• GRADEC IN ČOKOLADA
  • GRADEC IN ČOKOLADA

Obiščite štajersko prestolnico.

Cena pri najmanj 45 udeležencih: 26 Eur
Cena pri najmanj 35 udeležencih: 34 Eur

1. dan: Ljubljana - Gradec - Ljubljana

Odhod avtobusa ob 6. uri zjutraj iz Ljubljane s parkrišča na Dolgem mostu in vožnja proti Mariboru. Vožnjo bomo nadaljevali po avstrijski Štajerski preko Šentilja in Gradca, prvi postanek bo v kraju Riegersburg, kjer bomo lahko po želji (doplačilo) obiskali čokoladnico Zotter in izvedeli vse o tej sladki razvadi. 

Po ogledu se bomo odpeljali  v Gradec – prestolnico avstrijske Štajerske. Sprehodili se bomo po mestnem jedru, najprej preko otoka na Muri pod grajski hrib. Nato se bomo po želji z vzpenjačo povzpeli na grajski grič ter se sprehodili do znamenitega graškega stolpa z uro. Z griča je čudovit razgled na mestno središče, ki je bilo zaradi svoje arhitekture uvrščeno na Unescovo listo svetovne dediščine. Sledil bo sprehod po mestnem trgu, mimo mestne hiše, najstarejše pekarne v Gradcu, dvorca Habsburžanov do deželnega dvorca. Nekaj bo tudi prostega časa za samostojne oglede. V poznih popoldanskih urah sledi povratek proti domu, kamor je predviden prihod v večernih urah.

CENA VKLJUČUJE:

prevoz z avtobusom, oglede po programu brez vstopnin, spremstvo in organizacijo izleta.

DOPLAČILA IN POPUSTI:

Doplačila: vstopnina v čokoladnico Zotter: odrasli od 15,40 EUR, otroci 11-17 let od 12,90 EUR, otroci 6-10 let od 9,90 EUR; vzpenjača v Gradcu cca 3 EUR.POGOJI:Akontacija: 30% od osnovne cene. 
Odpovedni riziko: 5% od osnovne cene, v primeru dokumentirane višje sile, če ste se zanj odločili. Izračun upošteva udeležbo najmanj 45 oz. 35 oseb. Splošni pogoji so sestavni del programa.


 

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Povpraševanje

GRADEC IN ČOKOLADA

od
26,00 €

Potniki

1
2
 

GRADEC IN ČOKOLADA


  • od 26,00 €Morda vas zanima tudi...

FESTIVAL SIVKE Enodnevna potepanja

FESTIVAL SIVKE

0/5

od 19,50 € Brez DDV: 19,50 €

Tags: GRADEC, ČOKOLADA, Enodnevna, potepanja