Pred vami sta izleta, ki vas bosta popeljala v slikovito Bavarsko in južno Tirolsko. Občudovali bomo pravljične gradove Ludvika II. Bavarskega in še starodavne cerkve ter lepote neokrnjene narave. Še najbolj nas pri vsem prevzame blišč romantičnih gradov, ki nas popelje v svet domišljije in pravljic.

Cena pri najmanj 45 udeležencih: 199 Eur
Cena pri najmanj 35 udeležencih: 229 Eur

Cena pri najmanj 45 udeležencih - odhodi  25.4., 1.5., 25.9.2020: 214 Eur
Cena pri najmanj 35 udeležencih - odhodi  25.4., 1.5., 25.9.2020: 244 Eur


1. DAN: LJUBLJANA - KIMSKO JEZERO - HERRENINSEL
Odhod avtobusa ob 6. uri s parkirišča na Dolgem mostu v Ljubljani. Vožnja skozi Karavanški predor in nadaljevanje poti po slikoviti Turski avtocesti mimo Salzburga do Kimskega jezera (Chiemsee). Z ladjo se bomo peljali na otok Herren, na katerem si bomo ogledali bleščeči grad Ludvika II. Bavarskega, poln neverjetnega razkošja. Pozno popoldne nadaljevanje poti skozi idilično bavarsko podeželje v avstrijske Reutte do kraja, kjer bomo prenočili. Večerja in nočitev.

2. DAN: ETTAL - LINDERHOF - NEUSCHWANSTEIN
Po zajtrku vožnja skozi Oberammergau, ki je svetovno znan po pasijonskih igrah. Po krajšem postanku se bomo odpeljali v bližnji Ettal in si ogledali mogočen benediktinski samostan s cerkvijo. Tukajšnji menihi še danes izdelujejo zdravilne zeliščne likerje po starodavnih receptih. Popoldne nadaljevanje poti do romantičnega rokokojskega gradiča Linderhof, ki je kot bleščeč biser sredi neokrnjene narave. Po ogledu vožnja do slovitega gradu Neuschwanstein, zadnjega v vrsti gradov Ludvika II. Bavarskega, ki nas popelje v srednjeveški svet vitezov, trubadurjev in starogermanskih junakov. Vrnitev in postanek za ogled cerkve v Wiesu, najlepše rokokojske cerkve v Nemčiji. Večerja in nočitev.

3. DAN: REUTTE - INNSBRUCK - LIENZ - LJUBLJANA
Po zajtrku vožnja v osrčje Tirolske, do Innsbrucka. Ogled starega dela mesta in prosto za kosilo. Zgodaj popoldne nadaljevanje poti po slikoviti Tirolski in čez Brennerski prelaz, kjer bomo prestopili italijansko mejo. Vožnja mimo zgodovinskega Brixena, Brunnecka do kraja Innichen ali S. Candido, ki se ponaša s staro romansko cerkvijo. Vrnitev domov skozi Lienz, Spittal in skozi Karavanški predor. Prihod v Ljubljano v večernih urah.

 

MM-NAMIG: ZANIMIVO ZA OTROKE

CENA VKLJUČUJE: prevoz z avtobusom, 2x polpenzion v hotelu 3* (dvoposteljne sobe), osnovno nezgodno zavarovanje, spremstvo in organizacijo izleta. DOPLAČILA: enoposteljna soba 25 €/noč, , vstopnine in vožnja z ladjo pribl. 35 €. Otroci do 18. leta ne plačajo vstopnine. POPUSTI: otrok do 12. leta na tretjem ležišču 20 €.

POGOJI:


Akontacija: 30 % od osnovne cene.
Odpovedni riziko: 5 % od osnovne cene, v primeru dokumentirane višje sile, če ste se zanj odločili.
Prijavnina: 18,00 € na prijavnico/voucher, ne glede na število oseb.Izračun upošteva udeležbo najmanj 45 oz. 35 oseb. Splošni pogoji so sestavni del programa.
Zaključene skupine izbirajo datum po želji!

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Povpraševanje

PRAVLJIČNI BAVARSKI GRADOVI (3 DNI)

od
199,00 €

Potniki

1
2
 

PRAVLJIČNI BAVARSKI GRADOVI (3 DNI)


  • od 199,00 €Morda vas zanima tudi...

VELIKA NEMŠKA TURA Nemčija

VELIKA NEMŠKA TURA

0/5

od 698,00 € Brez DDV: 698,00 €

BERLIN Z LETALOM Nemčija

BERLIN Z LETALOM - 3 DNI

0/5

od 279,00 € Brez DDV: 279,00 €

KAMNITI ČUDEŽ SAŠKA ŠVICA, DRESDEN IN PRAGA Nemčija

KAMNITI ČUDEŽ SAŠKA ŠVICA, DRESDEN IN PRAGA

0/5

od 237,00 € Brez DDV: 237,00 €

Tags: PRAVLJIČNI, BAVARSKI, GRADOVI, DNI), Nemčija