Barcelona -  sredozemska metropola, prestolica Katalonije.  Obiskovalca očara s svojo živahnostjo, stilom, šarmom. Gudi, paella ... Okusite katalonski temperament - Viva la Barcelona!

Cena pri najmanj 35 udeležencih - ostali termini: od 529 Eur
Cena pri najmanj 25 udeležencih - ostali termini: od 559 Eur


1. DAN: LJUBLJANA - BARCELONA
Zbor potnikov v jutranjih urah na ljubljanskem ali bližnjem letališču in polet v Barcelono. Na panoramskem ogledu bomo videli hrib Montjuich z olimpijskimi objekti, Gaudijeva Sagrado Familio in park Güell, Španski in Katalonski trg, avenijo Diagonal, olimpijsko vas na Barceloneti... Nastanitev v hotelu. Z vodnikom bomo mesto spoznali še peš in z metrojem. Sprehod do srca Barcelone, do Katalonskega trga in znamenite La Ramble, ki trg povezuje z morjem. Vrvež, barvitost in prekipevajoča življenjska moč Barcelone vas bo zagotovo prevzela. Priporočamo večerjo (doplačilo) v odlični ribji restavraciji v Port Olimpicu. Nočitev.

2. DAN: BARCELONA (ali COSTA BRAVA)
Po zajtrku ogled mesta peš in z metrojem in sprehod po La Rambli, ogledali si bomo Barrio Gotico, katedralo in se sprehodili po najlepši tržnici, kjer bo možnost tipičnega kosila (paella). Popoldne prosto za oglede muzejev in galerij: Picassa, Juan Miroja, Pueblo Espaniol – španske vasi ali Gaudijevih hiš Batllo in Mila. Zvečer po želji ogled predstave flamenka, tipičnega andaluzijskega plesa z večerjo. Nočitev.

3. DAN: BARCELONA (COSTA BRAVA)
Po zajtrku prosto za samostojne oglede in obisk muzejev, stadiona Camp Nou ali možnost izleta na Costo Bravo, kjer bomo obiskali Dalijev rojstni kraj Figuers in Gerono. Zvečer po želji večerja v odlični ribji restavraciji. Nočitev.

4. DAN: BARCELONA - (MONTSERRAT in KLETI)- LJUBLJANA
Po zajtrku prosto ali po želji izlet do Montserrata, kjer bo ogled benediktinskega samostana ter obisk šampanjskih kleti s pokušnjo. Prevoz na letališče in polet proti domu.

CENA VKLJUČUJE: polet Ljubljana (bližnje letališče) - Barcelona in nazaj, 3x nočitev z zajtrkom v hotelu 3*, avtobusni prevoz letališče - hotel - letališče, panoramski ogled mesta, oglede brez vstopnin, osnovno nezgodno zavarovanje, spremstvo in organizacijo potovanja.
DOPLAČILA: (ob prijavi): enoposteljna soba 120 €, povratni transfer na bližnje letališče 58 €. Doplačila vodniku na poti: Montserrat in šampanjske kleti 35 € (min. 20 oseb), flamenko 42 €, izlet Costa Brava 45 €, stadion Camp Nou 30 €, vstopnina v muzeje od 5–17 €, takse v hotelu pribl. 5 €.


POGOJI:


Akontacija: 30% od osnovne cene.
Odpovedni riziko: 5% od osnovne cene, v primeru dokumentirane višje sile, če ste se zanj odločili.
Prijavnina: 18,00 € na prijavnico/voucher, ne glede na število oseb.

Izračun upošteva
udeležbo najmanj 35 oz. 25 oseb. Splošni pogoji so sestavni del programa.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Povpraševanje

KATALONSKA LEPOTICA BARCELONA (4 dni)

od
549,00 €

Potniki

1
2
 

KATALONSKA LEPOTICA BARCELONA (4 dni)


  • od 549,00 €Morda vas zanima tudi...

PORTUGALSKA IN SEVERNA ŠPANIJA Španija

PORTUGALSKA IN SEVERNA ŠPANIJA

0/5

od 1.190,00 € Brez DDV: 1.190,00 €

VELIKA ŠPANSKA TURA Španija

VELIKA ŠPANSKA TURA

0/5

od 979,00 € Brez DDV: 979,00 €

BARCELONA IN COSTA BRAVA Španija

BARCELONA IN COSTA BRAVA

0/5

od 269,00 € Brez DDV: 269,00 €

Tags: KATALONSKA, LEPOTICA, BARCELONA, dni), Španija