Cena pri najmanj 45 udeležencih: 619 €
* Cena pri najmanj 45 udeležencih - odhod 30.4. 2018: 629 €


1. DAN: SLOVENIJA - BUKAREŠTA:
Polet letala z ljubljanskega letališča v Bukarešto. Po prihodu prevoz v mesto in ogled znamenitosti: mogočnega parlamenta, Slavoloka zmage, Trga revolucije, Knežjega dvora. Nastanitev v hotelu. Za doplačilo možnost tradicionalne večerje s folklornim programom.

2. DAN: BUKAREŠTA - IVANOVO - ARBANASSI - VELIKO TARNOVO:
Po zajtrku obisk etnografske vasice, ter sprehod skozi mestni park Cismigiu, Popoldne vožnja proti romunsko - bolgarski meji do samostana Ivanovo, s kapelami in meniškimi celicami Nadaljevanje poti do tradicionalne vasice Arbanassi, nekdanje prestolnice bolgarskih carjev in po ogledu vožnja v Veliko Tarnovo. Nastanitev.

3. DAN: VELIKO TARNOVO - KAZANLAK - PLOVDIV:
Po zajtrku ogled starega mestnega jedra in mestnega obzidja Tsarevets. Pot bomo nadaljevali čez prelaz Shipka do spominske cerkve in dalje v "Dolino vrtnic" v Kazanlak, kjer si bomo ogledali muzej rožnega olja, v bližini pa tudi znane tračanske grobnice. Popoldne vožnja v Plovdiv, drugo največje mesto Bolgarije in ogled starega mestnega jedra. Nastanitev in nočitev.

4. DAN: PLOVDIV - SOFIJA:
Po zajtrku vožnja v Sofijo. Ogled mestnih znamenitosti peš in z avtobusom: katedrale Aleksandra Nevskega, rotunde sv. Jurija, cerkve sv. Nedelje, spominika Vasilija Levskega, Univerze. Nastanitev. Za doplačilo možnost tradicionalne večerje s folklornim programom.

5. DAN: SOFIJA – SLOVENIJA:
Po zajtrku prosto za samostojne oglede. Prevoz na letališče ter polet v Ljubljano predvidoma v popoldanskih urah.

CENA VKLJUČUJE: letalski prevoz Ljubljana - Bukarešta/Sofija - Ljubljana, avtobusni prevoz po programu, dva polpenziona in dve nočitve z zajtrkoma v hotelih 3*, zunanje oglede, spremstvo in organizacijo potovanja.
DOPLAČILA: enoposteljna soba 96 €, tradicionalna večerja s folkloro prbl. 25 € (cena velja za 1 večerjo), vstopnine in javnegi prevoz pribl 30 - 40 €. 
POPUSTI: otroci 2 - 12 let na dodatnem ležišču: - 10%.


POGOJI:
Akontacija: 30 % od osnovne cene.
Odpovedni riziko: 5 % od osnovne cene, v primeru dokumentirane višje sile, če ste se zanj odločili.

Prijavnina:
15,00 EUR na prijavnico/voucher ne glede na število oseb.

Izračun upošteva udeležbo najmanj 45 oz. 35 oseb. Splošni pogoji so sestavni del programa.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Povpraševanje

BUKAREŠTA IN SOFIJA

od
619,00 €

Potniki

1
2
 

BUKAREŠTA IN SOFIJA


  • od 619,00 €Tags: BUKAREŠTA IN SOFIJA