Na izletu boste spoznali čudovite lepote mestec ob jezeru Garda.


Termini odhodov: 15.08., 24.08., 21.09., 05.10.2019


Cena pri najmanj 45 udeležencih - Ljubljana: 46 Eur
Cena pri najmanj 45 udeležencih - Celje: 49 Eur


1.DAN: Slovenija – Sirmione-Gardsko Jezero - Slovenija
Odhod avtobusa iz Slovenije v zgodnjih jutranjih urah. Vožnja preko Sežane v Italijo. Naš prvi postanek bo na polotoku Sirmione. Vhod v mesto je skozi grad Scaligerov, ki je bil zgrajen konec 12. stoletja. Zaradi zdravilnih vrelcev je bil polotok zanimiv za naselitev že v času Rimskega imperija. Vidni so ostanki Katulovih term. Ogledali si bomo mesto in si privoščili nekaj prostega časa. Pot nas bo vodila ob Gardskem jezeru do vasice Limone sul Garda. Že ime razkriva, da je najbolj znana po terasah limon, ki se vijejo nad vasjo. Poseben čar vasice je v antičnih ribiških hišah in vijugastih uličicah. Sprehodili se bomo skozi vas in uživali v prijetni klimi. Sledila bo vožnja do bisera Gardskega jezera, Riva del Garda. Mediteranska klima, široke plaže in čudovita panorama dajejo mestu poseben čar. Tukaj uspevajo limonovci, oljke in tudi palme. Sprehodili se bomo skozi mesto in si ogledali trg III. Novembra, kjer kraljuje 34 metrov visok stolp iz 13. stoletja. Ogledali si bomo tudi čudovito baročno cerkev iz leta 1603 in cerkev Sv. Marije Assunta. Pot nas bo zanesla do prenovljene utrdbe Rocca v kateri se nahaja tudi muzej, ki ga bo mogoče obiskati, če bo odpiralni čas to dopuščal. V pozno popoldanskih urah sledi povratek proti domu, kamor bomo prispeli v poznih večernih urah.  

CENA VKLJUČUJE:

prevoz s turističnim avtobusom na navedeni relaciji, oglede po programu (zunanjščine), osnovno nezgodno zavarovanje ter spremstvo  in organizacijo izleta.  


DOPLAČILA IN POPUSTI: Prijavnina 10€/osebo. 
Možna doplačila (ob prijavi):  nezgodno zavarovanje v tujini z asistenco CORIS 5,50€/osebo, Zavarovanje rizika odpovedi v primeru dokumentirane višje sile 2€/osebo, Doplačilo za manjšo skupino (med 35 in 44 osebami) je 5 EUR.  Možna doplačila (na izletu):  vstopnine cca. 3-5 €. 


Informativna vstopna mesta: Sežana (izpred hotela Safir ob 05:00), Ljubljana (parkirišče pri obračališču mestnega prometa Dolgi most ob 04:00), Celje (parkirišče pri dvorani Zlatorog ob 03:10), Maribor (avtobusna postaja ob 02:20).

Opomba: Odhodi iz posameznega vstopnega mesta bodo organizirani ob prijavi najmanj 25 potnikov.


Izračun upošteva
udeležbo najmanj 45 oseb. Splošni pogoji so sestavni del tega programa.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Povpraševanje

GARDSKO JEZERO

od
46,00 €

Potniki

1
2
 

GARDSKO JEZERO


  • od 46,00 €Morda vas zanima tudi...

CVETLIČNI SEJEM V PORDENONU

CVETLIČNI SEJEM V PORDENONU

0/5

od 31,90 € Brez DDV: 31,90 €

BARCELONA IN COSTA BRAVA Španija

BARCELONA IN COSTA BRAVA II.

0/5

od 252,00 € Brez DDV: 252,00 €

DUBROVNIK IN ČRNA GORA II.

DUBROVNIK IN ČRNA GORA II.

0/5

od 249,00 € Brez DDV: 249,00 €

Tags: GARDSKO JEZERO