Pred vami sta izleta, ki vas bosta popeljala v slikovito Bavarsko in južno Tirolsko. Občudovali bomo pravljične gradove Ludvika II. Bavarskega in še starodavne cerkve ter lepote neokrnjene narave. Še najbolj nas pri vsem prevzame blišč romantičnih gradov, ki nas popelje v svet domišljije in pravljic.

Cena pri najmanj 45 udeležencih: 134 Eur
Cena pri najmanj 35 udeležencih: 159 Eur

 

1. DAN: LJUBLJANA - KIMSKO JEZERO - HERRENINSEL - LINDERHOF
Odhod avtobusa ob 5. uri s parkirišča na Dolgem mostu v Ljubljani. Vožnja skozi Karavanški predor, po slikoviti Turski avtocesti mimo Salzburga do Kimskega jezera (Chiemsee). Z ladjo se bomo peljali na otok Herren, na katerem si bomo ogledali razkošen grad Ludvika II. Bavarskega. Pozno popoldne prihod v gradič Linderhof, ki je kot bleščeč rokokojski biser sredi neokrnjene narave. Zvečer prihod v idilično bavarsko vasico ali v avstrijske Reutte. Večerja in nočitev.

2. DAN: NEUSCHWANSTEIN - OBERAMMERGAU - ETTAL - LJUBLJANA
Po zajtrku odhod proti najslavnejšemu gradu na svetu, Neuschwansteinu, ki nas popelje v srednjeveški svet vitezov, trubadurjev in starogermanskih junakov. Nato postanek v čudovitem idiličnem kraju Oberammergau, ki je svetovno znan po rezbarski šoli in pasijonskih igrah. Odpeljali se bomo v bližnji Ettal in si ogledali mogočen benediktinski samostan s cerkvijo. Tukajšnji menihi še danes izdelujejo zdravilne zeliščne likerje po starodavnih receptih. Vožnja proti domu in prihod v Ljubljano v večernih urah.

 

MM-NAMIG: ZANIMIVO ZA OTROKE

CENA VKLJUČUJE: prevoz z avtobusom, 1x polpenzion v hotelu 3* (dvoposteljne sobe), osnovno nezgodno zavarovanje, spremstvo in organizacijo izleta.
DOPLAČILA: enoposteljna soba 25 €/noč, , vstopnine in vožnja z ladjo pribl. 35 €. Otroci do 18. leta ne plačajo vstopnine. POPUSTI: otrok do 12. leta na tretjem ležišču 15 €.

POGOJI:


Akontacija: 30 % od osnovne cene. 
Odpovedni riziko: 5 % od osnovne cene, v primeru dokumentirane višje sile, če ste se zanj odločili.
Prijavnina: 18,00 € na prijavnico/voucher, ne glede na število oseb. Izračun upošteva udeležbo najmanj 45 oz. 35 oseb. Splošni pogoji so sestavni del programa.
Zaključene skupine izbirajo datum po želji!

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Povpraševanje

PRAVLJIČNI BAVARSKI GRADOVI (2 DNI)

od
134,00 €

Potniki

1
2
 

PRAVLJIČNI BAVARSKI GRADOVI (2 DNI)


  • od 134,00 €Morda vas zanima tudi...

BERLIN, DRESDEN IN BAMBERGNemčija

BERLIN, DRESDEN IN BAMBERG

0/5

od 329,00 € Brez DDV: 329,00 €

NEMŠKA ROMANTIČNA CESTA IN DOLINA RENA Nemčija

NEMŠKA ROMANTIČNA CESTA IN DOLINA RENA

0/5

od 299,00 € Brez DDV: 299,00 €

Tags: PRAVLJIČNI, BAVARSKI, GRADOVI, DNI), Nemčija