Nizozemska v času cvetenja tulipanov. Muzejska vasica Zaanse Schaans (mlini na veter, coklarna, sirarna ...), ribiško mestece Volendam, največja borza cvetja na svetu, vedno živahni Amsterdam ...

TERMIN: 24. 4. - 27. 4. 2023

Cena pri najmanj 30 udeležencih: 745 EUR
Cena pri najmanj 20 udeležencih: 795 EUR

1. dan: ZAGREB - ZAANSE SCHANS - VOLENDAM - AMSTERDAM
Zbor potnikov na letališču Zagreb ob 4.30 zjutraj. Ob 6.25 direkten polet z letalsko družbo KLM v Amsterdam, kjer bo pristanek na letališču Schiphol predvidoma ob 8.25. Vkrcanje na avtobus in vožnja v muzejsko vasico ZAANSE SCHANS (tipična arhitektura, mlini na veter, coklarna, sirarna...). Sledi postanek v tipičnem ribiškem mestecu VOLENDAM, v kasnejših popoldanskih urah pa prihod v AMSTERDAM - največje nizozemsko mesto in prestolnico države. Krajša panoramska vožnja in prosto v živahnem starem jedru mesta.  Nastanitev v hotelu nekje v širši okolici Amsterdama in nočitev.


2. dan: AMSTERDAM - AALSMEER - AMSTERDAM
Zajtrk. Takojšen odhod v AALSMEER in obisk največje borze cvetja na svetu. Nato povratek v AMSTERDAM in ogledi: žel. postaja, Damrak, trg Dam, Rokin, Rembrandtova hiša, hiša Ane Frank (zunanji ogledi) ... Sledi obisk brusilnice diamantov, nato nekaj prostega časa za nakupe ali za obisk katerega izmed znamenitih muzejev po izbiri (Rijks muzej, muzej Van Gogh, ipd.)... Še možnost vožnje z ladjico po kanalih in po želji večerni sprehod skozi znamenito »rdečo ulico«. Vrnitev v hotel in nočitev.


3. dan:
AMSTERRDAM -
KEUKENHOFU - DELFT - HAAG - SCHEVENINGEN  - AMSTERRDAM
Zajtrk. Prost dan (predvidoma v Amsterdamu) za samostojne oglede ali celodnevni avtobusni izlet »nizozemska tura«. Najprej do znamenitih tulipanovih polj v KEUKENHOFU. Občudovanje razstavnih polj tulipanov ter ostalega cvetja v enem največjih cvetličnih vrtov na svetu. Nato vožnja v DELFT za krajši obisk starega mestnega jedra (mesto je znano tudi po sinjem porcelanu). Postanek v HAAGU: panoramski ogled ter sprehod skozi center mimo parlamenta. Postanek pri mirovni palači in krajši obisk bližnjega letoviškega mesteca SCHEVENINGEN ob Severnem morju. Vrnitev v hotel in nočitev.


4. dan: AMSTERDAM - ROTTERDAM - GOUDA - ZAGREB
Zajtrk. Prost dan (predvidoma v Amsterdamu) za nakupe oz. samostojne oglede ali celodnevni avtobusni izlet »Rotterdam in Gouda«. Vožnja v ROTTERDAM– največje evropsko pristanišče. Krajša panorama, nato postanek v mestnem jedru za krajši ogled (ulica Coolsingel z mestno hišo, pomorski muzej, hiša Erazma Rotterdamskega...). Sledi vzpon na razgledni stolp Euromast, od koder se lepo vidi mesto in pristanišče. Nadaljevanje vožnje v mesto GOUDA, sprehod skozi staro mestno jedro (mestna hiša, cerkev sv. Janeza, mestni muzej ...), nato pa še obisk ene izmed tamkajšnjih sirarn. Prikaz proizvodnje znanega sira, pokušnja sirov in možnost nakupa. Kasnejša popoldanska vrnitev proti Amsterdamu. Proti večeru še organiziran transfer na letališče Schiphol in ob 20.45 polet proti Zagrebu, kjer bo pristanek predvidoma ob 22.35. Zaključek potovanja.

CENA VKLJUČUJE: polet z letalsko družbo KLM na relaciji Zagreb–Amsterdam-Zagreb, vse letališke takse, vključen 1 kos ročne prtljage in 1 kos velike prtljage za oddajo, 3 x nočitve z zajtrkom v hotelu turistične kategorije v sobah 1/2 TWC, vse oglede  po programu, vse prevoze in transferje po programu, slovensko vodenje in celotno organizacijo.
Vključena vstopnina: za borzo cvetja v Aalsmeeru.


MOŽNA DOPLAČILA (ob prijavi): enoposteljna soba 115 EUR; povratni transfer iz Maribora, Slov. Bistrice in Celja do letališča Zagreb 45 EUR; celodnevni izlet »nizozemska tura« (vključena vstopnina v Keukenhof), min. 20 oseb 85 EUR; elodnevni izlet »Rotterdam in Gouda« (vključeni vstopnini za Euromast in sirarno), min. 20 oseb 79 EUR , otroci do 17. leta starosti imajo na obeh izletih 20% popusta.


MOŽNA DOPLAČILA (na licu mesta po dogovoru z vodnikom): vožnja z ladjico po kanalih cca. 20 EUR, vstopnine v različne muzeje po želji (in glede na možnosti).

POPUSTI: otrok do 12. let (skupaj z dvema odraslima) 15 % , 3. odrasla oseba v sobi na dod. ležišču 5%.

Troposteljne sobe možne proti potrditvi!

Možna je prerazporeditev ogledov po dnevih oz. izvedba programa v obratnem vrstnem redu.

OPOMBE:
- potniki, ki bodo za 3. oz. 4. dan izbrali prost dan, si bodo predvidoma morali plačati stroške javnega prevoza (vlak ali avtobus) do centra Amsterdama in nazaj.
- vstop v nekatere muzeje je možen le ob predhodni rezervaciji online oz. je lahko za vstop in nakup vstopnic na licu mesta zelo dolga čakalna vrsta.


POGOJI:
Akontacija: 30 % od osnovne cene.
Prijavnina: 20 EUR na prijavnico / voucher, ne glede na število oseb.
Odpovedni riziko:

Splošni pogoji: https://service.europaeische.at/doc/sl/Pogoje_ZavarovanjeOdpovediSLO-AVB-SLSS_2022-SL-001.pdf
Premije: https://service.europaeische.at/doc/sl/Opis_storitev_ZavarovanjeOdpovediSLO-PIB-SLSS_2022-SL-001.pdf

Izračun upošteva udeležbo najmanj 30 oz. 20 oseb. Splošni pogoji so sestavni del programa.

*************************************************************************************
Program je narejen po veljavnih cenikih januarja 2023. Pridržujemo si pravico do spremenjenega razporeda ogledov, vendar program ostaja vsebinsko enak.


Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Povpraševanje

NIZOZEMSKA - 4 DNI

od
745,00 €

Potniki

1
2
 

Rezervacija

NIZOZEMSKA - 4 DNI

od
745,00 €
Potniki
1
Odpovedni riziko
Način plačila
 

NIZOZEMSKA - 4 DNI


  • od 745,00 €


Termin:Morda vas zanima tudi...

PRAVLJIČNI BAVARSKI GRADOVI - 2 DNI

PRAVLJIČNI BAVARSKI GRADOVI - 2 DNI

0/5

od 179,00 € Brez DDV: 179,00 €

ZELENA UMBRIJA - 3 DNI Italija

ZELENA UMBRIJA - 3 DNI

0/5

od 259,00 € Brez DDV: 259,00 €

PRAGA, ZLATO MESTO OB VLTAVI - 3 DNI

PRAGA, ZLATO MESTO OB VLTAVI - 3 DNI

0/5

od 189,00 € Brez DDV: 189,00 €

ČUDOVITA KAMPANIJA, NEAPELJ, CAPRI IN AMALFI - 6 DNI

ČUDOVITA KAMPANIJA, NEAPELJ, CAPRI IN AMALFI - 6 DNI

0/5

od 579,00 € Brez DDV: 579,00 €

AMSTERDAM IN HOLANDIJA - 5 DNI (čarter iz Ljubljane)

AMSTERDAM IN HOLANDIJA - 5 DNI (čarter iz Ljubljane)

0/5

od 769,00 € Brez DDV: 769,00 €

BERNINA EXPRESS, SIR IN ČOKOLADA – 3 DNI

BERNINA EXPRESS, SIR IN ČOKOLADA – 3 DNI

0/5

od 379,00 € Brez DDV: 379,00 €

CVETOČA NIZOZEMSKA - 5 DNI Nizozemska

CVETOČA NIZOZEMSKA - 5 DNI

0/5

od 529,00 € Brez DDV: 529,00 €

Tags: Amsterdam, Nizozemska, Den Haag, Rotterdam