Merhabba!  Le 45 minut od dubajskega letališča se nahaja najbolj severni emirat, Ras Al Khaimah, ki vas vabi, da ga obiščete, s čudovitimi peščenimi plažami, 365 dnevi sonca, avanturami in luksuznimi resorti. Ras Al Khaimah oz. »vrh šotora« na severu meji na Oman, na jugu in vzhodu pa na emirata Umm Al Quwain in  Fujairah.

Ras Al Khaimah je edinstvena destinacija za potovanja in počitnice, ima 416.600 prebivalcev in se razprostira na področju gora in rdečega puščavskega peska. Emirat je obdan z zelenimi oazami in lagunami in velja za najbolj razgibanega in bogatega z geografskimi in naravnimi lepotami med vsemi emirati. 

Gostje lahko obiščejo veliko zanimivih kotičkov, od Arabskega zaliva s 64 km peščenih plaž na zahodu in s spektakularnimi gorskimi vrhovi na vzhodu. Oaze emirata slovijo tudi po bujnih palmovih vrtovih in rodovitni zemlji. Preostali del pa prekriva rdeč puščavski pesek. 

Obiskali boste tudi najslavnejša emirata Dubaj in Abu Dhabi. Dubaj, mesto prihodnosti, ki se ponaša z dosežki najmodernejše arhitekture, prestižnimi trgovinami in hoteli ter bogato in zanimivo prestolnico vseh sedmih emiratov Abu Dhabi. IZPOSTAVLJAMO:

kombinacija potovanja in počitnic za odlično ceno

odličen hotel v 4* Ras Al Khaimah

izlet in ogled emirata Abu Dhabi 

hotel  4* v Dubaju

ogled Dubaja in vožnja z abro

možnost izleta v Oman, izleta z džipi v puščavo, vzpon na najvišjo stavbo Burj Khalifa, obisk novo odprte Dubajske opere in mnoge druge atrakcije ter zanimivosti emiratov in Dubaja. Cena pri najmanj 25 udeležencih: 1.099 €
Cena pri najmanj 20 udeležencih: 1.188 €
Cena pri najmanj 15 udeležencih: 1.288 €


1. dan : LJUBLJANA - DUBAJ - RAS AL KHAIMAH:
Odhod z ljubljanskega letališča v večernih urah in polet preko enega od letališč v Dubaj.

2. dan : RAS AL KHAIMAH:
Po pristanku prevoz v emirat Ras Al Khaimah, nato prosto za počitek, kopanje in uživanje na plaži. Zvečer priporočamo večerjo na starinski barki Dhow. Nočitev.

3. dan : RAS AL KHAIMAH - PUŠČAVSKI DŽIP SAFARI:
Po zajtrku prosto, popoldne priporočamo doživetje puščave na izletu z džipi. Po vožnji čez peščene sipine oddih v »beduinskem« taboru, počitek v arabskem slogu in tradicionalna večerja ob spremljavi glasbe in trebušne plesalke. Vrnitev v hotel in nočitev.

4. dan : RAS AL KHAIMAH - KRIŽARJENJE PO FJORDU MUSSADAM / OMAN:
Po zajtrku priporočamo izlet v Oman s križarjenjem. Vožnja z avtobusom do mesta Khasab, kjer se bomo vkrcali na ladjo in se vozili po spektakularnem fjordu Mussadam. Postanek na otoku Telegraph, kjer se boste lahko kopali in opazovali igrive delfine. Po kosilu in počitku na ladji povratek v hotel in nočitev.

5. dan : RAS AL KHAIMAH - DUBAJ:
Po zajtrku vožnja v Dubaj in tam ogled znmenitosti mesta: svetovno znanega hotela Burj Al Arab, mošeje Jumeirah, nove in stare Šejkove palače ter palače Zabeel. Popoldne bomo obiskali stari del mesta in si ogledali Dubajski muzej v trdnjavi Al Fahidi, se sprehodili do Al Bastakye in do tradicionalnih vetrnih stolpov ter se z vodnim taksijem – abro odpeljali na drugo stran starega pristanišča Khora do tržnice začimb in zlata. Zvečer možnost koktajla ali večerje v prestižem hotelu Burj Al Arab 7* ali obisk Dubajske operne hiše. Namestitev v hotelu in nočitev.

6. dan : DUBAJ:
Po zajtrku prosto za individualne oglede: možnost vzpona na stavbo Burj Khalifa, obiska plaže Jumeirah beach ali hotela Atlantis z Atlantis Aquariumom in vodnim parkom Aquaventure, zabaviščnega parka IMG, Mall of Emirates ter obisk nakupovalnega centra Dubai Mall kjer je zvečer predstava »plesočih fontan« - predstavo luči, vode in glasbe. Zvečer po želji kozarec koktajla v najvišjem hotelu na svetu JW Marriott Marquis Dubai, od koder je čudovit razgled na Dubaj. Nočitev.

7. dan : DUBAJ - ABU DHABI:
Zajtrk, dopoldne vožnja v največji emirat Abu Dhabi. Ogled znamenitosti prestolnice ZAE, Abu Dhabija. Vožnja ob Marini Mall, postanek za ogled Velike mošeje, ki velja za največjo na svetu in jo krasi 83 kupol ter hrani največjo perzijsko preprogo. Nato vožnja do hotela Emirates, kjer bo možen ogled rekonstrukcije tradicionalne puščavske vasi, nato pa dalje do razkošnega hotela Emirates Palace, kjer si boste lahko privoščili kraljevski »Palace cappuccino« posutega z zlatom. Oglede bomo zaključili na otokih Yas in Saadiyat, kjer je na ogled največji kulturni virtualni center emiratov Manarat Al Saadiyat. V poznih večernih urah prevoz na letališče in polet proti domu.

8. dan : ABU DHABI - LJUBLJANA:
Prihod v Ljubljano naslednji dan zjutraj. 

CENA VKLJUČUJE: polet po programu, nočitve z zajtrkom v 1 /2 sobah v hotelu 4* v Ras Al Khaimahu in nočitve v hotelu 4* v Dubaju, prevoze po programu, ogled Dubaja in vožnjo z abro, celodnevni ogled Abu Dhabija z obiskom virtualnega centra emiratov, osnovno nezgodno zavarovanje, spremstvo in organizacijo potovanja.
DOPLAČILA OB PRIJAVI : 1 /1 300 € /osebo, izlet džip safari z večerjo 85 €, stolp Burj Khalifa 49 €, koktajl v Sky baru v hotelu 7* Burj Al Arab 139 €, večerja v restavraciji Al Iwan v Burj Al Arab 169 €, zdravstveno zavarovanje Coris. DOPLAČILA NA LICU MESTA: turistična taksa pribl. 5 € sobo/ noč, napitnine pribl. 35 €, večerja na ladji Dhow 65 €, izlet v Oman s križarjenjem (2. dan), kosilom in brezalkoholno pijačo ves čas križarjenja 135 €, enotirna železnica Monorail pribl. 5 €, Palace »zlati« cappuccino v prestižnem hotelu Emirates Palace 38 €. POPUSTI: otrok do 12. leta na tretjem ležišču. * termin 27.12. - cena naknadno.POGOJI:

Akontacija: 30% od osnovne cene. 
Odpovedni riziko: 5% od osnovne cene, v primeru dokumentirane višje sile, če ste se zanj odločili. 
Prijavnina: 18 € na prijavnico/voucher, ne glede na število oseb. 

Izračun upošteva udeležbo najmanj 25, 20 oz. 15 oseb. Splošni pogoji so sestavni del tega programa.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Povpraševanje

DUBAJ,ABU DHABI,RAS AL KHAIMAH IN OMAN

od
1.099,00 €

Potniki

1
2
 

Rezervacija

DUBAJ,ABU DHABI,RAS AL KHAIMAH IN OMAN

od
1.099,00 €
Potniki
1
Odpovedni riziko
Način plačila
 

DUBAJ,ABU DHABI,RAS AL KHAIMAH IN OMAN


  • od 1.099,00 €


Termin:Morda vas zanima tudi...

TAJSKA DEŽELA NASMEHOV Azija

TAJSKA DEŽELA NASMEHOV

0/5

od 2.119,00 € Brez DDV: 2.119,00 €

KLASIČNA KITAJSKA TURA Azija

KLASIČNA KITAJSKA TURA

0/5

od 1.890,00 € Brez DDV: 1.890,00 €

JAPONSKA - 10 dni

JAPONSKA - 11 dni

0/5

od 2.750,00 € Brez DDV: 2.750,00 €

FILIPINI

FILIPINI

0/5

od 2.490,00 € Brez DDV: 2.490,00 €

ŠRILANKA IN MALDIVI Azija

ŠRILANKA IN MALDIVI

0/5

od 2.090,00 € Brez DDV: 2.090,00 €

ŠRILANKA

ŠRILANKA

0/5

od 1.599,00 € Brez DDV: 1.599,00 €

Tags: DUBAJ, ABU, DHABI, RAS, KHAIMAH, OMAN