Drugačne počitnice - Ogledi, kopanje, izleti, aktivnosti.


Cena pri najmanj 40 udeležencih: 698 Eur
Cena pri najmanj 30 udeležencih: 785 Eur

1. DAN: LJUBLJANA - PASSAU – REGENSBURG - NÜRNBERG:
Odhod iz Ljubljane v zgodnjih jutranjih urah. Vožnja preko Avstrije v Nemčijo, v starodavno škofovsko mesto Passau, ki leži ob rekah Donavi, Innu in Ilzu. Postanek za ogled mestnega središča, nato vožnja v Regensburg. Po ogledu mestnih znamenitosti nadaljevanje potovanja do Nürnberga, kjer bo ogled starega mestnega središča. Namestitev v hotelu in nočitev.


2. DAN: NÜRNBERG – AACHEN: 
Po zajtrku vožnja dalje v Aachen, nekdanjo prestolnico Karla Velikega. Ogled mestnih znamenitosti, namestitev v hotelu in nočitev.


3. DAN: AACHEN – CALAIS - CANTERBURY - LONDON:
Zajtrk, nato vožnja proti francoskemu Calaisu, od tam pa se bomo s trajektom odpeljali v Folkstone v Angliji. Po prihodu na otok bomo za kratek čas obiskali mesto Canterbury v Kentu, kjer si bomo ogledali slovito katedralo iz 2.stol., ki je zaradi svoje sijajne arhitekture pod Unescovo zaščito. Sledila bo vožnja proti Londonu, namestitev v hotelu in nočitev.  


4. DAN: LONDON: Po zajtrku ogled Londona: Buckinghamske palače, Westminstrske opatije, parlamenta in Big Bena, Downing streeta, trga Trafalgar z Nelsonovim spomenikom, Piccadilly Circusa, Tower of London in Tower bridge s čudovitim razgledom na mesto in se po želji popeljali z ladjo po Temzi do Greenwicha, obiskali muzej voščenih lutk Madame Tussaud’s... Sprehodili se bomo po priljubljeni nakupovalni ulici Oxford Street in po želji večerjali v enem od londonskih pubov (doplačilo). Nočitev.


5. DAN: LONDON – WINDSOR – STONHENGE – OXFORD – LONDON: 
Zajtrku bo sledil celodnevni izlet v okolico Londona; najprej si bomo ogledali rezidenco kraljeve družine grad Windsor, nato pa nadaljevali potovanje do Stonehengea, kjer si bomo ogledali starodavni megalitski spomenik.  Popoldne še obisk univerzitetnega Oxforda, mesta ob Temzi z najstarejšo angleško univerzo, nato se bomo vrnili v hotel in nočitev. 6. DAN: LONDON – GENT - BONN:

Po zajtrku slovo od Anglije in prevoz s trajektom na celino, od tam pa vožnja z avtobusom do Genta, kjer bo postanek za ogled katedrale Sv. Bava, ki hrani znameniti krilni oltar, delo bratov van Eyck. Po ogledu vožnja v Nemčijo, kje bo namestitev hotelu v okolici mesta Bonna.


7. DAN: BONN- KOBLENZ – MAINZ - HEIDELBERG: 
Po zajtrku vožnja do Koblenza, od tam pa naprej po dolini Rena mimo številnih gradov in trdnjav ter visoke pečine Loreley, kjer je po legendi svetlolasa lepotica Loreley zapeljevala čolnarje v smrt, do Mainza, kjer bo postanek za obisk glavnega mesta Porenja, romanske stolnica, ki je med najbolj značilnimi svoje vrste, s prelepim zvonikom in 29 nagrobnimi spomeniki mainškim škofom. Sledila bo vožnja do univerzitetnega Heidelberga, kjer bo nastanitev v hotelu in nočitev. 


8. DAN: HEIDELBERG – ULM – LJUBLJANA:
Zajtrku bo sledil ogled Heidelberga, ki slovi po najstarejši in najbolj tradicionalni nemški univerzi, po številnih mostovih čez reko in po slikoviti grajski razvalini nad mestom. Nato vožnja do Ulma, kjer bo kratek postanek za ogled stolnice z najvišjim zvonikom, nato pa vožnja mimo Münchna in skozi Avstrijo v Slovenijo, kamor bomo prispeli pozno zvečer. 


** MM-NAMIG: BREZ NOČNIH VOŽENJ

CENA VKLJUČUJE: prevoz z avtobusom, 7x nočitev z zajtrkom v hotelih 3* (dvoposteljne sobe), vožnja s trajektom Calais-Folkstone-Calais, oglede in izlete po programu brez vstopnin, osnovno nezgodno zavarovanje, spremstvo in organizacijo potovanja. DOPLAČILA: enoposteljna soba 175 €, vstopnine pribl. 65 €, izlet z ladjo po Temzi 16 GBP, muzej voščenih lutk pribl. 33 GBP, ... POPUSTI: otrok do 12. leta na tretjem ležišču 75 €.


POGOJI:


Akontacija: 30% od osnovne cene.
Odpovedni riziko: 5% od osnovne cene, v primeru dokumentirane višje sile, če ste se zanj odločili.
Prijavnina: 15 € na prijavnico/voucher, ne glede na število oseb.Izračun upošteva udeležbo najmanj 40 oz. 30 oseb. Splošni pogoji so sestavni del programa.
 

 

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Povpraševanje

POLETNI UTRINKI NEMČIJE, ANGLIJE IN BELGIJE

od
698,00 €

Potniki

1
2
 

POLETNI UTRINKI NEMČIJE, ANGLIJE IN BELGIJE


  • od 698,00 €Morda vas zanima tudi...

MAKEDONIJA IN OHRID Makedonija

MAKEDONIJA IN OHRID

0/5

od 549,00 € Brez DDV: 549,00 €

MODRO POLETJE NA COSTA BRAVI Španija

MODRO POLETJE NA COSTA BRAVI

0/5

od 398,00 € Brez DDV: 398,00 €

APULIJA POČITNICE Italija

APULIJA - POČITNICE

0/5

od 498,00 € Brez DDV: 498,00 €

SONČNA NEAPELJSKA OBALAItalija

SONČNA NEAPELJSKA OBALA

0/5

od 458,00 € Brez DDV: 458,00 €

POČITNICE V ČUDOVITI TOSKANI, iTALIJA

POČITNICE V ČUDOVITI TOSKANI

0/5

od 399,00 € Brez DDV: 399,00 €

SONČNA KALABRIJA - POČITNICE italija

SONČNA KALABRIJA

0/5

od 539,00 € Brez DDV: 539,00 €

POTEP PO BOLGARIJI in POČITNICE NA SONČNI OBALI

POTEP PO BOLGARIJI in POČITNICE NA SONČNI OBALI

0/5

od 445,00 € Brez DDV: 445,00 €

POLETNI UTRINKI JUŽNE DALMACIJE

POLETNI UTRINKI JUŽNE DALMACIJE

0/5

od 396,00 € Brez DDV: 396,00 €

SONČNA ZADARSKA RIVIERA

SONČNA ZADARSKA RIVIERA

0/5

od 287,00 € Brez DDV: 287,00 €

AKTIVNE POČITNICE NA OTOKU BRAČ

AKTIVNE POČITNICE NA OTOKU BRAČ

0/5

od 429,00 € Brez DDV: 429,00 €

TERMALNE POČITNICE V HEVIZU

TERMALNE POČITNICE V HEVIZU

0/5

od 135,00 € Brez DDV: 135,00 €

MAKEDONSKI BISERI IN OHRID

MAKEDONSKI BISERI IN OHRID

0/5

od 289,00 € Brez DDV: 289,00 €

APULIJA IN KALABRIJA - POČITNICE

SONČNE OBALE APULIJE IN KALABRIJE

0/5

od 599,00 € Brez DDV: 599,00 €

Tags: POLETNI UTRINKI NEMČIJE, ANGLIJE IN BELGIJE Velika Britanija, Nemčija, Belgija