Vstopite v novo leto v in okusite kulinarične mojstrovine Srema in Vojvodine.

Cena pri najmanj 45 udeležencih: 164 Eur
Cena pri najmanj 35 udeležencih: 189 Eur
Odhodi: 30.12.2018

** Super cena za otroka do 12 let na dod. ležišču: 129 €


1.DAN: LJUBLJANA - NOVI SAD - SUBOTICA  
Odhod avtobusa iz Ljubljane z dogovorjenega mesta ob 4. uri zjutraj. Vožnja skozi Hrvaško v Srbijo. Po prihodu v Novi Sad krajši avtobusni panoramski ogled mesta in trdnjave Petrovaradin iz 18. stol., imenovane tudi »Gibraltar na Donavi« ki je danes spremenjena v galerije in antikvariate. Sledil bo ogled starega mestnega središča; mestna hiša, spomenik Svetozarju Miletiću, Srbsko narodno gledališče, Grška šola, cerkev Sv. Marije, Nikolajeva cerkev in glavna promenadna Miletićeva ulica, kjer bo tudi nekaj časa za kavico. Sprehod ob »Štrand-u«, ki velja za najlepšo rečno plažo v Evropi. Vožnja v Subotico, namestitev v hotelu Galleria 4*, ki se ponaša z najlepšim wellness centrom v Srbiji. Nastanitev v hotelu. Zvečer po želji večerja ob slavonskih dobrotah na bližnjem »salašu,« kjer nam bodo postregli z okusnimi domačimi lokalnimi jedmi in nam popestrili zadnje ure starega leta.  

2. DAN: SUBOTICA
Po zajtrku sprehod po očarljivi Subotici in ogled mestnega jedra z »art nouveau” zgradbami: mestne hiše, sinagoge z začetka 20. stoletja, mestnega stolpa…Mestno jedro Subotice krasi značilna secesijska, baročna in klasična arhitektura. Pomembnejše letnice v zgodovini mesta so 1779, ko je bila Subotica proglašena za svobodno kraljevo mesto z imenom Marijaterezijapolis in 1869, ko je bila zgrajena železnica Segedin - Subotica. Prosto za uživanje v prednovoletnem utripa mesta, možnost obiska enega od odličnih okoliških vinarjev ali za obisk odličnega hotelskega wellnessa, kjer boste lahko uživali in se sprostili v svetu savn, slani sobi ali pa si za doplačilo privoščili masažo…Zvečer bo po želji sledila svečana silvestrska večerja v plesni dvorani ob odlični kulinariki in neomejeno pijačo. 

3. DAN: SUBOTICA - JEZERO  PALIĆ - SALAŠ - LJUBJANA
Po poznem zajtrku bo dopoldan nekaj prostega časa, nato bo okoli poldneva sledila vožnja do bližnjega jezera Palić, ki je naravno zaščiteno območje in znano letovišče še iz 19. stol. Sprehodili se bomo ob jezeru, si privoščili kavico in imeli po želji še prigrizek. Popoldan bo sledilo slovo in vožnja proti Sloveniji, kamor bomo prispeli v poznih večernih urah. 


CENA VKLJUČUJE: 
prevoz po programu z avtobusom, pristojbine in cestnine 2 x nočitev z zajtrkom v hotelu 4* v Subotici (dvoposteljne sobe TWC), ogled Novega Sada, Subotice in jezera Palić, lokalno vodstvo, kjer je potrebno, osnovno nezgodno zavarovanje, vse oglede zunanjščin navedene v programu, spremstvo in organizacijo potovanja. 


Odhodi iz posameznega vstopnega mesta (Celje) bodo organizirani ob prijavi najmanj 25 potnikov.

DOPLAČILA in POPUSTI

Obvezno doplačilo: Prijavnina 15 €/osebo 
Možna doplačila (ob prijavi):  odpovedni riziko 10 EUR, nezgodno zavarovanje v tujini z asistenco CORIS 6,50 €/osebo, enoposteljna soba 30 EUR, svečana silvestrska večerja ob odlični kulinariki in neomejeno pijačo 60 EUR, doplačilo za manjšo skupino (med 35 in 44 osebami ) udeleženci je 25 EUR.
Možna doplačila (vodniku na potovanju):  večerja z narodnimi specialitetami na salašu 30.12.2018 pribl.18 EUR. 


Vstopna mesta: Ljubljana (parkirišče pri obračališču mestnega prometa Dolgi most ob 04:00), Celje (parkirišče pri dvorani Zlatorog ob 03:10), Novo mesto (parkirišče pred Qlandijo ob 04:45). 

POGOJI:


Akontacija: 30 % od osnovne cene.
Odpovedni riziko: 5 % od osnovne cene, v primeru dokumentirane višje sile, če ste se zanj odločili.

Izračun upošteva udeležbo najmanj 45 oz. 35 oseb. Splošni pogoji so sestavni del tega programa!Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Povpraševanje

Novoletno doživetje VOJVODINE IN SREMA NOVI SAD, SUBOTICA in JEZERO PALIĆ

od
164,00 €

Potniki

1
2
 

Novoletno doživetje VOJVODINE IN SREMA NOVI SAD, SUBOTICA in JEZERO PALIĆ


  • od 164,00 €Morda vas zanima tudi...

SILVESTROVANJE V BEOGRADU

SILVESTROVANJE V BEOGRADU

0/5

od 140,00 € Brez DDV: 140,00 €

Tags: Novoletno doživetje VOJVODINE IN SREMA NOVI SAD, SUBOTICA in JEZERO PALIĆ