• UKRAJINA IN BELORUSIJA
  • UKRAJINA IN BELORUSIJA

Ukrajina nas bo očarala s svojimi prekrasnimi mesti, s Kijevim, ki se ponaša z več kot 1500-letno zgodovino in ga imenujejo »mati ruskih mest«. 

Cena pri najmanj 25 udeležencih: 499 € 
Cena pri najmanj 15 udeležencih: 529 € 


1. DAN SLOVENIJA – KIJEV
V večernih urah zbor potnikov na letališču v Ljubljani in polet proti Kijevu. Po pristanku prevoz v hotel in nočitev

2. DAN KIJEV
Dopoldne se bomo podali na ogled Kijeva, glavno mesto Ukrajine. Začeli bomo z obiskom starega mestnega jedra, kjer stojijo zgradbe univerze, pa nekdanji vhod v mesto, Zlata vrata, prenovljena katedrala. Obiskali bomo Sofijino katedralo, eno najstarejših mestnih zgradb. Nadaljevali bomo po najstarejši in najbolj strmi mestni ulici s slikovito Andrejevo cerkvijo. Tu domujejo tudi številne galerije, trgovinice in obrtne delavnice. Premor za kosilo, nato pa se bomo z vzpenjačo podali v predel Podil, ki se nahaja na bregu mogočne reke Dneper. Gre za živahen predel s številnimi tržnicami in trgovinami. Sprehod po glavni mestni ulici Khreshatik do znamenitega Majdanskega trga, kraja dveh revolucij s čudovitimi fontanami, bari in kavarnami. Večerja v restavraciji, nato povratek v hotel.

3. DAN KIJEV (po želji izlet MEZHYHIRYA )
Prost dan za samostojno raziskovanje mesta. Po želji (doplačilo) se bomo podali na izlet na posest Mezhyhirya v vasi Novi Petrivtsi. Posest je bila nekoč bogata zasebna rezidenca predsednika Viktorja Janukoviča, danes pa je prava turistična atrakcija. Nahaja se na bregovih reke Dneper in razkriva razkošno življenje nekdanjega predsednika. Na ozemlju se namreč nahaja zasebno pristanišče za jahte, konjeniški klub, strelišče, tenis igrišča, nekdanji živalski vrt, garaže z dragimi avti … Vse to obdaja 54 kilometrov ograje. Na poti bomo imeli še kosilo. Popoldne povratek v Kijev in prosto za dodatno raziskovanje mesta. Zvečer se bomo po želji podali na večerjo s folklorno predstavo.

4. DAN KIJEV - SLOVENIJA
V zgodnjih jutranjih/nočnih urah prevoz do letališča, od koder bomo poleteli proti Sloveniji.

CENA VKLJUČUJE:   Letalske prevoze po programu, letališke in varnostne pristojbine, prevoz letališče - hotel - letališče, 3x nočitev z zajtrkom v hotelu 3*, ena večerja po programu, vstopnine po programu, lokalnega vodnika, vse zunanje oglede po programu, slovensko spremstvo in organizacijo potovanja.
DOPLAČILA: enoposteljna soba 96 €, izlet na posest Mezhyhirya s kosilom (min. 10 oseb) 50 €, folklorna predstava 9 €, transfer na bližnje letališče 38 do 58 €.
POPUSTI: otroci 2 - 12 let na dodatnem ležišču: - 5%


POGOJI:
Akontacija: 30 % od osnovne cene. 
Odpovedni riziko: 5% od osnovne cene, v primeru dokumentirane višje sile, če ste se zanjo odločili. 
Prijavnina: 18,00 EUR na prijavnico/voucher, ne glede na število oseb. 
Napitnine na poti so priporočene in pričakovane.Izračun upošteva udeležbo najmanj 25 oz. 15 oseb. Splošni pogoji so sestavni del tega programa. 

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Povpraševanje

UKRAJINA IN BELORUSIJA

od
499,00 €

Potniki

1
2
 

UKRAJINA IN BELORUSIJA


  • od 499,00 €Morda vas zanima tudi...

ARMENIJA, GRUZIJA in SVANETI TER AZERBAJDŽAN Azija

ARMENIJA, GRUZIJA in SVANETI TER AZERBAJDŽAN

0/5

od 2.390,00 € Brez DDV: 2.390,00 €

UZBEKISTAN

UZBEKISTAN

0/5

od 1.590,00 € Brez DDV: 1.590,00 €

KAZAHSTAN IN UZBEKISTAN (EXPO 2017) Azija

KAZAHSTAN IN UZBEKISTAN (EXPO 2017)

0/5

od 3.090,00 € Brez DDV: 3.090,00 €

GRUZIJA IN ARMENIJA

GRUZIJA IN ARMENIJA

0/5

od 1.280,00 € Brez DDV: 1.280,00 €

Tags: UKRAJINA, BELORUSIJA, Azija