Praga, prestolnica in največje mesto Češke republike pogosto pravijo tudi Zlata Praga. S tem imenom, izvirajočim od mnogih zlatih jabolk na praških stolpih, lahko občudujete lepoto tega mesta s čudovitimi zgradbami in izredno lego ob reki Vltavi.

Cena - odhodi 24.11.: 88,90 EUR
Cena - odhodi 1.12.:  92,90 EUR
Cena - odhodi - 8.12.: 94,90 EUR
Cena - odhodi - 15.12., 22.12.: 98,90 EUR


Odhodi: 2018

* popusti za otroke1.DAN: SLOVENIJA - PRAGA
Odhod avtobusa z dogovorjenega mesta. Vožnja mimo Celja in Maribora v Avstrijo, nato po avtocesti proti Češki. Po prihodu v Prago, se bomo na panoramskem ogledu zlatega mesta peljali skozi mestno središče, mimo Palače kulture, Narodnega muzeja, nekdanjega parlamenta, državne opere…

Oglede bomo nadaljevali v starem delu Prage, se sprehodili po Staromestnem trgu z vrsto znamenitih stavb. Postanek pred mestno hišo z znamenito astronomsko uro, pred Karlovo univerzo, sprehod skozi  Židovsko četrt ter Vaclavski trg. Prosto za obisk predbožičnega sejma, kjer si boste lahko privoščili topel napitek, okušali lokalne dobrote, spili vrček piva in kupili darilca. Namestitev v hotelu. Zvečer po želji večerja v eni od značilnih praških pivnic. Nočitev v hotelu. 


2.DAN:  PRAGA – SLOVENIJA

Po zajtrku prosto ali po želji vožnja s panoramsko ladjo po Vltavi, kjer si boste lahko z vodne perspektive ogledali mesto, Hradčane, Karlov most...Prosto za nakupe in samostojne oglede ali pa možnost ogleda znamenitih Hradčanov. Sprehod mimo zakladnice Loreta, gotske katedrale sv. Vida do znamenite Zlate uličke. Občudovali bomo tudi Plečnikove ureditve grajskih dvorišč. Popoldan vrnitev proti domu, kamor je predviden prihod v poznih večernih  urah. CENA VKLJUČUJE: prevoz po programu, pristojbine in cestnine, 1 x nočitev z zajtrkom v hotelu 3* v dvoposteljnih sobah, zunanje oglede po programu, osnovno nezgodno zavarovanje, spremstvo in organizacijo izleta. 

DOPLAČILA in POPUSTI:

Obvezno doplačilo: prijavnina 15 € / osebo.
Možna doplačila (ob prijavi): enoposteljna soba 20 €, nezgodno zavarovanje v tujini z asistenco CORIS 6,50€/osebo, zavarovanje rizika odpovedi v primeru dokumentirane višje sile 5€/osebo.
Možna doplačila (na licu mesta): večerja v pivnici 21 EUR, ogled gradu Hradčani z lokalnim vodstvom in vstopnino 19 EUR, vožnjo z ladjico po Vltavi pribl. 12 EUR, morebitne dodatne vstopnine. 


Izračun upošteva udeležbo najmanj  50 oseb. Splošni pogoji so sestavni del programa.


Informativna vstopna mesta: Ljubljana (parkirišče pri obračališču mestnega prometa Dolgi most ob 01:00), Celje (parkirišče pri dvorani Zlatorog ob 02:00), Maribor (avtobusna postaja ob 02:45).


 

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Povpraševanje

PREDBOŽIČNA PRAGA

od
88,90 €

Potniki

1
2
 

PREDBOŽIČNA PRAGA


  • od 88,90 €Morda vas zanima tudi...

KRAKOV, AUSCHWITZ IN PO ŽELJI WIELICZKA Poljska

KRAKOV, AUSCHWITZ IN PO ŽELJI WIELICZKA

0/5

od 199,00 € Brez DDV: 199,00 €

POLJSKA

POLJSKA

0/5

od 599,00 € Brez DDV: 599,00 €

PREDBOŽIČNI DUNAJ

PREDBOŽIČNI DUNAJ

0/5

od 35,90 € Brez DDV: 35,90 €

Tags: PREDBOŽIČNA PRAGA