V palači Peggy Guggenheim, v kateri je zdaj muzej velike zbirateljice umetnin, je na ogled stalna zbirka slik in skulptur sodobne umetnosti in občasne razstave posameznih umetnikov, v Palazzo Ducale (Doževi plači), ki je bila nekoč sedež oblasti v Benetkah, hranijo neprecenljive slikarske umetnine Tiziana, Veroneseja, Tintoretta in drugih italijanskih slikarjev.

Predvideni termini:  22. 02. in 23. 02.2020

Cena - odhod Ljubljana: 35,90 Eur
Cena - odhod Celje:  41,90 Eur
Cena - odhod Maribor: 45,90 Eur


1. dan: Ljubljana – Lido di Jesolo - Benetke

Odhod avtobusa iz Slovenije v jutranjih urah. Vožnja v Italijo, nato po avtocesti proti Benetkam. Po prihodu na Punta Sabbioni bo sledila vožnja z ladjo v Benetke. Na Markovem trgu si bomo ogledali zunanjščine mogočnih palač, ki obdajajo trg, slovito Doževo palačo z zanimivim kiparskim okrasjem in Mostom vzdihljajev ter cerkev sv. Marka. Po ogledu skupni sprehod do mostu Rialto, ki velja za enega najslikovitejših mostov na svetu. Popoldne si bomo vzeli čas za  uživanje in zabavo med številnimi razkošnimi beneškimi maskami in kostumi ali za romantičen sprehod po mestu. Proti doplačilu se boste z vodnikom lahko odpravili z ladjico do otokov Murano in Burano. Nato se bomo vrnili na Punte Sabbioni. Vožnja po avtocesti proti Sloveniji. Prihod domov v poznih večernih urah.

Opomba: ogled dogajanja v Benetkah v času karnevala: http://www.carnevale.venezia.it/


CENA VKLJUČUJE:

prevoz s turističnim avtobusom na navedeni relaciji, cestne pristojbine, vožnja z ladjico po programu, oglede po programu (zunanjščine), osnovno nezgodno zavarovanje ter spremstvo  in organizacijo izleta.  

Odhodi iz posameznega vstopnega mesta bodo organizirani ob prijavi najmanj 25 potnikov.

Vstopna mesta: Sežana (izpred hotela Safir ob 05:45), Ljubljana (parkirišče pri obračališču mestnega prometa Dolgi most ob 04:45), Novo mesto (pred Qlandijo ob 03:30),  Celje (parkirišče pri dvorani Zlatorog ob 03:35), Maribor (avtobusna postaja ob 02:45).

DOPLAČILA IN POPUSTI:  Prijavnina 10 €/osebo.
Možna doplačila (ob prijavi):  nezgodno zavarovanje v tujini z asistenco CORIS 5,50 €/osebo, Zavarovanje rizika odpovedi v primeru dokumentirane višje sile 1,50 €/osebo. 
Možno doplačilo (vodniku na poti): izlet na otoka Murano in Burano po ceni 15€/osebo za odrasle in 10€/osebo za otroke. POGOJI:

Izračun upošteva udeležbo najmanj 45 oseb. Splošni pogoji so sestavni del programa.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Povpraševanje

PUSTNI KARNEVAL V BENETKAH

od
35,90 €

Potniki

1
2
 

PUSTNI KARNEVAL V BENETKAH


  • od 35,90 €Morda vas zanima tudi...

DUNAJ (1 DAN) Avstrija

DUNAJ (1 DAN)

0/5

od 43,00 € Brez DDV: 43,00 €

RIM, NEAPELJ, POMPEJI Italija

RIM, NEAPELJ, POMPEJI

0/5

od 209,00 € Brez DDV: 209,00 €

RIM, NEAPELJ, POMPEJI II.

RIM, NEAPELJ, POMPEJI II.

0/5

od 193,00 € Brez DDV: 193,00 €

DUNAJ - KULTURNI PRAZNIK

DUNAJ - KULTURNI PRAZNIK

0/5

od 36,90 € Brez DDV: 36,90 €

Tags: PUSTNI, KARNEVAL, BENETKAH