Vabljeni, da doživite praznični utrip živahne Bratislave, prestolnice Slovaške.

Cena - odhod iz Ljubljane ali Celja: 37,90 EUR 
Cena - odhod iz Maribora: 33,90 EUR 

Odhodi: 2018

* popusti za otroke


1. DAN: SLOVENIJA – BRATISLAVA - SLOVENIJA
Odhod avtobusa iz Ljubljane. Vožnja mimo Celja in Maribora v Avstrijo, nato po avtocesti mimo Dunaja proti Slovaški.  Po prihodu v slovaško prestolnico  bo sledil ogled glavnega trga z ostanki srednjeveškega obzidja in mestnih vrat. Ustavili se bomo pred Mozartovo palačo, kjer je slavni skladatelj kot otrok blestel na enem od svojih prvih koncertov, videli bomo tudi sedež Academie Istropolitane, kjer je danes narodna univerzitetna knjižnica ter palačo rodbine Keglevič, pri katerih je bil pogost gost Beethoven. Ogledali si bomo tudi zgradbo Redute, kjer je stal kronski grič, Martinovo katedralo, v kateri so v času turške zasedbe Budimpešte kronali ogrske kralje in se sprehodili po starem mestnem jedru, ki se skriva za dvojnim srednjeveškim obzidjem in si ogledali Michalov stolp in se sprehodili po Michalski in Venturski ulici. Po želji si bomo ogledali spomenik padlih v 2. sv. vojni Slavin in se povzpeli na stoplp Ufo. Po ogledih prosto za sprehode po božično okrašenem  mestnem središču, kjer si boste na slikovitih stojnicah lahko privoščili topel napitek, se posladkali z lokalnimi dobrotami in kupili darilca. Pozno popoldan vrnitev proti domu, kamor je predviden prihod v večernih urah. 


CENA VKLJUČUJE: prevoz po programu, pristojbine in cestnine, zunanje oglede po programu, osnovno nezgodno zavarovanje, spremstvo in organizacijo izleta. 

DOPLAČILA: 
Obvezna doplačila: prijavnina.
Možna doplačila (ob prijavi): nezgodno zavarovanje v tujini z asistenco CORIS 5,50€/osebo, zavarovanje rizika odpovedi v primeru dokumentirane višje sile 2 €/osebo, vstopnine po želji na poti, praznična panorama Bratislave (stolp Ufo in spomenik Slavin) 8 EUR. 


POGOJI:
Izračun upošteva udeležbo najmanj 50 oseb. Splošni pogoji so sestavni del programa.
Predvidena vstopna mesta: Ljubljana (parkirišče pri obračališču mestnega prometa Dolgi most ob 04:00), Celje (parkirišče pri dvorani Zlatorog ob 05:00), Maribor (avtobusna postaja ob 05:45).


 

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Povpraševanje

PREDBOŽIČNA BRATISLAVA

od
37,90 €

Potniki

1
2
 

PREDBOŽIČNA BRATISLAVA


  • od 37,90 €Morda vas zanima tudi...

PREDBOŽIČNA BRATISLAVA IN DUNAJ

PREDBOŽIČNA BRATISLAVA IN DUNAJ

0/5

od 88,90 € Brez DDV: 88,90 €

PREDBOŽIČNI PECS

PREDBOŽIČNI PECS

0/5

od 38,90 € Brez DDV: 38,90 €

PREDBOŽIČNA BUDIMPEŠTA

PREDBOŽIČNA BUDIMPEŠTA 2 DNI

0/5

od 84,90 € Brez DDV: 84,90 €

PREDBOŽIČNA BUDIMPEŠTA 1 DAN

PREDBOŽIČNA BUDIMPEŠTA 1 DAN

0/5

od 38,90 € Brez DDV: 38,90 €

NOVOLETNA BUDIMPEŠTA 1 DAN

NOVOLETNA BUDIMPEŠTA 1 DAN

0/5

od 45,00 € Brez DDV: 45,00 €

Tags: DUNAJ, BRATISLAVA, BUDIMPEŠTA, Avstrija