Vstopite v novo leto v in okusite kulinarične mojstrovine Srema in Vojvodine.

Cena pri najmanj 45 udeležencih: 154 Eur
Cena pri najmanj 35 udeležencih: 159 Eur
Odhodi: 
30.12.2019 - 01.01.2020

** Super cena za otroka do 12 let 


1.DAN: LJUBLJANA - NOVI SAD
Odhod avtobusa v jutranjih urah iz navedenih vstopnih mest. Vožnja čez Hrvaško do Novega Sada. Mesto je drugo največje v Srbiji in je med drugim znano po svojem nočnem življenju in največjem srbskem festivalu Exit. Po prihodu v Novi Sad bo sledil ogled starega mestnega središča; mestna hiša, spomenik Svetozarju Miletiću, Srbsko narodno gledališče, Grška šola, cerkev Sv. Marije, Nikolajeva cerkev in glavna promenadna Miletićeva ulica, kjer bo tudi nekaj časa za kavico. Sprehod ob »Štrand-u«, ki velja za najlepšo rečno plažo v Evropi. Namestitev v hotelu. Po želji večerja ob živi glasbi v živahni čardi ob vojvodinskih dobrotah. Nočitev. 

2. DAN: NOVI SAD  
Zajtrk. Po zajtrku bo sledil ogled trdnjave Petrovaradin iz 18. stol., imenovane tudi »Gibraltar na Donavi« in ostalih mestnih znamenitosti. Preostanek dneva boste lahko namenili samostojnim ogledom in raziskovanju mesta ter pripravam na najdaljšo noč v letu. Po želji pa se lahko odpravite na izlet v bližnje Sremske Karlovice. Ogledali si bomo dvorec patriarhov, katedralo in zanimivo središče. Sledil bo obisk zanimivega čebelarskega muzeja, kjer bo v vinski kleti pokušina vin in lokalnih dobrot. Povratek v hotel in priprave na silvestrsko noč. Preživeli jo boste lahko na Trgu svobode, kjer se bo odvijala velika zabava na prostem s številnimi glasbeniki ali za doplačilo na silvestrski večerji z živo glasbo. Nočitev. 

3. DAN: NOVI SAD – SLOVENIJA 
Pozen zajtrk. Odpravili se bomo v mesto na kavico in mogoče kupili kakšen spominek za naše najbližje. Sledil bo povratek v Slovenijo, kamor bomo predvidoma prispeli v poznih večernih urah. 

CENA VKLJUČUJE: 
: prevoz po programu, pristojbine in cestnine, 2x nočitev z zajtrkom v hotelu 3* v dvoposteljnih sobah, zunanje oglede po programu, osnovno nezgodno zavarovanje, spremstvo ter organizacijo izleta.


Odhodi iz posameznega vstopnega mesta (Maribor, Celje ) bodo organizirani ob prijavi najmanj 25 potnikov.

DOPLAČILA in POPUSTI

Obvezno doplačilo: Prijavnina 15 €/osebo.
Možna doplačila (ob prijavi):  odpovedni riziko 10 EUR, nezgodno zavarovanje v tujini z asistenco CORIS 6,50 EUR/osebo, enoposteljna soba 17 EUR/noč, doplačilo za manjšo skupino (med 35 in 44 osebami) je 17 EUR.
Možna doplačila (vodniku na potovanju): večerja v čardi pribl. 20 EUR, silvestrska večerja z živo glasbo pribl. 45€, izlet v Sremske Karlovce z obisk čebelarskega muzeja in  z degustacijo vina 20 EUR, ostale vstopnine 5-10 EUR. 
Obvezno doplačilo (vodniku na potovanju):  turistična taksa v hotelu pribl. 1,50 EUR/dan. 

Vstopna mesta:  Ljubljana (parkirišče pri obračališču mestnega prometa Dolgi most ob 05:00), Novo mesto (pred Qlandijo ob 05:50), Celje (parkirišče pri dvorani Zlatorog ob 04:10), Maribor (avtobusna postaja ob 03:20).

Izračun upošteva udeležbo najmanj 45 oseb. Splošni pogoji so sestavni del tega programa!
Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Povpraševanje

NOVOLETNI NOVI SAD

od
154,00 €

Potniki

1
2
 

NOVOLETNI NOVI SAD


  • od 154,00 €Morda vas zanima tudi...

SILVESTROVANJE V BEOGRADU

SILVESTROVANJE V BEOGRADU

0/5

od 144,00 € Brez DDV: 144,00 €

Tags: NOVOLETNI NOVI SAD