Vikend v Amsterdamu. Nizozemska, dežela cokel, tulipanov in diamantov.

 

Cena pri najmanj 30 udeležencih: 499 Eur
Cena pri najmanj 20 udeležencih: 529 Eur

1. DAN: LJUBLJANA – ZAANSE SCHANS IN VOLENDAM - AMSTERDAM
Polet v Amsterdam. Po pristanku sledi izlet z avtobusom po severni Holandiji, najprej obisk stare vasice Zaanse Schans, ki jo krasijo lesene hiške in mlini na veter, nato pa bomo odšli v Volendam, vasico znano po holandskem siru in izdelavi cokel (klompen). Prevoz do hotela v okolici Amsterdama, namestitev in nočitev.

2. DAN: AMSTERDAM
Po zajtrku ogled mestnih znamenitosti (doplačilo za lokalni prevoz): Kraljeve palače in trga Dam, borze, Rembrandtove hiše, Židovske četrti in hiše Ane Frank. Obiskali bomo tudi brusilnico diamantov in Cvetlični trg. Prosto za obisk muzejev in galerij (muzej voščenih lutk, Rijksmuseuma, Van Goghov muzej) ali pa za vožnjo z ladjico po slikovitih kanalih (grahtih). Nočitev.

3. DAN: AMSTERDAM / JUŽNA HOLANDIJA - LJUBLJANA
Zajtrk, nato po želji izlet z avtobusom po južni Holandiji: obisk strodavnega Delfta, glavnega mesta Haaga, letovišča Scheveningena in Rotterdama, ki velja za največje pristanišče na svetu. Pozno popoldan vožnja na letališče in polet proti domu.

CENA VKLJUČUJE: polet po programu, transfer od letališča do hotela in nazaj, 2x nočitev z zajtrkom v hotelu 3*, izlet po severni Holandiji, oglede brez vstopnin, osnovno nezgodno zavarovanje, ter spremstvo in organizacijo izleta.
DOPLAČILA: enoposteljna soba 80 €, izlet po južni Holandiji brez vstopnin (min. 20 oseb) 45 €, vožnja z ladijco po kanalih Amsterdama 12 €, vstopnine po programu pribl. 25 - 35 €, lokalni prevozi po Amsterdamu 8 - 18 €, razstava cvetja 14 -16 €.
POPUSTI: otroci do 12. leta na tretjem ležišču 15 %.

POGOJI:


Akontacija: 30% od osnovne cene.
Odpovedni riziko: 5% od osnovne cene, v primeru dokumentirane višje sile, če ste se zanj odločili.
Prijavnina: 15 € na prijavnico, ne glede na število oseb.Izračun upošteva udeležbo najmanj 30 oz. 20 oseb. Splošni pogoji so sestavni del tega programa.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Povpraševanje

AMSTERDAM (3 dni)

od
499,00 €

Potniki

1
2
 

AMSTERDAM (3 dni)


  • od 499,00 €Morda vas zanima tudi...

NIZOZEMSKA Z AVTOBUSOM Nizozemska

NIZOZEMSKA Z AVTOBUSOM

0/5

od 289,00 € Brez DDV: 289,00 €

Tags: AMSTERDAM, dni), Nizozemska