Obiščite prelepo dolino delte Neretve, romarsko Meðugorje in zgodovinski Mostar. Jeseni vabljeni na tradicionalno obiranje mandarin.

 

Cena - odhod Ljubljana: 131 Eur 
Cena - odhod Celje, Maribor: 137 Eur 

Termini odhoda: 5.- 6.10., 12.-13.10., 19.-20.10., 26.-27.10.2019 

* Popusti za otroke


1. DAN: LJUBLJANA -  TROGIR - SPLIT - NEUM

Odhod avtobusa z navedenih vstopnih mest. Odpeljali se bomo v Trogir in se po prihodu sprehodili po mestu. Staro mestno jedro obkroža deloma ohranjeno obzidje s trdnjavami, sprehodili se bomo skozi mestna vrata, videli palače in katedralo. V dalmatinskemu biseru Splitu si bomo privoščili sprehod do znamenite Dioklecijanove palače in ostankov obzidja. Prosto za sprehod po splitski »rivi« ali za krajši potep po tem lepem dalmatinskem mestu. Popoldan nadaljevanje potovanja v Neum, edino bosansko mesto ob morju. Namestitev v hotelu, večerja in nočitev.

2. DAN: NEUM - DELTA REKE NERETVE - LJUBLJANA
Po zajtrku se bomo odpravili v dolino delte Neretve, ki jo zaradi njenih rodovitnih tal imenujejo hrvaška Kalifornija. V eni od številnih plantaž se bomo do sitega najedli sočnih in dišečih mandarin (brezplačno) ter jih nabrali tudi za domov. Kolikor jih bomo nabrali, toliko jih bomo plačali lastniku na licu mesta. Pustili se bomo razvajati prijaznim domačinom, ki nam bodo ob spremljavi dalmatinske glasbe postregli s pravo hercegovsko lozo in smokvami. S tradicionalnimi ladjicami trupicami se bomo zapeljali po rokavu Neretve. Naredili bomo nekaj krasnih fotografij za lep spomin, seveda pa nas bodo pogostili še z okusnim kosilom. V poznih popoldanskih urah se bomo vrnili proti domu, kamor je predviden prihod v nočnih urah. 
CENA VKLJUČUJE:

prevoz z avtobusom na navedeni relaciji, vse pristojbine in cestnine, 1 x polpenzion (samopostrežni zajtrk in večerja) v hotelu 3* v dvoposteljnih sobah v Neumu, izlet z obiranjem mandarin v dolini Neretve-aperitiv, vožnja z ladjico in foto safari z okusnim kosilom in s pijačo, zunanje oglede po programu, osnovno nezgodno zavarovanje, spremstvo ter organizacijo izleta.
DOPLAČILA IN POPUSTI:

Prijavnina: 15€/osebo
Možna doplačila (ob prijavi):  nezgodno zavarovanje v tujini z asistenco CORIS 6,50€/osebo, Zavarovanje rizika odpovedi v primeru dokumentirane višje sile 8€/osebo, enoposteljna soba 15 EUR, doplačilo za manjšo skupino (med 35  in  44 osebami ) je 13 EUR

OPOMBA: Odhodi s posameznega vstopnega mesta (Maribor in Celje) bodo organizirani ob prijavi najmanj 25 potnikov.
Informativna vstopna mesta: Ljubljana (parkirišče pri obračališču mestnega prometa Dolgi most ob 05:00), Novo mesto (pred Qlandijo ob 06:00), Celje (parkirišče pri dvorani Zlatorog ob 04:10), Maribor (avtobusna postaja ob 03:20).
POGOJI:

Izračun upošteva udeležbo najmanj 45 oseb. Splošni pogoji so sestavni del programa.
  

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Povpraševanje

PO MANDARINE (obiranje Mandarin na Neretvi) - 2 dni

od
131,00 €

Potniki

1
2
 

PO MANDARINE (obiranje Mandarin na Neretvi) - 2 dni


  • od 131,00 €Morda vas zanima tudi...

PO MANDARINE (obiranje Mandarin na Neretvi) - 3 dni

PO MANDARINE (obiranje Mandarin na Neretvi) - 3 dni

0/5

od 168,00 € Brez DDV: 168,00 €

PO MANDARINE (obiranje Mandarin na Neretvi) - 2 dni

PO MANDARINE (obiranje Mandarin na Neretvi) - 2 dni

0/5

od 131,00 € Brez DDV: 131,00 €

Tags: PO MANDARINE (obiranje Mandarin na Neretvi) - 2 dni