEŽELA NASMEHOV - NOVO LETO

TAJSKA DEŽELA NASMEHOV - NOVO LETO

0/5

od 2.669,00 € Brez DDV: 2.669,00 €

AZURNA OBALA - NOVO LETO

NOVOLETNO PRAZNOVANJE NA AZURNI OBALI

0/5

od 187,00 € Brez DDV: 187,00 €

NOVOLETNI ZAGREB - 1DAN

NOVOLETNI ZAGREB - 1DAN

0/5

od 34,00 € Brez DDV: 34,00 €

NOVOLETNI  NOVI SAD

NOVOLETNI NOVI SAD

0/5

od 154,00 € Brez DDV: 154,00 €

Tags: NOVO LETO