Cena pri najmanj 45 udeležencih: 237 Eur
Cena pri najmanj 35 udeležencih: 256 Eur

1. DAN: LJUBLJANA – BAYREUTH - DRESDEN
Odhod iz Ljubljane ob 5. uri. Vožnja preko Avstrije v Nemčijo do Bayreutha. Po ogledu mesta s številnimi baročnimi spomeniki in bogato operno tradicijo, nadaljevanje vožnje v Dresden. Sledil bo ogled arhitekturnega kompleksa Zwinger, nato namestitev v hotelu in nočitev.


2. DAN: DRESDEN – NP »SAŠKA ŠVICA« - DRESDEN
Po zajtrku izlet v bližnji NP Saška Švica, ki leži med reko Labo in češko pokrajino. Pokrajino zaznamujejo mogočne skale iz peščenjaka in številne pohodniške poti. Povzpeli se bomo na razgledno ploščad Bastei, od koder je čudovit razgled na nenavadne skalne formacije. Zanimivost pokrajine so številni vrelci, ki omogočajo bogato zdraviliško ponudbo ter slikoviti gradovi, med katerimi je najpomembnejši skoraj 800 let star Königstein. Po ogledu gradu vrnitev v Dresden, kjer bo nekaj prostega časa. Popoldne ogled mestnih znamenitosti: Semperjeve Opere, Schlossplatza, Bruehlische Terasse, Frauenchirche in Fuerstenganga. Po želji tudi ogled Gemaeldegalerie. Namestitev v hotelu, večerja in nočitev.

3. DAN: DRESDEN – PRAGA
Po zajtrku vožnja mimo Teplic v Prago. Vožnja na Hradčane in tam ogled zakladnice Loreta, stolnice sv. Vida, Zlate uličke ter sprehod po Mali strani do Vltave ter čez Karlov most v staro mestno jedro. Popoldne ogled še ostalih znamenitosti: Staromestnega trga z mestno hišo in univerzo, Židovske četrti ter Vaclavskega trga. Nato vožnja do hotela in namestitev. Po želji večerja v eni od značilnih praških pivnic. Nočitev v hotelu. 


4. DAN: PRAGA - HLUBOKA - LJUBLJANA
Po zajtrku vožnja do znamenitega gradu Hluboka. Po ogledu gradu, še obisk mesteca Češki Krumlov z odlično ohranjenim gradom. Vožnja proti Sloveniji, kamor bomo prispeli pozno zvečer.

CENA VKLJUČUJE: prevoz z avtobusom, 1x polpenzion in 2x nočitev z zajtrkom v hotelu 3* (dvoposteljne sobe), oglede brez vstopnin, vstopnina v NP Saška Švica, osnovno nezgodno zavarovanje, ter spremstvo in organizacijo izleta. DOPLAČILA: enoposteljna soba 68 €, večerja v pivnici pribl. 22 €, vstopnine pribl. 35 €. Popust: otrok do 12. leta na tretjem ležišču 27 €.

POGOJI:


Akontacija: 30 % od osnovne cene.
Odpovedni riziko: 5 % od osnovne cene, v primeru dokumentirane višje sile, če ste se zanj odločili.
Prijavnina: 15,00 € na prijavnico/voucher, ne glede na število oseb.Izračun upošteva udeležbo najmanj 45 oz.  35 oseb. Splošni pogoji so sestavni del programa.


 

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Povpraševanje

KAMNITI ČUDEŽ SAŠKA ŠVICA, DRESDEN IN PRAGA

od
237,00 €

Potniki

1
2
 

KAMNITI ČUDEŽ SAŠKA ŠVICA, DRESDEN IN PRAGA


  • od 237,00 €Morda vas zanima tudi...

PO POTI PRIMOŽA TRUBARJA Nemčija

PO POTI PRIMOŽA TRUBARJA

0/5

od 199,00 € Brez DDV: 199,00 €

BERLIN, DRESDEN IN BAMBERGNemčija

BERLIN, DRESDEN IN BAMBERG

0/5

od 329,00 € Brez DDV: 329,00 €

Tags: KAMNITI ČUDEŽ SAŠKA ŠVICA, DRESDEN IN PRAGA, Nemčija