Svetovljanska Azurna obala z mediteranskim podnebjem vas vabi! 


Cena - odhod LJUBLJANA, SEŽANA: 187 Eur
Cena - odhod CELJE, MARIBOR: 194 Eur
Odhodi: 29.12.2019  -  02.01.2020

* Popusti za otroke do 12. leta

 

1. DAN: SLOVENIJA - ITALIJA
Odhod avtobusa v poznih večernih urah z navedenih vstopnih mest. Nočna vožnja do Italije, nato mimo Benetk, Verone, Genove in San Rema na francosko Azurno obalo.

2. DAN:  VALLAURIS  - CANNES  -  AZURNA OBALA
V jutranjih urah bomo prispeli na Azurno obalo. Obiskali bomo slikovito vasico Vallauris s simpatičnimi trgovinicami z lokalno keramiko in dišavami Provanse, v kateri je nekaj časa živel tudi Pablo Picasso. Po želji in za doplačilo krajši ogled muzeja in Picassove mojstrovine »Vojna in mir«. Sledila bo vožnja v Cannes, ki slovi po filmskem festivalu, mondenih hotelih in idiličnem starem delu mesta. Sprehodili se bomo do kongresne palače in ob obali mimo številnih znanih hotelov.  Namestitev v hotelu in nočitev. 

3. DAN: AZURNA OBALA -  NICA - EZE - MONAKO/MONTE  CARLO
Zajtrku bo sledila bo vožnja do kraljice Azurne obale, Nice in sprehod po Angleški promenadi, obdani s palmami in znamenitimi hoteli, tudi mimo najstarejšega hotela Negresco.  Sledil bo ogled starega mestnega jedra, seveda pa boste se pa boste od starega leta lahko poslovili s penino v enem od tradicionalnih bistrojev. Sledila bo vožnja po panoramski cesti, ki se dviga visoko nad morjem do vasice Eze, kjer bomo obiskali eno od parfumerij in si po želji francoski parfum tudi kupili. Popoldan bo prosto za počitek in zvečer po želji prevoz do mondenega Monaka/Monte Carla, kjer se boste lahko sprehodili po »Božični vasi« in vstopili v Novo leto ob glasbi  DJ-jev, ob polnoči pa bo nebo razsvetlil mogočen ognjemet. Ob dogovorjeni  uri povratek v hotel. 

4. DAN: AZURNA OBALA  -  MONAKO – MONTE CARLO - SLOVENIJA
Po poznem zajtrku se bomo odpeljali v Monako in se po želji sprehodili po čudovitem eksotičnem vrtu s prekrasnim razgledom na celotno kneževino. V bujnem vrtu, ki ga je leta 1895 uredil princ Luis II., raste na površini 11.500 m2 na tisoče rastlin, ki zaradi posebne mikroklime in sonca odlično uspevajo. Pot bo vodila do katedrale z grobovi članov knežje družine in do knežje palače. Lahko bomo obiskali tudi Oceanografski muzej z zanimivim akvarijem. Obiskali bomo še Monte Carlo, ki se ponaša s slavnim Casinojem in popili še kavico ter si morda privoščili odličen kos torte. Popoldne slovo od Azurne obale in vožnja proti Italiji.

5. DAN: MONTE CARLO - SLOVENIJA
Vožnja skozi Italijo in prihod v Slovenijo, v jutranjih urah.


OPOMBA: vsi ogledi bodo prilagojeni odpiralnim časom v novoletnem terminu. 

CENA VKLJUČUJE:

prevoz po programu, pristojbine in cestnine, 2 x nočitev z zajtrkom v hotelu 2*lux/3 * v dvoposteljnih sobah,  obisk parfumerije, zunanje oglede po programu, osnovno nezgodno zavarovanje, spremstvo ter organizacijo izleta.

Odhodi iz posameznega vstopnega mesta ( Maribor, Celje) bodo organizirani ob prijavi najmanj 25 potnikov.

DOPLAČILA IN POPUSTI:
Doplačila - obvezno doplačilo: prijavnina.
Možna doplačila (ob prijavi): 
odpovedni riziko 13 EUR, nezgodno zavarovanje v tujini z asistenco CORIS 9,50 €/osebo, enoposteljna soba 37/ EUR/noč, doplačilo za manjšo skupino (med 35  in  44 osebami ) udeleženci je 25 EUR.
Možna doplačila (vodniku na potovanju): vstopnine po želji pribl. 28 EUR, novoletni prevoz v Monako/Monte Carlo pribl. 15 EUR. 

OPOMBA: Triposteljne sobe so na vprašanje. V primeru družin z dvema otrokoma, otroka bivata v svoji sobi, za morebitne popuste nas pokličite. Triposteljne sobe v Franciji so po večini dvoposteljne sobe z dodatnim ležiščem, ki je primerno za otroke do 12 let.


Vstopna mesta: Ljubljana (parkirišče pri obračališču mestnega prometa Dolgi most ob 22:00), Sežana (izpred hotela Safir ob 23:00), Celje (parkirišče pri dvorani Zlatorog ob 21:10), Maribor (avtobusna postaja ob 20:20).

Izračun upošteva udeležbo najmanj 45  oseb. Splošni pogoji so sestavni del programa. 

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Povpraševanje

NOVOLETNO PRAZNOVANJE NA AZURNI OBALI

od
187,00 €

Potniki

1
2
 

NOVOLETNO PRAZNOVANJE NA AZURNI OBALI


  • od 187,00 €


Termini:Morda vas zanima tudi...

SILVESTROVANJE V BEOGRADU

SILVESTROVANJE V BEOGRADU

0/5

od 144,00 € Brez DDV: 144,00 €

DUBAJ IN ABU DHABI - NOVO LETO

DUBAJ IN ABU DHABI - NOVO LETO

0/5

od 1.189,00 € Brez DDV: 1.189,00 €

NOVOLETNI DUNAJ

NOVOLETNI DUNAJ

0/5

od 41,90 € Brez DDV: 41,90 €

PRAZNIČNI PARIZ

PRAZNIČNI PARIZ

0/5

od 234,00 € Brez DDV: 234,00 €

SILVESTEROVANJE V PARIZU

SILVESTEROVANJE V PARIZU

0/5

od 243,00 € Brez DDV: 243,00 €

Tags: NOVO LETO