Merhabba!  Le 45 minut od dubajskega letališča se nahaja najbolj severni emirat, Ras Al Khaimah, ki vas vabi, da ga obiščete, s čudovitimi peščenimi plažami, 365 dnevi sonca, avanturami in luksuznimi resorti. Ras Al Kaimah oz. »vrh šotora« na severu meji na Oman, na jugu in vzhodu pa na emirata Umm Al Quwain in  Fujairah.

Možen odhod vsak dan do 25.9.2016

Cena - odrasli: 898 EUR /osebo v dvoposteljni sobi 
Super cena: 498 EUR - otroci do 14. leta starosti 


Ras Al Khaimah je edinstvena destinacija, primerna za vsakogar - družine, pare, starejše in mlajše. Ima 416.600 prebivalcev in se razprostira na področju gora, rdečega puščavskega peska in je obdan z zelenimi oazami in lagunami. Med vsemi emirati velja za najbolj razgibanega in bogatega z geografskimi in naravnimi lepotami. 

Obiskovalcem za odlično razmerje med ceno in kvaliteto nudi pestro paleto zabave in sprostitve; ekskluzivni resorti in hoteli, mednarodna kulinarika in izbrana wellness ponudba. Ponudbo zaokroža raznovrstna ponudba vodnih aktivnostih, puščavskih kampov, golf igrišč in gorskih avantur. Ljubitelji sonca pa se lahko podajo na peščene plaže ob Arabskem zalivu.

Gostje lahko obiščejo veliko zanimivih kotičkov, od Arabskega zaliva s 64 km peščenih plaž na zahodu in s spektakularnimi gorskimi vrhovi na vzhodu. Gorski masiv je  starejši od 70 milijonov let, med katerimi je tudi najvišji vrh emirata, Jebel Jais (1.930 m). Oaze emirata slovijo tudi po palmovih vrtovih in rodovitni zemlji. Preostali del pa prekriva rdeč puščavski pesek. 

Mesto Ras Al Khaimah je glavno mesto emirata in ga reka deli na dva dela: na stari del mesta RAK City in Al Nakhee.

Al Marjan Island, kjer se nahaja resort DoubleTree by Hilton Resort & Spa Marjan Island, se nahaja na jugu emirata in je pomemben turističen in trgovski kraj. 

Emirat Ras Al Khaimah je odlična destinacija za vse,  ki si želijo počitnic s pravim orientalskim pridihom!


DoubleTree by Hilton Resort & Spa Marjan Island

Očarljiv resort leži na Marjan Island-u  v bližini  kraja Al Hamra v emiratu Ras Al Khaimah. Gostom nudi 450 m čudovitih zasebnih peščenih plaž, vile z lično dekoriranimi balkoni/terasami  in pogledom na sinje Arabsko morje. 

Prostorne sobe in suite so opremljene z LCD TV, minibarom, električnim grelnikom vode, kopalnice so opremljene s tušem in kadjo. V sklopu resorta je gostom na voljo sedem barov in restavracij, s celodnevno odlično kulinarično ponudbo. 

Posebnost sta dve restavraciji na strehi resorta. 

Tudi za otroke je poskrbljeno. Igralni kotički, na novo opremljen otroški klub z zunanjim igriščem, piratska ladja, vodni park... V resortu je na voljo 24-urni fitnes center, in pet bazenov, od tega sta dva  namenjena otrokom. Za sprostitev so gostom na voljo savne in izbrana wellness ponudba. Nakupovalni središči Al Hamra Mall in Al Hamra Village s številnnimi restavracijami in pestro ponudbo nočnega življenja sta od hotela oddaljeni samo 5 minut. 


Cena - odrasli: 898 EUR /osebo v dvoposteljni sobi 
Super cena: 498 EUR - otroci do 14. leta starosti 

 

Program: 

1. dan: polet iz Ljubljane v Istanbul in dalje v Dubaj. 

2. dan: pristanek v Dubaju in prevoz v bližnji emirat Ras Al Khaimah. Namestitev v hotelu na osnovi vse vključeno.

3. dan: počitnice na osnovi vse vključeno

4. dan: počitnice na osnovi vse vključeno

5. dan: počitnice na osnovi vse vključeno

6. dan: počitnice na osnovi vse vključeno

7. dan: počitnice na osnovi vse vključeno, po odjavi iz sobe ob 12. uri bo mogoče še kopanje v hotelu in v popoldanskih urah prevoz v Abu Dhabi, na letališče. Po opravljenih formalnostih polet proti domu. 

8. dan: pristanek na ljubljanskem letališču v jutranjih urah. 

CENA VKLJUČUJE: letalski prevoz po programu, letališke in varnostne pristojbine, prevoz letališče Dubaj -  hotel v Ras Al Khaimahu - letališče Abu Dhabi,  5 nočitev na bazi vse vključeno v hotelu Double Tree by Hilton Marjan Island 5* v dvoposteljni sobi s pogledom na bazen, osnovno nezgodno zavarovanje in organizacijo potovanja.   

Cena velja za ENO osebo – ponudba velja pri prijavi DVEH POTNIKOV!

Možen odhod vsak dan do 25.9.2016

DOPLAČILA IN POPUSTI:
DOPLAČILA-obvezna: prijavnina 15 Eur/ osebo, 
DOPLAČILA - ob prijavi: enoposteljna soba 295 EUR. Možnost doplačila za družinsko sobo ali za dve povezani sobi, zdravstveno zavarovanje Coris. 
DOPLAČILO NA POTI: turistična taksa pribl. 5 € na sobo/na noč. 

Dodatna ponudba: možnost opcijskih izletov na licu mesta; nakupovalni izlet v Dubaj, izlet v Al Ain, večerja na starinski barki Dhow, križarjenje po fjordu im. «Arabska Norveška«, …

Opomba: 2. dan po prihodu v hotel boste lahko do 14. ure (če sobe prej ne bo mogoče dobiti) lahko koristili vse ostale hotelske storitve. Prav tako bo zadnji dan bivanja v hotelu možno uporabljati vse hotelske storitve do odhoda na letališče. 

Opomba: Za potovanje slovenski državljani potrebujemo veljavni potni list, veljaven še 6 mesecev po končanem potovanju.


POGOJI:

Odpovedni riziko: 5% od osnovne cene, v primeru dokumentirane višje sile, če ste se zanj odločili. 

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Povpraševanje

POČITNICE V EMIRATU RAS AL KHAIMAH

od
898,00 €

Potniki

1
2
 

POČITNICE V EMIRATU RAS AL KHAIMAH


  • od 898,00 €Morda vas zanima tudi...

KRIŽARJENJE PO JADRANU Z LADJO KALIPSA

KRIŽARJENJE PO JADRANU Z LADJO KALIPSA

0/5

od 410,00 € Brez DDV: 410,00 €

OMAN

OMAN

0/5

od 1.499,00 € Brez DDV: 1.499,00 €

Tags: POČITNICE, EMIRATU, RAS, KHAIMAH