Spoznajte alpski bisere! Švica - dežela čokolade, ur in bankirjev in Lichtenstein - ena najmanjših in najbogatejših državic na svetu.

Cena pri najmanj 45 udeležencih- odhod Ljubljana: 142 Eur
Termini odhoda: 23. - 25.8., 30.8. - 1.9., 27. - 29.9., 11. - 13.10., 25. - 27.10.2019

1.DAN: SLOVENIJA – AVSTRIJA
Odhod avtobusa v večernih urah iz Ljubljane, vožnja na Gorenjsko. Nočna vožnja. 

2.DAN: ZÜRICH – RENSKI SLAPOVI - MAINAU
V jutranjih urah bomo prispeli v največje švicarsko mesto Zürich. Mesto je znano po najboljši kvaliteti življenja na svetu. Sprehodili se bomo skozi mesto in si ogledali mestno hišo ter romansko stolnico s kipom sv. Karla Velikega. Privoščili si bomo nekaj prostega časa in se nato odpeljali naprej do Renskih slapov. Od blizu bomo začutili moč vode največjih slapov v Evropi. Vožnjo bomo nadaljevali mimo mesteca Stein am Rhein proti Bodenskemu jezeru in se ustavili na otočku Mainau, katerega preko celega leta krasijo cvetlični nasadi, parki in vrtovi (vstopnina). Po ogledu se bomo odpeljali do hotela v okolici Feldkirchna. Nočitev.

3.DAN: LIECHTENSTEIN – ST. MORITZ - SLOVENIJA
Po zajtrku se bomo odpeljali do kneževine Liechtenstein. Ta žepna državica meri le 157 km2 in leži v ozki gorski dolini pod visokimi vrhovi, ukleščeni med Švico in Avstrijo. Obiskali bomo Vaduz, glavno mesto kneževine in se sprehodili po mestnem središču, nad katerim na visoki skalni vzpetini dominira grad, v katerem že 250 let živijo vladarji Liechtensteina. Po ogledu nas bo pot vodila do slovitega St. Moritza. Mesto ima čudovito lego ob jezeru St. Moritz. Postanek bomo izkoristili za sprehod po mestu in krajši počitek. Vožnja preko Italije proti domu, kamor bomo prispeli v nočnih urah. 

CENA VKLJUČUJE: prevoz po programu, pristojbine in cestnine, 1x nočitev z zajtrkom v hotelu ali penzionu 3* v dvoposteljnih sobah, zunanje oglede po programu, osnovno nezgodno zavarovanje, spremstvo ter organizacijo izleta. 
DOPLAČILA: Prijavnina 15 €/osebo.
Možna doplačila (ob prijavi):    odpovedni riziko 10€, nezgodno zavarovanje z asistenco v tujini 6,50€/osebo, enoposteljna soba 25 €, doplačilo za manjšo skupino (med 35 in 44 osebami) je 18 EUR.
Možna doplačila (vodniku na potovanju): vstopnine cca. 20€.  POPUSTI: otrok do 12. leta.

OPOMBA: Vstop možen na vstopnih točkah na Gorenjskem, ker je povratek čez Italijo je izstop možen samo v Ljubljani. Na povratku domov je možen izstop tudi v Sežani, vstop prvi dan samo v Ljubljani. 

Vstopna mesta: Ljubljana (parkirišče pri obračališču mestnega prometa Dolgi most ob 22:00). 


POGOJI:
Izračun upošteva udeležbo najmanj 45 oseb. Splošni pogoji so sestavni del programa.


 

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Povpraševanje

ŠVICA, RENSKI SLAPOVI IN LIECHTENSTEIN

od
142,00 €

Potniki

1
2
 

ŠVICA, RENSKI SLAPOVI IN LIECHTENSTEIN


  • od 142,00 €Morda vas zanima tudi...

BERLIN, DRESDEN IN BAMBERGNemčija

BERLIN, DRESDEN IN BAMBERG

0/5

od 329,00 € Brez DDV: 329,00 €

NEMŠKA ROMANTIČNA CESTA IN DOLINA RENA Nemčija

NEMŠKA ROMANTIČNA CESTA IN DOLINA RENA

0/5

od 315,00 € Brez DDV: 315,00 €

BERLIN Z LETALOM Nemčija

BERLIN Z LETALOM - 3 DNI

0/5

od 299,00 € Brez DDV: 299,00 €

Tags: ŠVICA, RENSKI SLAPOVI IN LIECHTENSTEIN