• KONCERT ANDREA BOCELLI IN ČUDOVITA TOSKANA - 4 dni
  • KONCERT ANDREA BOCELLI IN ČUDOVITA TOSKANA - 4 dni

KONCERT ANDREA BOCELLI IN ČUDOVITA TOSKANA

C E N I K :
Cena pri najmanj 40 udeležencih: 475 EUR
Cena pri najmanj 32 udeležencih: 495 EUR
Cena pri najmanj 25 udeležencih: 515 EUR

T E R M I N   O D H O D A :  27.7. - 30.7.2022 - ZAGOTOVLJENO

1.dan: SLOVENIJA – FIRENCE – MONTECATINI TERME   
Zgodaj zjutraj vožnja v Italijo, do Firenc. Sprehodili se bomo po slikovitem mestnem središču in si ogledali cerkev San Lorenzo s slavno grobnico Medičejcev, Piazzo del Duomo, krstilnico s čudovitimi pozlačenimi Vrati paradiža, stolnico Santa Maria del Fiore iz 13. stol. ter Giottov zvonik iz 14. stoletja. Ob reki Arno bomo videli slovit most Ponte Vecchio, si na trgu della Signoria ogledali palačo Palazzo Vecchio, pred katero stoji kip Michelangelovega Davida, Palazzo Strozzi, Neptunov vodnjak ter Donatellov Marzoca – lev, ki je simbol vladarskega mesta. Ob trgu stojita še Loggia dei Lanzi ter mojstrovina manieristične arhitekture Palazzo degli Uffizi, v kateri je danes ena najslavnejših galerij na svetu. Prosto za ogled katerega izmed muzejev.  V zgodnjih večernih urah vožnja do  Montecatini Term. Nastanitev v hotelu, večerja, nočitev.

2.dan: LUCCA - LAJATICO         
Po zajtrku vožnja v Lucco. Mesto za obzidjem bo ponudilo kuliso za prijeten sprehod po starem mestnem jedru in ogled znamenitosti.  Predlagamo pokušino lokalne slaščice »buccelatto«, Po ogledu vrnitev v hotel. Kosilo in vožnja med toskanske griče do rojstnega kraja italijanskega tenorista Andree Bocellija. V objemu čudovite narave bomo v odprtem gledališču doživeli spektakularni koncert svetovno znanega tenorista. Do prizorišča se bomo sprehodili po serpetinasti poti (pribl. 1,5 km). Po  polnoči se bomo z avtobusom vrnili do hotela. Nočitev.

3.dan: PIETRASANTA   
Po zajtrku prosto za počitek, kavico in sprehod po mestecu Montecatini Terme. V opoldanskih urah vožnja do kraja Pietrasanta. Čudovito srednjeveško mestece nas bo očaralo s svojimi  uličicami, galerijami, trgovinicami. Pietrasanta je mesto marmorja. Izjemna arhitektura, kiparska dela so vidna tudi v katedrali. Sprehod po mestu in zvečer vrnitev v hotel. Večerja in nočitev.

4.dan: PISA – LJUBLJANA
Po zajtrku vožnja do Pise in sprehod do Trga čudes z največjimi znamenitostmi: poševnim zvonikom, baziliko, krstilnico … Čas bo za občudovanje in za osvežitev. Vožnja s krajšimi postanki proti Sloveniji, kamor je predviden prihod v poznih večernih urah.

CENA VKLUČUJE: prevoz z avtobusom po programu, namestitev v dvoposteljnih sobah: 2 x polpenzion in 1 x nočitev z zajtrkom  v hotelu 4*, 1x kosilo, zunanje oglede po programu, ogled koncerta Andree Bocellija v gledališču Silenzio Lajatico (neoznačena sedišča), osnovno nezgodno zavarovanje, vodenje in organizacijo potovanja.

DOPLAČILA IN POPUSTI:
Doplačila po želji: enoposteljna soba: 75 EUR, vstopnine: niso vključene in se plačujejo ob ogledih, obvezno doplačilo: turistična lokalna mestna pristojbina pribl. 6 EUR.
Popusti: 10 % do 12 let v sobi z dvema odraslima.

POGOJI:
Akontacija: 30 % od osnovne cene.
Odpovedni riziko: 5 % od osnovne cene, v primeru dokumentirane višje sile, če ste se zanj odločili.
Prijavnina: 20 EUR na prijavnico/voucher, ne glede na število oseb.

Izračun upošteva udeležbo najmanj 40, 32, oz. 25 oseb. Splošni pogoji so sestavni del programa.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Povpraševanje

KONCERT ANDREA BOCELLI IN ČUDOVITA TOSKANA - 4 dni

od
475,00 €

Potniki

1
2
 

KONCERT ANDREA BOCELLI IN ČUDOVITA TOSKANA - 4 dni


  • od 475,00 €Morda vas zanima tudi...

 Kapadokija in Istanbul - 6 DNI

Kapadokija in Istanbul - 6 DNI

0/5

od 899,00 € Brez DDV: 899,00 €

Tags: KONCERT ANDREA BOCELLI IN ČUDOVITA TOSKANA - 4 dni