Beograd je mesto, kjer se je v zadnjem desetletju zvrstilo veliko svetovnih dogodkov. Ogledali si bomo znamenitosti, se prepustili gostoljubju domačinov, zaplesali in obudili spomin na okus prave pleskavice, kajmaka, prebranca...

TERMIN: 17.-18.12.2022

Cena: 135 EUR (odhod iz Ljubljane in Novega Mesta)
           
145 EUR (odhod Celja)


1. DAN: SLOVENIJA – BEOGRAD
Odhod avtobusa v zgodnjih jutranjih urah iz navedenih vstopnih mest. Po vožnji prek Hrvaške bomo mimo Stare Pazove prispeli v Beograd. Na ogledu »belega« mesta na sotočju Save v Donavo bomo videli trdnjavo Kalemegdan,  saborno cerkev (beograjska stolnica), »konak knjeginje Ljubice« in največjo pravoslavno cerkev sv. Save na Vračarju. Sprehodili po glavni beograjski promenadi, ulici Kneza Mihajla, kjer je veliko lepih trgovin, galerij in knjigarn. Peljali se bomo mimo stadiona Crvene Zvezde Marakana, Dedinj, kjer so rezidence najpomembnejših beograjskih politikov in Hiše cvetja s Titovim grobom. Nastanitev v hotelu.  Zvečer po želji večerja ob starogradskih pesmih (doplačilo) v znanem zabavišču v boemskem delu Beograda, na Skadarliji. Nočitev.

2. DAN: BEOGRAD ¬-  SLOVENIJA
Zajtrk. Po želji in za doplačilo predlagamo izlet  na  Avalo in ogled Meštrovićevega spomenika neznanemu junaku iz prve svetovne vojne. Povzpeli se boste na obnovljen telekomunikacijski stolp. Kdor bo ostal v Beogradu bo imel čas za sprehod po beograjski tržnici Zeleni Venac, obisk okrašenega in za doplačilo lahko popeljali po Savi in Donavi, obiskali  muzej Nikole Tesle ali kateri drug muzej (doplačila). V popoldanskih urah povratek z avtobusom proti Sloveniji, kamor je prihod v poznih večernih urah.

CENA VKLJUČUJE: prevoz po programu, pristojbine in cestnine, 1x nočitev z zajtrkom v hotelu 4* v dvoposteljnih sobah, lokalno vodenje po Beogradu, zunanje oglede po programu, osnovno nezgodno zavarovanje, spremstvo ter organizacijo izleta.

Možna doplačila (ob prijavi):  enoposteljna soba 20 EUR; doplačilo za manjšo skupino (med 35 in 44 osebami) je 25 EUR, doplačilo za manjšo skupino (med 25 in 34 osebami) je 45 EUR.

Možna doplačila (vodniku na potovanju): vstopnine (Hiša cvetja pribl. 4 EUR, muzeji 3-5 EUR/muzej) večerja v Skadarliji ob glasbi 24 EUR, izlet na Avalo z vstopnino na avalski stolp pribl. 12 EUR.


POPUST: otrok do 12. leta: 10 EUR.

POGOJI:

Akontacija: 30 % od osnovne cene. 

Odpovedni riziko: 5 % od osnovne cene, v primeru dokumentirane višje sile, če ste se zanj odločili.Izračun upošteva udeležbo najmanj 45, 35 oz. 25 oseb. Splošni pogoji so sestavni del tega programa.

Informativna vstopna mesta: Ljubljana (parkirišče
pri obračališču mestnega prometa Dolgi most ob 01:30), Celje (parkirišče
pri dvorani Zlatorog ob 00:40, Novo mesto (pred Qlandijo ob 02:15).
Odhodi iz posameznega vstopnega mesta (Celje) bodo organizirani ob prijavi najmanj 25 potnikov.Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Povpraševanje

PRAZNIČNI BEOGRAD - 2DNI

od
135,00 €

Potniki

1
2
 

Rezervacija

PRAZNIČNI BEOGRAD - 2DNI

od
135,00 €
Potniki
1
Odpovedni riziko
Način plačila
 

PRAZNIČNI BEOGRAD - 2DNI


  • od 135,00 €


Termin:Morda vas zanima tudi...

BISERI ROMUNIJE IN VOJVODINE Romunija

BISERI ROMUNIJE IN VOJVODINE - 5 dni

0/5

od 368,00 € Brez DDV: 368,00 €

KULINARIČNA VOJVODINA IN JEZERO PALIĆ - 3 dni

KULINARIČNA VOJVODINA IN JEZERO PALIĆ - 3 dni

0/5

od 248,00 € Brez DDV: 248,00 €

Tags: PRAZNIČNI BEOGRAD (2 dni)