Obiščite prelepo dolino delte Neretve, romarsko Meðugorje in zgodovinski Mostar. Jeseni vabljeni na tradicionalno obiranje mandarin.

 

Cena - odhod Ljubljana: 158 Eur 
Cena - odhod Celje, Maribor: 162 Eur 

Termini odhoda: 28.-30.09., 5.-7.10., 12.-14.10., 19.-21.10., 27.-29.10.2018 

* Popusti za otroke

1.DAN: LJUBLJANA -  TROGIR - SPLIT - NEUM
Odhod avtobusa z navedenih vstopnih mest. Odpeljali se bomo v Trogir in se po prihodu sprehodili po mestu. Staro mestno jedro obkroža deloma ohranjeno obzidje s trdnjavami, sprehodili se bomo skozi mestna vrata, videli palače in katedralo. V dalmatinskemu biseru Splitu si bomo privoščili sprehod do znamenite Dioklecijanove palače in ostankov obzidja. Prosto za sprehod po splitski »rivi« ali za krajši potep po tem lepem dalmatinskem mestu. Popoldan nadaljevanje potovanja v Neum, edino bosansko mesto ob morju. Namestitev v hotelu, večerja in nočitev.

2. DAN: NEUM - MEĐUGORJE - MOSTAR - NEUM
Zajtrk. Odpeljali se bomo v središče Hercegovine, v Mostar, ki leži na strmi obali reke Neretve. Sprehodili se bomo po slikovitem mestnem jedru, ki se ponaša s številnimi džamijami, mostovi, kopališči (hamami), cerkvami, čaršijami, kjer se prepletajo orientalski in mediteranski vplivi. Obiskali bomo med vojno porušen, a na novo zgrajen stari kamniti most, ki ga je leta 1566 zgradil Mimar Hajrudin in se sprehodili po orientalskem delu Mostarja, po kojundžiluku s številnimi kavarnami in rokodelskimi delavnicami. Sledil bo obisk Međugorja in se sprehodili po slovitem romarskem središču, nato pa bo na voljo nekaj časa za samostojne oglede in obiske posameznih sakralnih spomenikov. Vrnitev v Neum, prosto za samostojne oglede ali kopanje. Večerja in nočitev.

3. DAN: NEUM - DELTA REKE NERETVE - LJUBLJANA
Po zajtrku se bomo odpravili v dolino delte Neretve, ki jo zaradi njenih rodovitnih tal imenujejo hrvaška Kalifornija. V eni od številnih plantaž se bomo do sitega najedli sočnih in dišečih mandarin ter jih nabrali tudi za domov. Kolikor jih bomo nabrali, toliko jih bomo plačali lastniku na licu mesta. Po okusni malici se bomo pustili razvajati prijaznim domačinom, ki nam bodo ob spremljavi dalmatinske glasbe postregli s pravo hercegovsko lozo in smokvami. S tradicionalnimi ladjicami trupicami se bomo zapeljali po rokavu Neretve. Naredili bomo nekaj krasnih fotografij za lep spomin, seveda pa nas bodo pogostili še z okusnim kosilom. V popoldanskih urah vrnitev proti domu, kamor je predviden prihod v nočnih urah.


CENA VKLJUČUJE:

prevoz z avtobusom na navedeni relaciji, vse pristojbine in cestnine, 2 x polpenzion (samopostrežna zajtrk in večerja) v hotelu 3* sup. v dvoposteljnih sobah v Neumu, izlet z obiranjem mandarin v dolini Neretve-aperitiv, vožnja z ladjico in foto safari z okusnim kosilom in s pijačo, zunanje oglede po programu, osnovno nezgodno zavarovanje, spremstvo ter organizacijo izleta.
DOPLAČILA IN POPUSTI:

Prijavnina: 15€/osebo
Možna doplačila (ob prijavi):  nezgodno zavarovanje v tujini z asistenco CORIS 6,50€/osebo, Zavarovanje rizika odpovedi v primeru dokumentirane višje sile 10€/osebo, enoposteljna soba 30 EUR, doplačilo za manjšo skupino (med 35  in  44 osebami ) je 10 EUR. 

POGOJI:

Izračun upošteva udeležbo najmanj 45 oseb. Splošni pogoji so sestavni del programa.
  

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Povpraševanje

PO MANDARINE (obiranje Mandarin na Neretvi) - 3 dni

od
158,00 €

Potniki

1
2
 

PO MANDARINE (obiranje Mandarin na Neretvi) - 3 dni


  • od 158,00 €Morda vas zanima tudi...

PO MANDARINE (obiranje Mandarin na Neretvi) - 2 dni

PO MANDARINE (obiranje Mandarin na Neretvi) - 2 dni

0/5

od 128,00 € Brez DDV: 128,00 €

Tags: MANDARINE, (obiranje, Mandarin, Neretvi), dni, Posebna, ponudba