Nizozemska, dežala cokel, tulipanov in dimantov.

 

Cena pri najmanj 45 udeležencih: od 269 Eur
Cena pri najmanj 35 udeležencih: od 309 Eur
Cena pri najmanj 45 udeležencih - 24.4.2020: od 299 Eur
Cena pri najmanj 35 udeležencih - 24.4.2020: od 339 Eur


1. DAN: LJUBLJANA - NIZOZEMSKA
Odhod avtobusa s parkirišča na Dolgem mostu v Ljubljani ob 17. uri ter nočna vožnja skozi Avstrijo in Nemčijo do Nizozemske.

2. DAN: ZAANSE - SCHANS - VOLENDAM - AMSTERDAM
Prihod na Nizozemsko v jutranjih urah. V stari vasici Zaanse Schans, ki jo krasijo lesene hiške, prekrasni vrtovi in mali mostički, si bomo ogledali slavne mline na veter. Odpeljali se bomo v Volendam, staro ribiško vasico ob Ijselmeeru, ki prevzame z značilno arhitekturo in starimi lesenimi ladjami v mestnem pristanišču. Obiskali bomo eno od sirarn holandskega sira in si ogledali delavnico tradicionalnega nizozemskega obuvala - cokel. Pozno popoldne prosto v Amsterdamu in večerni ogled mesta. Namestitev v hotelu v mestu ali okolici. Nočitev.

3. DAN: AMSTERDAM
Po zajtrku bomo sloviti Amsterdam najprej spoznali z avtobusom, nato pa še peš. Obiskali bomo brusilnico diamantov, kjer nam bodo predstavili skrivnosti njihove obdelave. Odpravili se bomo na izlet z ladjico in severne Benetke spoznali še z rečne perspektive (doplačilo), obiskali pa bomo katero od amsterdamskih znamenitosti (hiša Ane Frank, Muzej voščenih lutk, Rembrandtova hiša, Rijksmuseum, Van Gogh ..). Zvečer povratek v hotel in nočitev.

4. IN 5. DAN: AMSTERDAM - KEUNKENHOF /AALSMEER - SCHEVENINGEN - HAAG - DELFT - ROTTERDAM - LJUBLJANA

Po zajtrku bomo lahko obiskali park Keukenhof z eno najlepših cvetličnih razstav na svetu ali pa se v času, ko ni razstave, odpeljali v Aalsmer na ogled slovite borze cvetja. V priljubljenem letovišču Scheveningen se bomo sprehodili ob severnomorski promenadi. Nadaljevali bomo proti Haagu, mestu miru in pravičnosti, kjer bomo videli Binnenhof, sedež nizozemskega parlamenta, viteško dvorano, galerijo Mauritshuis, Palačo miru... Obiskali bomo Delft, rojstno mesto slavnega slikarja Johannesa Vermeerja, čudovito mestece iz 13. stoletja pa slovi tudi po svoji keramiki. Še postanek v Rotterdamu, mestu z največjim pristaniščem na svetu, nato nočna vožnja skozi Nemčijo in Avstrijo proti Sloveniji, kamor se bomo vrnili dopoldne.

CENA VKLJUČUJE: prevoz z avtobusom, 2x nočitev z zajtrkom v hotelu 3* v Amsterdamu ali okolici, oglede po programu brez vstopnin, osnovno nezgodno zavarovanje, spremstvo in organizacijo izleta.
DOPLAČILA: enoposteljna soba 90 €, lokalni prevoz 6–18 €, vožnja z ladijco po kanalih Amsterdama 12 €, vstopnine: Delftska keramika 16 €, Rijks muzej 17 €, Keukenhof razstava cvetja 15–16 €, Aalsmer borza cvetja 6 € (možen ogled Keukenhofa in Aalsmerja), ostale vstopnine pribl. 4–18 €/muzej.
POPUSTI: otroci do 12. leta na tretjem ležišču 15 %.

POGOJI:


Akontacija: 30% od osnovne cene.
Odpovedni riziko: 5% od osnovne cene, v primeru dokumentirane višje sile, če ste se zanj odločili.
Prijavnina: 18,00 € na prijavnico/voucher, ne glede na število oseb.

Izračun upošteva
udeležbo najmanj 45 oz. 35 oseb v avtobusu in na letalu. Splošni pogoji so sestavni del programa.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Povpraševanje

NIZOZEMSKA Z AVTOBUSOM

od
269,00 €

Potniki

1
2
 

Rezervacija

NIZOZEMSKA Z AVTOBUSOM

od
269,00 €
Potniki
1
Odpovedni riziko
Način plačila
 

NIZOZEMSKA Z AVTOBUSOM


  • od 269,00 €


Termin:Morda vas zanima tudi...

AMSTERDAM (3 dni) Nizozemska

AMSTERDAM (3 dni)

5/5

od 479,00 € Brez DDV: 479,00 €

Tags: NIZOZEMSKA, AVTOBUSOM, Nizozemska