Barcelona -  sredozemska metropola, prestolnica Katalonije, ki obiskovalca očara s svojo živahnostjo, stilom, šarmom. Gaudi, paella  ... vabljeni, da okusite pravi katalonski temperament.
Costa Brava - divja obala se razprostira vse od francoske obale, z bori poraslimi griči ...


Cena - odhod Ljubljana, Sežana: 279 Eur 
Cena - odhod Maribor, Celje: 284 Eur 
Termini odhoda: : 28.12. 2018  - 2.1.2019

* Popusti za otroke


1.DAN: SLOVENIJA – AZURNA OBALA
Odhod z navedenih vstopnih mest v popoldanskih urah. Vožnja mimo Sežane prek Italije proti Franciji. Nočno potovanje skozi Provanso proti francosko-španski meji.

2. DAN: PROVANSA - FIGUERAS - COSTA BRAVA
Dopoldne prihod v Figueras, kjer si bomo lahko ogledali Dalíjev muzej (doplačilo). Nastanitev v hotelu na Costa Bravi. Prosto popoldne, večerja in nočitev. 

3. DAN: BARCELONA
Zajtrk,  nato pa se bomo odpravili na celodnevni izlet v katalonsko prestolnico Barcelono. Na panoramskem ogledu bomo videli znamenito Sagrado Famílio, staro pristanišče s Kolumbovim spomenikom, Gaudíjeve stvaritve (Casa Milá, Casa Batlló in park Güell) ter Montjuich z olimpijskimi objekti. Sprehodili se bomo skozi Barrio Gotico s katedralo, obiskali eno najlepših tržnic Evrope La Boquerijo ter najslavnejšo mestno ulico, živahno La Ramblo. Prosto za obisk katerega od številnih muzejev ali akvarija. Zvečer vrnitev v hotel, večerja in nočitev. 

4. DAN: COSTA BRAVA - (MONTSERRAT) - COSTA BRAVA
Zajtrk in prosto za samostojne sprehode, oglede, počitek.  Po želji priporočamo izlet na goro Montserrat, kjer domuje zaščitnica Katalonije - Črna Marija (doplačilo). Postanek še za obisk ene od številnih šampanjskih kleti. Po želji za doplačilo večerni odhod v Barcelono na silvestrovanje na znameniti Rambli ali pa obisk ene od restavracij, nočnih barov na Costa Bravi. Nočitev

5. DAN: COSTA BRAVA - MONACO 
Pozen zajtrk in potovanje prek sončne Provanse na Azurno obalo. Če bo čas dovoljeval postanek za obisk in ogled parfumerije v mestecu Grass. V nočnih urah prihod v Monaco in kratek ogled mondenega Monte Carla s številnimi znamenitimi igralnicami in hoteli…

6.DAN: MONACO - SLOVENIJA
Po nočni vožnji prihod v Slovenijo v dopoldanskih urah. 

CENA VKLJUČUJE: prevoz po programu, pristojbine in cestnine, 2 x pol penzion in 1 x nočitev z zajtrkom v hotelu 3 * v dvoposteljnih sobah, zunanje oglede po programu, ogled Barcelone, osnovno nezgodno zavarovanje, spremstvo ter organizacijo izleta.

DOPLAČILA: 
Prijavnina 15 €/osebo.
Doplačilo za manjšo skupino (med 35 in 44 osebami) je 30 EUR.

Možna doplačila (ob prijavi):  odpovedni riziko 16 EUR, nezgodno zavarovanje z asistenco v tujini 12,50 EUR/osebo, enoposteljna soba 29 EUR/noč, doplačilo za manjšo skupino (med 35 in 44 osebami) je 30 EUR.  .
Možna doplačila (vodniku na potovanju): vstopnina v Dalijev muzej pribl. 14 EUR, predstava flamenka pribl. 40 EUR, izlet na Montserrat in šampanjske kleti 35 EUR (min. 20 oseb), stadion Camp Nou 27 EUR, vstopnina v muzeje 5 - 15 EUR, akvarij 20 EUR. 
Obvezno doplačilo (na licu mesta):  turistična taksa v hotelu pribl. 3 - 4 EUR. 


Opomba:  Odhodi s posameznega vstopnega mesta ( Maribor in Celje) bodo organizirani ob prijavi najmanj 25 potnikov.
Informativna vstopna mesta: Ljubljana (parkirišče pri obračališču mestnega prometa Dolgi most ob 16:00),  Celje (parkirišče pri dvorani Zlatorog ob 15:00), Maribor (avtobusna postaja ob 14:10), Sežana (izpred hotela Safir ob 17:00).

Izračun upošteva udeležbo udeležbo najmanj 45. Splošni pogoji so sestavni del programa. 

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Povpraševanje

NOVOLETNA BARCELONA IN COSTA BRAVA

od
279,00 €

Potniki

1
2
 

NOVOLETNA BARCELONA IN COSTA BRAVA


  • od 279,00 €Morda vas zanima tudi...

NOVOLETNI RIM IN VATIKAN

NOVOLETNI RIM IN VATIKAN

0/5

od 223,00 € Brez DDV: 223,00 €

Tags: NOVOLETNA BARCELONA IN COSTA BRAVA