Ob 8:53 bo muzejski vlak odpeljal z Jesenic, mimo Bleda in Bohinja proti postaji Kanal, kjer izstopimo.  Vlak nadaljuje vožnjo do končne postaje Nova Gorica. 

Za ljubitelje vožnje z vlakom, bo ta dve uri dolga vožnja po Bohinjski progi, prav gotovo nepozabno doživetje. Pogledi na Blejsko jezero, na številne soteske in grape, vožnja skozi predore, med katerimi je najdaljši dolg kar 6327 m… Vsekakor pripravimo fotoaparate in kamere. Na vlaku vas bodo spremljali vodniki in animatorji, ki bodo poskrbeli za dobro vzdušje in nam postregli z informacijami o vlaku in progi, po kateri se bomo peljali. V sestavi vlaka je tudi bife vagon, kjer se bomo lahko okrepčali.

Na železniški postaji v Kanalu nas bodo čakali avtobusi. V spremstvu vodnikov se bomo  peljali ob Soči mimo Anhovega in Plav, v skrajno zahodno slovensko deželo GORIŠKA BRDA, med slikovite vasice, vinograde in sadovnjake.

Na poti do Dobrovega se bomo ustavili ob 23m visokem razglednem stolpu v Gonjačah, na katerega se bomo lahko povzpeli in Brda se nam bodo razprostrla kot na dlani. Z malo sreče, bomo lahko uživali v prelepem razgledu na Furlanijo, Julijske Alpe in Dolomite, Vipavsko dolino in Kras.

Iz Gonjač se bomo peljali mimo srednjeveške vasice Šmartno, v središče Goriških Brd, Dobrovo. V eni od lokalnih restavracij bomo imeli kosilo. Po kosilu si bomo ogledali še največjo vinsko klet v Brdih, kjer si bomo za popotnico lahko kupili tudi kakšno izmed vrhunskih briških vin. Iz Goriških Brd se bomo z avtobusi odpeljali proti Novi Gorici, kjer nas bo pričakala naša parna lepotica, ki nas bo odpeljala nazaj proti Gorenjski.

CENA: 
75 EUR  - odrasli
39 EUR – otrok 6-12 let
Brezplačno - 0-6 let

* v spremstvu vsaj ene odrasle osebe. Kosilo ni vključeno.

Cena vključuje: vožnjo z muzejskim vlakom, lokalne avtobusne prevoze, ogled vinske kleti, okusno kosilo, animacijski program, vodenje ter organizacijo izleta.


Datum*: 11.6.
 - Vožnja z muzejskim vlakom in prevoz v Goriška Brda na praznik češenj 
CENA: 
55 EUR  - odrasli
32 EUR – otrok 6-12 let
Brezplačno - 0-6 let
* v spremstvu vsaj ene odrasle osebe. Kosilo ni vključeno.

Cena vključuje: vožnjo z muzejskim vlakom, lokalni avtobusni prevoz v Goriška Brda, spremstvo lokalnega vodnika na avtobusu ter organizacijo izleta. 


Za skupine: 
Za skupine (45 oseb in več) po želji organiziramo posebne programe v okviru rednih voženj ali vožnje izven razpisanih datumov.  Morda bi vašo skupino zanimala:
- Vožnja z vlakom do Mosta na Soči in z avtobusom naprej do Kobarida (ogled Kobariškega Muzeja), vožnja z ladjico po akumulacijskem jezeru pri Mostu na Soči ali ogledom Tolminskih korit.
- Vožnja z vlakom do Mosta na Soči v povezavi z raftingom na Soči, piknikom, kolesarjenjem ali planinarjenjem po lokalnih vrhovih. 
- Vožnja z vlakom do Nove Gorice, izlet v Gorico in obisk okoliških znamenitosti npr. Sv.Gore, Kostanjevice z grobnico Burbonov, kostnice na Oslavju. 
- Vožnja z avtobusom do vstopnega mesta na vlak ( Jesenic ali Bled) iz vašega kraja. 


Odpovedni riziko: 5 % od osnovne cene, v primeru dokumentirane višje sile, če ste se zanjo odločili. Splošni pogoji so sestavni del programa.


Muzejski vlak ni samo vlak za prevoz potnikov, ampak tudi prostor, kjer je možno organizirati različne posebne dogodke: poslovna srečanja, poroke, srečanja in predstavitve.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Povpraševanje

Z MUZEJSKIM VLAKOM V GORIŠKA BRDA

od
75,00 €

Potniki

1
2
 

Z MUZEJSKIM VLAKOM V GORIŠKA BRDA


  • od 75,00 €Morda vas zanima tudi...

PRLEKIJA IN PREKMURJE (1 dan) Slovenija

PRLEKIJA IN PREKMURJE (1 dan)

0/5

od 59,00 € Brez DDV: 59,00 €

FURLANIJA IN JULIJSKA KRAJINA (1 dan) Slovenija

FURLANIJA IN JULIJSKA KRAJINA (1 dan)

0/5

od 49,00 € Brez DDV: 49,00 €

SALZBURG IN SOLNI RUDNIK Avstrija

SALZBURG IN PO ŽELJI SOLNI RUDNIK

0/5

od 39,00 € Brez DDV: 39,00 €

KRAVJI BAL BOHINJ 2016 (1 dan) Slovenija

KRAVJI BAL BOHINJ 2016 (1 dan)

0/5

od 23,00 € Brez DDV: 23,00 €

Tags: MUZEJSKIM, VLAKOM, GORIŠKA, BRDA, Slovenija