• POČITNICE NA VISU OTOK FILMA »MAMMA MIA« - 8 dni
  • POČITNICE NA VISU OTOK FILMA »MAMMA MIA« - 8 dni

POČITNICE NA VISU

SONČENJE NA PEŠČENIH PLAŽAH, KOPANJE V ČISTEM IN TOPLEM MORJU, SPREHODI OB OBALI …SLIKOVITI IZLETI Z LADJO: OTOK BIŠEVO Z MODRO ŠPILJO Z LADJO OKOLI OTOKA VIS

Skromen, a urejen hotel 2* se nahaja v kraju Komiža. Pred hotelom se nahaja ena najlepših plaž! V sobah je hladilnik in SAT TV. Hotel ima več nadstropij in dvigalo, na voljo je brezplačni brezžični internet. Zajtrki so samopostrežni, večerje strežene.
Do plaže: 10 m - peščena plaža

Termini odhodov:

SEPTEMBER: 17.9.-24.9.2022


CENA:

529 EUR (najmanj 35 potnikov),
569 EUR (najmanj 25 potnikov)

1. dan: SPLIT - PRIHOD NA OTOK VIS

Odhod iz Ljubljane ob 4.30. Vožnja v Split, največje mesto Dalmacije in veliko pristanišče. Od tod se bomo s trajektom odpeljali na Vis, otok v srednjedalmatinskem arhipelagu, ki slovi po milem podnebju, bujnem mediteranskem rastju in modrem ter nadvse čistem morju. Nadaljevanje poti na zahodni del otoka v Komižo. Naš hotel leži sredi zelenja ob lepi plaži. Nastanitev, večerja in nočitev.

2. dan: KOMIŽA
Zajtrk. Komiža je stara ribiška vasica in pristanišče, ki ima zelo slikovito lego pod hribom Hum (587 m) - to je tudi najvišji vrh otoka, obkrožajo pa ga lepe peščene plaže. Ogledali si bomo glavne znamenitosti, Ribiški muzej v beneški kuli, sprehodili se bomo do samostana sv. Nikolaja. Prosto za kopanje in počitek. Večerja in nočitev.

3. dan: KOPANJE
Zajtrk. Prosto za kopanje, sprehode ali počitek. Večerja in nočitev.

4. dan: MODRA ŠPILJA NA BIŠEVU
Zajtrk. Prosto za kopanje, sprehode ali počitek. in nočitev.

Ali pa po želji izlet z ladjo (doplačilo) na otoček Biševo. Na otočku je več jam - špilj, najlepša in najbolj obiskana pa je Modra špilja v zalivu Balun. V jamo, ki jo ob lepem vremenu in mirnem morju atraktivno ožarja modra svetloba, se bomo peljali z manjšimi čolni. Nato se bomo z ladjo zapeljali še na drugo stran otoka v Porat, kjer bo kosilo. Popoldne vrnitev v Komižo.

5. dan: NOTRANJOST VISA
Zajtrk. Izlet v notranjost otoka. Videli bomo Titovo špiljo, letališče in druge otoške zanimivosti, po želji se bomo ustavili na pokušnji dobrega domačega vina. Prosto popoldne za kopanje in počitek. Večerja in nočitev.

6. dan: PLOVBA OKOLI VISA
Zajtrk. Prosto za kopanje, sprehode ali počitek. Večerja in nočitev.

Ali pa po želji izlet z ladjo (doplačilo) okoli otoka Vis. Najprej plovba do slikovite peščene plaže v "uvali" Stiniva - kopanje. Nadaljevanje plovbe po južni obali otoka do malega nenaseljenega otočka Ravnik, ki slovi po Zeleni špilji. Nato plovba v zaliv Smokova, kjer bo kosilo na ladji, čas pa bo tudi za kopanje. Popoldne ogled vojnih tunelov (tu so bile zasidrane vojne ladje med NOB) v zalivu Parja. In še zanimiva plovba po severni obali Visa nazaj v Komižo.

7. dan: MESTO VIS
Zajtrk. Vožnja v glavno mesto otoka - v Vis, starodavno Isso. Sprehod po mestu z ogledom glavnih znamenitosti od antike do danes: arheološki muzej, razne palače, župnijska cerkev ... Vrnitev v hotel. Prosto popoldne za kopanje in počitek. Večerja in nočitev.

8. dan: SPLIT
Zajtrk. Prosto do odhoda trajekta z Visa v Split. Vrnitev v Ljubljano.

CENA VKLJUČUJE: prevoz s turističnim avtobusom, vožnja s trajektom na Vis, 7 polpenzionov (dvoposteljne sobe brez balkona s pogledom na park z lastnimi kopalnicami in WC, samopostrežni zajtrki, strežene večerje) v hotelu z 2 zvezdicama, vožnje po otoku po programu, osnovno nezgodno zavarovanje, vodstvo in organizacija.


DOPLAČILA PO ŽELJI: enoposteljna soba 154 EUR (za odhod 18.6.), 210 EUR (za odhod 16.7.) in 133 EUR (za odhod 17.9.), soba z balkonom 35 EUR/osebo (samo pri odhodu 17.9., ostali termini na vprašanje), izlet na Biševo, pokušnja vina, izlet okoli otoka Vis in vstopnine s pripadajočimi lokalnimi vodstvi.

POGOJI:
Akontacija: 30% od osnovne cene.
Odpovedni riziko: 5% od osnovne cene, v primeru dokumentirane višje sile, če ste se zanj odločili.
Prijavnina: 20 EUR na prijavnico/voucher, ne glede na število oseb.
Izračun upošteva udeležbo najmanj 35 oz. 25 oseb. Splošni pogoji so sestavni del programa.Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Povpraševanje

POČITNICE NA VISU OTOK FILMA »MAMMA MIA« - 8 dni

od
529,00 €

Potniki

1
2
 

POČITNICE NA VISU OTOK FILMA »MAMMA MIA« - 8 dni


  • od 529,00 €Morda vas zanima tudi...

NOVOLETNI PARIZ IN EURODISNEY - 5DNI

NOVOLETNI PARIZ IN EURODISNEY - 5DNI

0/5

od 379,00 € Brez DDV: 379,00 €

Tags: Vis, Hrvaška