Beograd je mesto, kjer se je v zadnjem desetletju zvrstilo veliko svetovnih dogodkov. Ogledali si bomo znamenitosti, se prepustili gostoljubju domačinov, zaplesali in obudili spomin na okus prave pleskavice, kajmaka, prebranca...

Termini: 8.- 9.12., 15.- 16.12., 22.-23.12. 2018

Cena pri najmanj 45 udeležencih - odhod Ljubljana, Novo mesto: 93 Eur
Cena pri najmanj 35 udeležencih: 105 Eur

Cena pri najmanj 45 udeležencih - odhod Celje, Maribor:  97 Eur


1. dan: Ljubljana - Beograd
Odhod avtobusa v zgodnjih jutranjih urah iz navedenih vstopnih mest. Po vožnji prek Hrvaške bomo mimo Stare Pazove prispeli v Beograd. Na ogledu »belega« mesta na sotočju Save v Donavo bomo videli trdnjavo Kalemegdan,  saborno cerkev (beograjska stolnica), »konak knjeginje Ljubice« in največjo pravoslavno cerkev sv. Save na Vračarju. Sprehodili po glavni beograjski promenadi, ulici Kneza Mihajla, kjer je veliko lepih trgovin, galerij in knjigarn. Peljali se bomo mimo stadiona Crvene Zvezde Marakana, Dedinj, kjer so rezidence najpomembnejših beograjskih politikov in Hiše cvetja s Titovim grobom. Nastanitev v hotelu.  Zvečer večerja ob starogradskih pesmih (doplačilo) v znanem zabavišču v boemskem delu Beograda, na Skadarliji. Nočitev. 


2. DAN: BEOGRAD - SLOVENIJA 
Zajtrk. Po želji in za doplačilo predlagamo izlet  na  Avalo in ogled Meštrovićevega spomenika neznanemu junaku iz prve svetovne vojne. Povzpeli se boste na obnovljen telekomunikacijski stolp.  Kdor bo ostal v Beogradu bo imel čas za sprehod in nakup kajmaka in sira na beograjski tržnici Zeleni Venac,  z  ladjico se boste po želji in za doplačilo lahko popeljali po Savi in Donavi, obiskali  muzej Nikole Tesle ali kateri drug muzej (doplačila). V popoldanskih urah povratek z avtobusom proti Sloveniji, kamor je prihod v poznih večernih urah.


CENA VKLJUČUJE:  prevoz po programu, pristojbine in cestnine, 1x nočitev z zajtrkom v hotelu 3* v dvoposteljnih sobah, lokalno vodenje, zunanje oglede po programu, osnovno nezgodno zavarovanje, spremstvo ter organizacijo izleta.

Odhodi iz posameznega vstopnega mesta ( Maribor, Celje) bodo organizirani ob prijavi najmanj 25 potnikov.DOPLAČILA IN POPUSTI:Možna doplačila (ob prijavi): odpovedni riziko 7 EUR, nezgodno zavarovanje v tujini z asistenco CORIS 6,50 EUR/osebo, enoposteljna soba 20 EUR, doplačilo za manjšo skupino (med 35 in 44 osebami) je 12 EUR.
Možna doplačila (vodniku na potovanju): vstopnine (Hiša cvetja pribl. 4 EUR, muzeji 3-5 EUR/muzej) večerja v Skadarliji ob glasbi 20 EUR, izlet na Avalo z vstopnino na avalski stolp pribl. 10 EUR.


POGOJI:


Akontacija: 30 % od osnovne cene. 
Odpovedni riziko: 5 % od osnovne cene, v primeru dokumentirane višje sile, če ste se zanj odločili.
Prijavnina: 15,00 EUR na prijavnico/voucher ne glede na število oseb. 
Odlog plačila: 1 x 30 EUR.
Izračun upošteva udeležbo najmanj 45 oz. 35  oseb. Splošni pogoji so sestavni del tega programa!


Vstopna mesta: Ljubljana (parkirišče pri obračališču mestnega prometa Dolgi most ob 01:30), Celje (parkirišče pri dvorani Zlatorog ob 00:40), Maribor (avtobusna postaja ob 23:50), Novo mesto (pred Qlandijo ob 02:15).


Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Povpraševanje

PRAZNIČNI BEOGRAD (2 dni)

od
99,00 €

Potniki

1
2
 

PRAZNIČNI BEOGRAD (2 dni)


  • od 99,00 €Morda vas zanima tudi...

Adventna pravljica na Koroškem

Adventna pravljica na Koroškem

0/5

od 21,00 € Brez DDV: 21,00 €

ADVENTNI ZAGREB

ADVENTNI ZAGREB

0/5

od 21,00 € Brez DDV: 21,00 €

PREDBOŽIČNI SALZBURG

PREDBOŽIČNI SALZBURG

0/5

od 29,90 € Brez DDV: 29,90 €

Tags: PRAZNIČNI BEOGRAD (2 dni)