Odlične počitnice na obali vzhodne Sicilije v živahnem počitniškem letovišču Letojanni. Hotel blizu plaže, slovenski predstavnik na destinaciji, možnost različnih izletov po otoku (Etna, Palermo, Taormina, Eolski otoki.

TERMINI: 14. 7. - 21. 7. 2023

Cena pri najmanj 45 udeležencih: 699 EUR

TERMINI: 21. 7. - 28. 7. 2023

Cena pri najmanj 45 udeležencih: 739 EUR

TERMINI: 28. 7. -  4. 8. 2023

Cena pri najmanj 45 udeležencih: 779 EUR

1. dan: SLOVENIJA/BENETKE - LETOJANNI

Zbor potnikov na tržaškem letališču Ronchi ob 13.45 (možen organiziran transfer iz Maribora). Polet z nizkocenovno letalsko družbo Ryanair ob 15.50 proti letališču Catania na SICILIJI, kjer bo pristanek ob 17.35 uri. Sledi organiziran transfer z avtobusom do letoviškega mesteca LETOJANNI, nedaleč od znamenite Taormine. Nastanitev v hotelu, večerja in nočitev.

2.–7. dan: LETOJANNI

Prosti dnevi za kopanje, slovenski predstavnik na lokaciji je bo na voljo za informacije in pomoč za različne aktivnosti. Možnost udeležbe na različnih izletih po otoku po dogovoru (vzpon v staro Taormino, vzpon na pobočje vulkana Etna do 1.900 m, izlet na Liparske otoke, izlet v Siracuso, možnost najema avtomobila za samostojno raziskovanje otoka ...) in čas za ostale aktivnosti. Bivanje v hotelu na osnovi polpenziona.

8. dan: LETOJANNI - BENETKE/SLOVENIJA

Zajtrk v hotelu. Dopoldanski avtobusni transfer iz Letojannija na letališče v Catanio. Polet z letalom nizkocenovne letalske družbe Ryanair ob 13.40 s predvidenim pristankom na letališču Ronchi v Trstu ob 15.25. Zaključek letovanja (po želji še organiziran transfer nazaj v Slovenijo).

**********************************

HOTEL DELLE PALME*** je preprostejši hotel na odlični lokaciji, cca 80m oddaljen od obale v jedru letoviškega LETOJANNI-ja. Vse sobe so klimatizirane, s kopalnico (tuš ali kad, sušilnik za lase), sefom, mini-hladilnikom, telefonom, televizorjem in balkonom. Hotel ima restavracijo (samopostrežni zajtrki, večerje–izbor menujev; gostje si sami postrežejo priloge, sladice in sadje) bar in teraso za sončenje z manjšim bazenom na strehi hotela. Gostje lahko koristijo tudi (doplačilo v sezoni) ležalnike in senčnike na peščeni plaži, ki je od hotela oddaljena samo 100–150m.     
 
Za zahtevnejše goste lahko uredimo (proti ustreznemu doplačilu) tudi bivanje v katerem izmed boljših hotelov v istem kraju (npr. hotel Antares****, hotel Albatros**** ali pd.).

CENA VKLJUČUJE: 7 x polpenzion v sobah 1/2 TWC v hotelu Delle Palme*** v Letojanniju, turistično takso, povratni letalski polet z nizkocenovno družbo Ryanair na relaciji Trst–Catania-Trst, vse letališke takse (vključen 1 manjši kos ročne prtljage/osebo v omejenih dimenzijah + 1 kos velike prtljage do 20kg/sobo), organiziran transfer iz letališča Catania do hotela v Letojanniju in nazaj, slovenskega predstavnika-vodnika v kraju ves čas letovanja, celotno organizacijo.
MOŽNA DOPLAČILA: enoposteljna soba 150 EUR, soba s pogledom na morje 70 EUR/sobo, dodaten kos velike prtljage = cca 70 EUR (cena se spreminja), povratni transfer iz Maribora, Slov. Bistrice, Celja, Ljubljane do letališča Trst 45 EUR/osebo, bivanje v hotelu**** (cena po dogovoru v času rezervacije).
POPUSTI: otrok do 12 let na dodatnem ležišču (v sobi z 2 odraslima) 20 %,  tretja in četrta odrasla oseba v sobi na dodatnem ležišču 10% (večje sobe proti potrditvi).

MOŽNI DODATNI IZLETI (z doplačilom):
- poldnevni izlet v staro Taormino,
- poldnevni izlet – vzpon na pobočje vulkana Etna do višine cca 1.900 m,
- poldnevni izlet v Siracuso,
- celodnevni izlet na Liparske otoke,
Za izvedbo izletov z našim vodnikom in s slovenskim vodenjem je potrebnih najmanj 20 udeležencev. Podrobnosti izletov in okvirne cene bodo na voljo v naših poslovalnicah nekaj tednov pred odhodom, točne cene in informacije pa nato na licu mesta pri našem predstavniku. V primeru manjšega zanimanja, tudi možnost priključitve naših potnikov na izlete skupaj z ostalimi turisti.

POMEMBNO:
- cene letalskih vozovnic se bližje odhodu lahko tudi zvišajo, posledično se lahko spremeni tudi cena programa. V izogib višji ceni toplo priporočamo hitro prijavo. V primeru zasedenosti ali previsoke cene letalskih vozovnic, lahko namesto poleta iz Trsta, ponudimo tudi polet iz Benetk ali drugega bližnjega letališča v Catanio,
- ob prijavi je potrebno oddati kopijo svojega veljavnega osebnega dokumenta.

POGOJI:
Akontacija: 30 % od osnovne cene.
Prijavnina: 20 EUR na prijavnico / voucher, ne glede na število oseb.
Odpovedni riziko:
Premije: https://service.europaeische.at/doc/sl/Opis_storitev_ZavarovanjeOdpovediSLO-PIB-SLSS_2022-SL-001.pdf
Splošni pogoji: https://service.europaeische.at/doc/sl/Pogoje_ZavarovanjeOdpovediSLO-AVB-SLSS_2022-SL-001.pdf

Izračun upošteva udeležbo najmanj 45 oseb. Splošni pogoji so sestavni del programa.

*************************************************************************************
Program je narejen po veljavnih cenikih februarja 2023. Pridržujemo si pravico do spremenjenega razporeda ogledov, vendar program ostaja vsebinsko enak.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Povpraševanje

POČITNICE NA SICILIJI: LETOJANNI - 8 DNI

od
699,00 €

Potniki

1
2
 

Rezervacija

POČITNICE NA SICILIJI: LETOJANNI - 8 DNI

od
699,00 €
Potniki
1
Odpovedni riziko
Način plačila
 

POČITNICE NA SICILIJI: LETOJANNI - 8 DNI


  • od 699,00 €


Termin:Morda vas zanima tudi...

KLASIČNA SICILIJA Z ETNO - 4 DNI

KLASIČNA SICILIJA Z ETNO - 4 DNI

0/5

od 649,00 € Brez DDV: 649,00 €

SONČNA SICILIJA - otok mitov in legend - 9 DNI

SONČNA SICILIJA - otok mitov in legend - 9 DNI

0/5

od 910,00 € Brez DDV: 910,00 €

SONČNA SICILIJA - 4 DNIItalija

SONČNA SICILIJA - 4 DNI

0/5

od 549,00 € Brez DDV: 549,00 €

Tags: Letojanni, Italija, Sicilija