Cena pri najmanj 25 udeležencih: 6.100 EUR
Cena pri najmanj 15 udeležencih: 6.350 EUR 
Cena pri najmanj 10 udeležencih: 6.650 EUR


MOŽNOST  - ZA PODALJŠANJA NA FIJI
( točna cena, ki ne sme veliko odstopati bo znana ob potrditvi podaljšanja na FIJI). 


1. dan: LJUBLJANA - BENETKE - AVSTRALIJA
Organiziran prevoz potnikov iz Maribora, Celja in Ljubljane do letališča Benetke. Polet preko vmesnega letališča proti Avstraliji.

2. dan: PERTH
Nadaljevalni polet proti Avstraliji. Obroki na letalu. Popoldanski pristanek na zahodni obali v PERTHU. Prvi ogledi, namestitev v hotelu, počitek in nočitev.

3. dan: PERTH-PINNACLES-PERTH
Zajtrk. Avtobusni izlet iz Pertha proti severu. Vožnja delno ob oceanu, ki je na tem delu Avstralije raj za deskarje. Potovanje skozi narodni park Yanchep, ki je znan po bogatem živalskem svetu. Kosilo na poti. Vstop v narodni park Nambung za občudovanje snežno belih peščenih sipin, predvsem pa slikovite rumene puščave PINNACLES. Puščava je tu prepredena s stotinami nenavadnih, tudi do pet metrov visokih apnenčastih osamelcev, podobnih termitnjakom. Vrnitev v Perth in nočitev.

4. dan: PERTH - FREMANTLE-CAVERSHAM-PERTH
Po zajtrku sledi dopoldanski ogled mesta PERTH, ki slovi kot eno najlepših v Avstraliji: Kings Park z botaničnim vrtom, parlament, katedrala, vladna palače, mestna hiša, kovnica denarja ... Sprehod ob reki Swan do modernega zvonika-mestne simbolike ... Opoldanska vožnja do bližnjega pristanišča FREMANTLE, znanega po sproščenem vzdušju, pa tudi po slavni jadralski tekmi. Prosto za kosilo v enem izmed številnih lokalov ob obali. Popoldanski izlet v dolino reke Swan do parka živali WILDLIFE CAVERSHAM. Ogled parka in srečanje s številnimi avtohtonimi avstralskimi živalmi (kenguruji, koalami, wombati, posumi, emuji ... ). Vrnitev v Perth in nočitev.

5. dan: PERTH-ALICE SPRINGS
Zgodnje vstajanje. Transfer na letališče in jutranji polet iz Pertha v notranjost Avstralije v ALICE SPRINGS − prestolnico Rdečega centra. Ogled mesta z obiskom hriba Anzac, telegrafske postaje in centra “letečih zdravnikov”. Nastanitev v hotelu, večerja in nočitev.

6. dan: ALICE SPRINGS-AYERS ROCK-ULURU
Po zajtrku sledi avtobusna vožnja iz Alice Springsa v AYERS ROCK. Popoldanski ogled nenavadnih gora OLGAS. Nastanitev v naselju Yulara, nato opazovanje sončnega zahoda pred aboriginsko sveto goro ULURU. Večerja in nočitev.  

7. dan: ULURU-MELBOURNE
Zgodnje vstajanje in sončni vzhod pod goro ULURU. Gotovo eden izmed vrhuncev potovanja! Še ogled aboriginskega kulturnega centra, nato transfer na letališče v Ayers Rocku in polet v MELBOURNE. Popoldanski pristanek, prva krajša panorama milijonskega mesta. Večerja v restavraciji in druženje s tamkajšnjimi Slovenci. Nastanitev in nočitev v hotelu.

8. dan: MELBOURNE-VELIKA OCEANSKA CESTA-MELBOURNE
Zajtrk. Celodnevni izlet po VELIKI OCEANSKI CESTI. Ogled naravnih znamenitosti: Loch Ard, Twelve Apostols, London Bridge ... Kosilo na poti. Večerna vrnitev v Melbourne in nočitev. 

9. dan: MELBOURNE-CANBERRA
Zajtrk. Ogled Melbourna: parlament, katedrala sv. Patricka, Cookova koliba, botanični vrt ... Transfer na letališče in polet v prestolnico CANBERRO. Večerja pri slovenskem društvu, nastanitev v hotelu in nočitev.

10. dan: CANBERRA-SYDNEY
Zajtrk in ogled: sodišče, stari in novi parlament, Anzac Hill, Memorial ... Avtobusna vožnja proti SYDNEYU. Postanek na plaži Bondi, večerni prihod in prva panorama centra: The Rocks, Harbour Bridge, … Nastanitev in nočitev.

11. dan: SYDNEY
Zajtrk. Celodnevni ogled Sydneya: predel Rocks, katedrala, znamenita opera – notranji ogled, vzpon na stolp AMP. Možnost vožnje z ladjico po sydneyskem zalivu. Nočitev.

12. dan: SIDNEY-NOVA ZELANDIJA
Zajtrk in prosto dopoldne v Sydneyu. Popoldanski transfer na letališče. Polet na Južni otok NOVE ZELANDIJE, večerni pristanek. Nastanitev in nočitev.

13. dan: CHIRSTCHURCH
Zajtrk. Dopoldanski ogled mesta CHRISTCHURCH - prestolnice južnega otoka: krajši krožni ogled mesta s katedralo, botaničnim vrtom … Popoldanski odhod z avtobusom iz Christchurcha proti osrednjemu delu otoka. Nastanitev nekje na poti. Večerja in nočitev. 

14. dan: CHIRSTCHURCH-Mt: COOK-QUEENSTOWN- TE ANAU
Zajtrk. Nadaljevanje poti pod vznožje najvišje novozelandske gore MT. COOK. Sledi vožnja do QUEENSTOWNA, turistične prestolnice južnega otoka in krajši ogled mesta. Popoldan nadaljevanje poti do mesta TE ANAU. Nočitev v hotelu, večerja in nočitev.  

15. dan: TE ANAU- MILFORD SOUNDA- TE ANAU
Zajtrk. Vožnja do enega najlepših fjordov − MILFORD SOUNDA. Panoramska plovba in občudovanje narave fjorda, ki ga obkrožajo novozelandske Alpe. Kosilo na ladji. Vrnitev v Te Anau. Nočitev v hotelu.  

16. dan: TE ANAU-WELLINGTON
Po zajtrku vožnja do letališča Queenstown in polet na Severni otok do prestolnice WELLINGTON. Panorama novozelandskega glavnega mesta: parlament, katedrala, stara lesena palača, mimo muzeja Te Papa ... Nastanitev v hotelu in nočitev.  

17. dan: WELLINGTON-WAIRAKEI-RORORUA
Zajtrk. Odhod iz Wellingtona in vožnja preko NP Tongariro ter mimo vulkana Ruapehu, prizorišč snemanja Gospodarja prstanov. Postanek ob jezeru TAUPO, ogled geotermalne elektrarne WAIRAKEI. Postanek na geotermalnem območju v DOLINI MESEČEVIH KRATERJEV. Proti večeru prihod v Rotoruo, nastanitev, večerja in nočitev v hotelu. 

18. dan: ROTORUA
Po zajtrku ogled ROTORUE: gejzirji, maorski kulturni center ter obisk kmetije Agrodome za spoznavanje pasem novozelandskih ovac. Nekaj prostega časa v mestu. Zvečer možnost večerje z atraktivnim programom v Maorski vasi. Nočitev v hotelu.

19. dan: ROTORUA-WAITOMO-AUCKLAND
Zajtrk. Vožnja do votline WAITOMO s svetlečimi črvi in ogled. Popoldanski prihod v AUCKLAND, mesto dveh morij ter krožni ogled glavnih znamenitosti. Vzpon na znameniti Skytower in nastanitev v hotelu. Nočitev. 

20. dan: AUCKLAND-EU
Po zajtrku še prosto v centru mesta za zadnje opravke in nakupe. Sledi transfer na letališče in polet iz Aucklanda predvidoma preko Sydneya ali Melbourna proti Evropi. Obroki na letalu.

21. dan: AVSTRALIJA-EVROPA
Jutranji pristanek na vmesnem letališču, nato nadaljevalni polet proti letališču Benetke. Sledi še transfer v Slovenijo do Ljubljane, Celja in Maribora.

Možnost podaljšanja programa na Fiji. 

CENA VKLJUČUJE: vse polete po programu (interkontinentalni polet iz bližnjega letališča do Pertha in iz Auklanda nazaj do bližnjega letališča; notranje polete Perth-Alice Springs, Ayers Rock-Melbourne, Melbourne-Canberra, Sydney-Christchurch, Queenstown-Wellington) vse letališke takse, 18 x nočitev v hotelih turistične kategorije v sobah 1/2 TWC, 16 x zajtrk, 10 obrokov po programu (kosila ali večerje), vse prevoze s klimatiziranimi avtobusi na celotni poti, transfer iz Slovenije do letališča Benetke in nazaj, urejanje avstralskega vizuma, odlično slovensko vodenje in celotno organizacijo.
Vključene vstopnine: NP Pinnacles, park Wildlife Caversham, NP Uluru, telegrafska postaja in center »letečih zdravnikov« v Alice Springsu, stolp AMP in opera v Sydneyu, izlet z ladjico po Milford Fjordu, maorski kulturni center ter prikaz striženja ovac v Rotorui, ogled jame Waitomo, Sky Tower v Aucklandu ... (vseh vključenih  vstopnin je cca. 320 EUR/osebo).
DOPLAČILA- MOŽNA DOPLAČILA: za sobo 1/1 = 890 Eur , za vožnjo z ladjico po sydneyskem zalivu, za maorsko večerjo v Rotorui (cene na licu mesta).

NASTANITEV v hotelih/motelih*** je preverjena, dokaj kakovostna in čista (ne luksuzna).

Potniki morajo ob prijavi (zaradi ureditve vizuma) oddati kopijo potnega lista in navesti podatke o svojem poklicu in mestu zaposlitve.

OPOMBE: pridržujemo si pravico do spremembe vrstnega reda ogledov in zamenjave planiranih obrokov (kosilo namesto večerje ali obratno). Ob zasedenosti hotelov v navedenih krajih (ponekod je število nočitvenih zmogljivosti omejeno), lahko pride tudi do manjše prerazporeditve krajev za nočitve, kar pa ne bo vplivalo na vsebino programa.


* PODALJŠANJE NA FIJI


POGOJI
Odpovedni riziko: 5% od osnovne cene, v primeru dokumentirane višje sile, če ste se zanj odločili. 
Prijavnina: 18,00 € na prijavnico/voucher, ne glede na število oseb. 

Izračun upošteva udeležbo najmanj  20, 15 oz. 10 oseb. Splošni pogoji so sestavni del programa.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Povpraševanje

AVSTRALIJA in NOVA ZELANDIJA

od
5.990,00 €

Potniki

1
2
 

AVSTRALIJA in NOVA ZELANDIJA


  • od 5.990,00 €


Termini:Tags: AVSTRALIJA in NOVA ZELANDIJA