Vabimo vas na popotovanje od Stonehengea do Oxforda in prestolnico London. Obiščite kulturne in naravne bisere - London, Stonehenge, Bath, Oxford... 

Termin odhodov:
MAJ: 26.-30.5.2022
JUNIJ: 24.-28.6.2022
AVGUST: 11.-15.8.2022
SEPTEMBER: 23.-27.9.2022

CENIK:

Cena pri najmanj 35 udeležencih: od 569 EUR
Cena pri najmanj 25 udeležencih: od 609 EUR
Cena pri najmanj 15 udeležencih: od 629 EUR

1. DAN: LJUBLJANA - LONDON:
Zbor potnikov na letališču Ljubljana ali bližnjem letališču in polet proti Londonu (ob doplačilu možnost prevoza na letališče). Po pristanku vožnja v London in ogled mestnih znamenitosti peš in z metrojem: Tower Bridge, Tower of London, katedrale Sv. Pavla, Milenijskega mostu . Nočitev v hotelu.

2. DAN: LONDON:
Po zajtrku nadaljevanje ogleda mestnih znamenitosti peš in z metrojem: Buckinghamske palače, Westminstrske opatije, parlamenta in Big Bena, Downing streeta, trga Trafalgar z Nelsonovim spomenikom, Piccadilly Circusa, St. James parka in palače, Clarence House, White Halla in Covent Gardena. Popoldne možnost obiskala muzeja voščenih lutk Madame Tussaud’s. Nočitev.

3. DAN: LONDON - (STRATFORD - OXFORD):
Po zajtrku po želji (doplačilo) izlet v Stratford in Oxford. Najprej obisk Stratforda , rojstnega mesta pesnika Sheakspearja, možnost ogleda njegove rojsten hiše in gledališča, nato pa vožnja v Oxford. Sprehod po slovitem univerzitetnem mestu ob Temzi, ki se ponaša z najstarejšo angleško univerzo. Mesto velja za pravi arhitektonski dragulj z veličastnimi srednjeveškimi stavbami številnih kolidžev, ozkimi in tlakovanimi uličicami, urejenimi parki in vrtovi. Študirati v mestu je privilegij že od nekdaj. Posebej zanimiv je kolidž Christ Church z znamenitim stolpom Veliki Tom, kjer so snemali tudi film o Harry- u Potter- ju. Nočitev.

4. DAN: LONDON - (SAILSBURY-STONEHENGE - BATH):
Po zajtrku po želji (doplačilo) izlet z avtobusom v Sailsbury, kratek postanek za ogled katedrale in središča mesta, nato pa vožnja v mondeno mesto Bath, ki slovi po vročih vrelcih, rimskih kopelih in veličastni opatiji iz 15. st.. Po ogledu vožnja v Stonehenge, kjer stojijo znameniti kamniti velikani iz neolitika in bronaste dobe. Območje je na Unescovem seznamu kulturne dediščine. Povratek v London. Zvečer možnost panoramske vožnje z London Eye. Nočitev.

5. DAN: LONDON - LJUBLJANA:

Zajtrk. Glede na uro poleta in v kolikor bo čas dopuščal nadaljevanje z ogledi v Londonu. Vožnja na letališče in polet v Ljubljano ali bližnje letališče.

CENA VKLJUČUJE: polet po programu, vključen 1 kos ročne prtljage, prevoz letališče - hotel - letališče, 4 nočitve z zajtrkom v hotelu 3* (1/2 sobe), oglede brez vstopnin, nezgodno zavarovanje, spremstvo in organizacijo potovanja.
DOPLAČILA: enoposteljna soba 168 EUR,  kos oddane prtljage do 15kg na letalu 65 EUR, doplačilo za sedeže skupaj na letalu: 16 EUR, večerja v Pubu 25 EUR, izlet v Salisbury in Stonehange: 89 EUR, izlet v Stradford in 68 EUR, povratni prevoz na letališče 58 EUR (v primeru poleta z bližnjega letališča), poldnevni izlet z ladjo v Greenwich 20 GBP, Tower of London 28 GBP, London Eye 30 - 40 GBP, Muzej voščenih lutk 45 GBP za odrasle, 35 GBP za otroke (vključena rezervacija), katedrala sv. Pavla 20 GBP, cena vozovnice za podzemno železnico približno 10-14 GBP na dan, Sheakespearova rojstna hiša: 17,50 GBP, ostale  morebitne vstopnine na poti.

POPUSTI: otrok do 12. leta na tretjem ležišču 10 %.

OPOMBA: Cene vstopnic, ki jih lahko ali uspemo pridobiti od našega lokalnega partnerja za posamezne oglede so višje za približno 20%  od objavljenih cen na uradnih spletnih straneh. Vključujejo stroške posredovanja in rezervacijo termina. Vstopnice si lahko priskrbite tudi sami, v tem primeru poskrbite za logistiko ogleda sami. Nakup vstopnic ne garantiramo za prijavo tik pred zdajci. Vrstni red ogledov je lahko spremenjen.
Pri letalskih prevoznikih in odvisno od vaših prijav, obstaja verjetnost zasedenosti mest na rednih linijah, zato prijazno opozarjamo, da v tem primeru iščemo optimalne povezave iz bližnjih letališč.
V tem primeru zagotavljamo, da program in vsebina ostajata nespremenjena.

POGOJI:
Akontacija: 30% od osnovne cene.
Odpovedni riziko: 5% od osnovne cene, v primeru dokumentirane višje sile, če ste se zanj odločili.
Prijavnina: 20 EUR na prijavnico/voucher, ne glede na število oseb.
Izračun upošteva udeležbo najmanj 35, 25 oz. 15 oseb. Splošni pogoji so sestavni del programa.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Povpraševanje

LONDON IN ANGLEŠKA DOŽIVETJA - 5 dni

od
569,00 €

Potniki

1
2
 

LONDON IN ANGLEŠKA DOŽIVETJA - 5 dni


  • od 569,00 €Morda vas zanima tudi...

AZORI - otoki z neokrnjeno naravo - 8 DNI

AZORI - otoki z neokrnjeno naravo - 8 DNI

0/5

od 1.399,00 € Brez DDV: 1.399,00 €

ROMUNIJA IN BOLGARIJA S ČRNIM MORJEM - 9 dni

ROMUNIJA IN BOLGARIJA S ČRNIM MORJEM - 9 dni

0/5

od 599,00 € Brez DDV: 599,00 €

KAPADOKIJA - 8 DNI Turčija

KAPADOKIJA - Konya, Göreme, Antalya - 8 DNI

0/5

od 269,00 € Brez DDV: 269,00 €

Francija – počitniško potepanje - 9 dni

Francija – počitniško potepanje - 9 dni

0/5

od 775,00 € Brez DDV: 775,00 €

Tags: LONDON, ANGLEŠKA, DOŽIVETJA, Velika, Britanija