London, kozmopolitansko mesto... mesto kulture... zeleno mesto... prestolnica Velike Britanije. Trgi, palače, mostovi ... Piccadilly Circus, Temza, Big Ben, Tower Bridge, London Eye... Let's go!

Termini odhodov:
OKTOBER: 22.-25.10.2022

CENIK:
Cena pri najmanj 35 udeležencih: od 479 EUR
Cena pri najmanj 25 udeležencih: od 503 EUR
Cena pri najmanj 15 udeležencih: od 529 EUR

Doplačilo za datum označen z * je 20 EUR 


1. DAN: LJUBLJANA - LONDON

Zbor potnikov na ljubljanskem ali bližnjem letališču in polet v London. Po pristanku prevoz do hotela in nastanitev. Glede na čas poleta v London bomo že ta dan začeli s prvimi ogledi in spoznavanjem mesta (odvisno do ure pristanka, sicer se prestavijo na naslednje dni). Vožnja s podzemno železnico do Tower Bridge - a, enega izmed simbolov Londona, Tower of London. Prosto za večerjo in nočitev.

2. DAN: LONDON
Po zajtrku sledi ogled znamenitosti (peš in deloma z javnim prevozom): Buckinghamske palače, Westminstrske opatije, parlamenta in Big Bena, Downing streeta z rezidenco britanskega ministrskega predsednika, trg Trafalgar z znamenitim Nelsonovim spomenikom, Piccadilly Circusa, St. James parka in palače, Clarence Housa, White Halla in Covent Gardna. V popoldanskem času bomo obiskali muzej voščenih lutk Madame Tussaud's in se slikali z znanimi osebami iz sveta slavnih. Nočitev. 

3. DAN: LONDON
Po zajtrku prosto, po želji si bomo ogledali Tower of London in Tower bridge in se sprehodili po znameniti ulici Oxford Street. Predlagamo 
plovbo po Temzi do Greenwicha in obisk observatorija ali ogled enega od muzejev, kot so muzej voščenih lutk Madame Tussaud's, Tate galerija. Lahko se boste zapeljali z londonsko znamenitostjo London Eye. Po želji večerja v eni od restavracij. Nočitev.

4. DAN: LONDON - LJUBLJANA

Glede na uro poleta in v kolikor bo čas dopuščal, si bomo ogledali znamenitosti, za katere v predhodnih dneh ni bilo dovolj časa, čas za nakupovanje spominkov na Oxford street, mogoče ogled in sprehod skozi znamenito trgovino Harrods ali pa sprehod čez prijetno in rustikalno tržnico z »domačim« vzdušjem Camden Town. Vožnja na letališče in polet v Ljubljano ali bližnje letališče.

CENA VKLJUČUJE: polet po programu, vključen en kos ročne prtljage velikosti 45 x 36 x 20cm, prevoz letališče - hotel - letališče, 3 nočitve z zajtrkom v hotelu 3* (1/2 sobe), oglede brez vstopnin, nezgodno zavarovanje, spremstvo in organizacijo potovanja.

DOPLAČILA: enoposteljna soba 120 EUR, 1 kos oddane prtljage na letalu do 23 kg 60–80 EUR, doplačilo za sedeže skupaj na letalu: 16 EUR, povratni prevoz na letališče 58 EUR, večerja v pubu 21 EUR, muzej voščenih lutk Madame Tussaud's pribl. 35 GBP, poldnevni izlet z ladjo po Temzi v Greenwich 18 GBP, katedrala sv. Pavla 20 GBP, Tower of London 28 GBP, London Eye 30-40 GBP podzemna dnevna vozovnica pribl. 10-14 GBP. 

Doplačilo za datum označen z * je 20 EUR 

DOPLAČILO za manjšo skupino: med 15 in 24 potniki 50 EUR; med 25 - 34 potniki 30 EUR.

POPUSTI: otrok do 12. leta 10 %.

POMEMBNO: Vstop v Veliko Britanijo je od 1. oktobra 2021 možen le z veljavnim potnim listom. V času objave programa vsi poleti še niso bili potrjeni, zato se v tej zvezi lahko še malenkost spremeni program, vrstni red ogledov, odhodno letališče in eventuelno tudi datum odhoda za kak dan. Pridržujemo si pravico do prerazporeditve ogledov po dnevih.

POGOJI:
Akontacija: 30% od osnovne cene.
Odpovedni riziko: 5% od osnovne cene, v primeru dokumentirane višje sile, če ste se zanj odločili.
Prijavnina: 20 EUR na prijavnico/voucher, ne glede na število oseb.
Izračun upošteva udeležbo najmanj 35, 25 oz. 15 oseb. Splošni pogoji so sestavni del programa.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Povpraševanje

LONDON - 4 DNI

od
479,00 €

Potniki

1
2
 

LONDON - 4 DNI


  • od 479,00 €Morda vas zanima tudi...

BELGIJA IN LUKSEMBURG - 6 DNIBelgija

BELGIJA IN LUKSEMBURG - 6 DNI

0/5

od 498,00 € Brez DDV: 498,00 €

SONČNA LIKIJA - 8 DNI

SONČNA LIKIJA - 8 DNI

0/5

od 289,00 € Brez DDV: 289,00 €

Tags: LONDON, DNI, Velika, Britanija