Odlične počitnice na obali vzhodne Sicilije v živahnem počitniškem letovišču Letojanni. Hotel blizu plaže, slovenski predstavnik na destinaciji, možnost različnih izletov po otoku (Etna, Palermo, Taormina, Eolski otoki, Sirakuze ...).

TERMINI: 13.  7. - 20. 7., 20. 7. - 27. 7., 27. 7. - 3. 8. 2024

Cena za termin: 13.  7. - 20. 7. 2024
Cena pri najmanj 45 udeležencih: 789 EUR

Cena za termin: 20. 7. - 27. 7. 2024
Cena pri najmanj 45 udeležencih: 819 EUR

Cena za termin: 27. 7. - 3. 8. 2024
Cena pri najmanj 45 udeležencih: 849 EUR

1. dan: (Slovenija) - letališče Trst - Letojanni
Zbor potnikov na tržaškem letališču Ronchi ob 9.20 (možen organiziran transfer iz Maribora). Polet z letalsko družbo Ita Airways ob 11.20 proti Rimu, prestop in nadaljevalni polet proti letališču Catania na SICILIJI s pristankom ob 15.50. Sledi organiziran transfer z avtobusom do letoviškega mesteca LETOJANNI, nedaleč od znamenite Taormine. Nastanitev v hotelu, večerja in nočitev.

2. - 7. dan: Letojanni
Prosti dnevi za kopanje, slovenski predstavnik na lokaciji bo na voljo za informacije in pomoč za različne aktivnosti. Možnost udeležbe na izletih po dogovoru (vzpon v staro Taormino, vzpon na pobočje vulkana Etna do 1.900 m, izlet na Liparske otoke, izlet v Siracuso), možnost najema avtomobila za samostojno raziskovanje otoka in čas za ostale aktivnosti. Bivanje v hotelu (polpenzion).

8. dan: Letojanni - letališče Trst - (Slovenija)
Zgoden zajtrk v hotelu, nato avtobusni transfer iz Letojannija na letališče v Catanio. Polet z letalsko družbo Ita Airways ob 10.15 proti Rimu, prestop in nadaljevalni polet s predvidenim pristankom na letališču Ronchi v Trstu ob 13.25. Zaključek letovanja (po želji še organiziran transfer v Slovenijo).

HOTEL DELLE PALME 3* je preprostejši hotel na odlični lokaciji, cca. 80 m oddaljen od obale v jedru letoviškega LETOJANNIJA. Vse sobe so klimatizirane, s kopalnico (tuš ali kad, sušilnik za lase), sefom, mini-hladilnikom, telefonom, televizorjem in balkonom. Hotel ima restavracijo (samopostrežni zajtrki, večerje – izbor menijev; gostje si sami postrežejo priloge, sladice in sadje) bar in teraso za sončenje z manjšim bazenom na strehi hotela. Gostje lahko koristijo tudi  ležalnike in senčnike (doplačilo v sezoni) na peščeni plaži, ki je od hotela oddaljena samo 100–150 m.

Za zahtevnejše goste lahko uredimo (proti ustreznemu doplačilu) tudi bivanje v katerem izmed boljših hotelov v istem kraju.

S

CENA VKLJUČUJE: 7 x polpenzion v sobah 1/2 TWC v hotelu Delle Palme*** v Letojanniju, turistično takso, povratni letalski polet z nizkocenovno družbo Ryanair na relaciji Trst–Catania-Trst, vse letališke takse (vključen 1 manjši kos ročne prtljage/osebo v omejenih dimenzijah + 1 kos velike prtljage do 20kg/sobo), organiziran transfer iz letališča Catania do hotela v Letojanniju in nazaj, slovenskega predstavnika-vodnika v kraju ves čas letovanja, celotno organizacijo.

MOŽNA DOPLAČILA (ob prijavi): Enoposteljna soba 160 EUR/osebo, soba s pogledom na morje 70 EUR/sobo, povratni transfer iz Maribora, Slovenske Bistrice, Celja ali Ljubljane do letališča Trst = 55 EUR/osebo.

POPUSTI: Otroci do 12 let (z 2 odraslima na 3. oz. 4. ležišču v sobi) 20 %, 3. in 4. odrasla oseba v sobi 10 %.
Večje sobe proti potrditvi.

MOŽNI DODATNI IZLETI (z doplačilom):

  • poldnevni izlet v staro Taormino,
  • poldnevni izlet - vzpon na pobočje vulkana Etna do višine cca 1.900 m,
  • poldnevni izlet v Siracuso,
  • celodnevni izlet na Liparske otoke.

Za izvedbo izletov z našim vodnikom in s slovenskim vodenjem je potrebnih min. 20 udeležencev. Podrobnosti izletov in okvirne cene bodo na voljo v poslovalnicah nekaj tednov pred odhodom, točne cene in programi pa nato na licu mesta pri našem predstavniku. V primeru manjšega zanimanja, obstaja možnost priključitve naših potnikov na izlete skupaj z ostalimi (tujimi) turisti.

Za zahtevnejše goste lahko uredimo (proti ustreznemu doplačilu) tudi bivanje v katerem izmed boljših hotelov v istem kraju.

POMEMBNO:

  • ob prijavi je potrebno oddati kopijo svojega veljavnega osebnega dokumenta,
  • v času objave programa vsi poleti še niso bili fiksno potrjeni, zato so v tej zvezi še možne spremembe voznega reda poletov in tudi dneva odhoda za kak dan ali dva,
  • cene letalskih vozovnic se bližje odhodu lahko tudi zvišajo, posledično se lahko spremeni cena programa. Za zagotovitev čim ugodnejših pogojev in ugodne cene potovanja toplo priporočamo čimprejšnjo prijavo. V primeru zasedenosti ali previsoke cene letalskih vozovnic, lahko namesto poleta iz Trsta, ponudimo tudi polet iz Benetk ali drugega bližnjega letališča v Catanio. 

POGOJI:

Akontacija: 30 % od osnovne cene.

Prijavnina: 20 EUR na prijavnico / voucher, ne glede na število oseb.

Odpovedni riziko:
Premije: https://service.europaeische.at/doc/sl/Opis_storitev_ZavarovanjeOdpovediSLO-PIB-SLSS_2022-SL-001.pdf
Splošni pogoji: https://service.europaeische.at/doc/sl/Pogoje_ZavarovanjeOdpovediSLO-AVB-SLSS_2022-SL-001.pdf

Izračun upošteva udeležbo najmanj 45 oseb. Splošni pogoji so sestavni del programa.

*************************************************************************************
Program je narejen po veljavnih cenikih januarja 2024. Pridržujemo si pravico do spremenjenega razporeda ogledov, vendar program ostaja vsebinsko enak.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Povpraševanje

POČITNICE NA SICILIJI: LETOJANNI - 8 DNI

od
789,00 €

Potniki

1
2
 

Rezervacija

POČITNICE NA SICILIJI: LETOJANNI - 8 DNI

od
789,00 €
Potniki
1
Odpovedni riziko
Način plačila
 

POČITNICE NA SICILIJI: LETOJANNI - 8 DNI


  • od 789,00 €


Termin:Morda vas zanima tudi...

SICILIJA IN POČITNICE NA KALABRIJI - 9 DNI

SICILIJA IN POČITNICE NA KALABRIJI - 9 DNI

0/5

od 820,00 € Brez DDV: 820,00 €

SONČNA SICILIJA - 4 DNI

SONČNA SICILIJA - 4 DNI

0/5

od 599,00 € Brez DDV: 599,00 €

SICILIJA Z ETNO - 5 DNI

SICILIJA Z ETNO - 5 DNI

0/5

od 770,00 € Brez DDV: 770,00 €

PRVOMAJSKA SICILIJA - 5 DNI

PRVOMAJSKA SICILIJA - 5 DNI

0/5

od 699,00 € Brez DDV: 699,00 €

Tags: Letojanni, Italija, Sicilija