Vabimo vas v Beograd, eno izmed najbolj veselih in temperamentnih balkanskih prestolnic. Ogledali si bomo znamenitosti, se prepustili gostoljubju domačinov, zaplesali in obudili spomin na okus prave pleskavice, kajmaka, prebranca...

 

Cena - odhod LJUBLJANA: 144,00 Eur*
Cena - odhod CELJE, MARIBOR: 151,00 Eur*
Odhodi: 30.12.2019 - 01.01.2020

* Popust za otroke do 12 leta


1.DAN: SLOVENIJA – BEOGRAD
Odhod avtobusa v zgodnjih jutranjih urah iz navedenih vstopnih mest. Vožnja preko Hrvaške v Beograd. Po namestitvi in kratkem počitku se bomo odpravili na ogled mestnih znamenitosti v spremstvu lokalnega vodnika. Na ogledu »belega« mesta na sotočju Save v Donavo bomo videli trdnjavo Kalemegdan, saborno cerkev (beograjska stolnica), »konak knjeginje Ljubice« in največjo pravoslavno cerkev sv. Save na Vračarju. Zvečer večerja ob starogradskih pesmih (doplačilo) v znanem zabavišču v boemskem delu Beograda, na Skadarliji. Nočitev.

2. DAN: BEOGRAD
Zajtrk. Dopoldan se boste lahko odločili za izlet  z avtobusom na Avalo, kjer stoji spomenik Neznanemu junaku, delo Ivana Meštrovića. Peljali se bomo mimo stadiona Crvene Zvezde Marakana, Dedinj, kjer so rezidence najpomembnejših beograjskih politikov in Hiše cvetja s Titovim grobom. Za konec se bomo sprehodili po glavni beograjski promenadi, ulici Kneza Mihajla, kjer je veliko lepih trgovin, galerij in knjigarn. Prosto za počitek ter pripravo na veselo praznovanje. Silvestrovanje na prostem ob mestnem programu ali v katerem od klubov. Možnost silvestrske večerje v mestni restavraciji (doplačilo) ob živi glasbi ter z bogato izbiro jedi. Po želji  nadaljevanje večera v kateri izmed diskotek. Prenočevanje v hotelu.

3. dan: BEOGRAD – SLOVENIJA
Po zajtrku se bomo lahko sprehodili po beograjski tržnici Zeleni Venac in kupili pristni kajmak in sir. Po želji se bomo z ladjico lahko popeljali po Savi in Donavi, obiskali letalski muzej ali pa imeli prosto v mestu. Beograd bomo zapustili pozno popoldan in domov prispeli v večernih urah.

OPOMBA: Vsi ogledi bodo prilagojeni odpiralnim časom v novoletnem terminu. 


CENA VKLJUČUJE: prevoz po programu, pristojbine in cestnine, 2x nočitev z zajtrkom v hotelu 4* v dvoposteljnih sobah, zunanje oglede po programu, osnovno nezgodno zavarovanje, spremstvo ter organizacijo izleta.

*akcijsko ceno si zagotovite z nakupom kuponov na partnerskih kuponskih portalih.

Odhodi iz posameznega vstopnega mesta ( Maribor, Celje) bodo organizirani ob prijavi najmanj 25 potnikov.


DOPLAČILA IN POPUSTI:Obvezna doplačila: prijavnina 15 € / osebo.
Doplačilo v hotelu:
 Doplačilo v hotelu: pribl. 4 €/osebo- turistična taksa.
Možna doplačila (ob prijavi):  odpovedni riziko 10 EUR, nezgodno zavarovanje v tujini z asistenco CORIS 6,50€/osebo, enoposteljna soba 20 EUR/noč, doplačilo za manjšo skupino (med 35 in 44 osebami) je 17 EUR.
Možna doplačila (vodniku na potovanju): poldnevni izlet na Avalo in obisk Dedinj, bogata silvestrska večerja ob živi glasb-cena naknadno, večerja v Skadarliji 30.12.2019 pribl. 24 EUR. 

Izračun upošteva udeležbo najmanj 45 oseb. Splošni pogoji so sestavni del tega programa!


Vstopna mesta: Ljubljana (parkirišče pri obračališču mestnega prometa Dolgi most ob 03:00), Celje (parkirišče pri dvorani Zlatorog ob 02:10), Maribor (avtobusna postaja ob 1:20).

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Povpraševanje

SILVESTROVANJE V BEOGRADU

od
140,00 €

Potniki

1
2
 

SILVESTROVANJE V BEOGRADU


  • od 140,00 €


Termini:Morda vas zanima tudi...

TAJSKA DEŽELA NASMEHOV - NOVO LETO

TAJSKA DEŽELA NASMEHOV - NOVO LETO

0/5

od 2.669,00 € Brez DDV: 2.669,00 €

SILVESTROVANJE V SARAJEVU

SILVESTROVANJE V SARAJEVU

0/5

od 144,00 € Brez DDV: 144,00 €

AZURNA OBALA - NOVO LETO

NOVOLETNO PRAZNOVANJE NA AZURNI OBALI

0/5

od 187,00 € Brez DDV: 187,00 €

SILVESTROVANJE V ZAGREBU

SILVESTROVANJE V ZAGREBU

0/5

od 23,00 € Brez DDV: 23,00 €

NOVOLETNI RIM IN VATIKAN

NOVOLETNI RIM IN VATIKAN

0/5

od 223,00 € Brez DDV: 223,00 €

NOVOLETNI  NOVI SAD

NOVOLETNI NOVI SAD

0/5

od 154,00 € Brez DDV: 154,00 €

Tags: NOVO LETO