T E R M I N I   O D H O D O V : 

JULIJ: 09.07.-17.07-2022; 23.07.-31.07.2022

AVGUST: 06.08.-14.08.2022; 20.08.-28.08.2022

SEPTEMBER: 24.09.-02.10.2022

OKTOBER: 22.10.-30.10.2022


C E N I K :

Cena pri najmanj 45 udeležencih: 489 EUR

Cena pri najmanj 35 udeležencih: 529 EUR
Cena pri najmanj 25 udeležencih: 559 EUR


1. DAN: LJUBLJANA – NEUM:
Odhod iz Ljubljane ob 5. uri zjutraj. Vožnja mimo Karlovca do Jadranske obale ter mimo Splita v Neum. Namestitev v hotelu, prosto za osvežitev v morju in nočitev.

2. DAN: NEUM – BUDVA - DRAČ:
Po zajtrku vožnja mimo Dubrovnika v Črno goro do Budve. Kratek postanek za ogled starega mestnega jedra, nato pa nadaljevanje vožnje mimo Sv. Štefana v Albanijo, in dalje mimo Skadra v staro  prestolnico Kruje, ki leži v vznožju visokega gorovja Sar-Saltiku. Sledil bo prevoz v obmorsko letovišče Drač, večerja in nočitev v hotelu.

3. DAN: DRAČ - TIRANA - OHRID:
Po zajtrku vožnja v prestolnico Tirano, ki leži med rekama Erzen in Išmi. Ogled znemenitosti mesta: mošeje Etem Beya, konjeniškega spomenika, številnih trgov, nekdanjega mavzoleja Enverja Hoxhe. Po ogledu vožnja mimo Elbasana v Makedonijo do Ohridskega jezera. Večerja in nočitev v hotelu.

4. DAN: OHRID:
Po zajtrku prosto za kopanje in počitek; po želji in za doplačilo izlet v Strugo in do samostana Sv. Jovana Bigorskega.

5. DAN: OHRID - SV. NAUM:
Po zajtrku sprehod po mestu z ogledom njegovih spomenikov in znamenitih cerkva, okrašenih s prelepimi ikonostasi in bizantinskimi freskami ter vzpon na mogočno Samuelovo trdnjavo nad mestom, od koder je čudovit pogled na jezero in okolico. Popoldne vožnja ob Ohridskem jezeru do Sv. Nauma, kjer bo ogled starodavnega samostana z dragocenim ikonostasom in sprehod po prelepi samostanski okolici. Večerja in nočitev v hotelu.

6. DAN: OHRID: 
Po zajtrku prosto za kopanje in počitek; po želji in za doplačilo izlet na Prespansko jezero. Kratek postanek v Oteševem, nato pa vožnja v Bitolo, ker si bomo ogledali čudovite mozaike antične He- rakleje in se sprehodili po starem bazarju. Popoldne vrnitev v hotel, večerja in nočitev.

7. DAN: OHRID:
Po zajtrku prosto za samostojne oglede, kopanje in počitek. Večerja in nočitev v hotelu.

8. DAN: OHRID - SKOPJE - BEOGRAD:
Po zajtrku vožnja mimo Tetova v Skopje in ogled mestnih znamenitosti: starega kamnitega mostu, trdnjave Kale, cerkve Sv. Spasa, Mustafa-Pašine džamije in sprehod po slikoviti stari čaršiji. Popoldne vožnja na sever, mimo Leskovca in Niša v Beograd. Po želji večerja v Skadarliji. Nočitev.

9. DAN: BEOGRAD - LJUBLJANA:
Po zajtrku ogled srbske prestolnice, s slovitim Kalemegdanom, največjo pravoslavno cerkvijo na Balkanu, cerkev Sv. Save, stadiona na Marakani, Dedinj s Hišo cvetja ter za konec sprehod po živahni promenadi, po Knez- Mihajlovi ulici. Pozno popoldne se bomo odpravili proti Sloveniji, kamor bomo prispeli v poznih večernih urah. 

CENA VKLJUČUJE: prevoz z avtobusom, 7x polpenzion in 1x nočitev z zajtrkom v hotelih 3*/4* (dvoposteljne sobe), oglede po programu brez vstopnin, osnovno nezgodno zavarovanje, spremstvo ter organizacijo potovanja. 
DOPLAČILA: enoposteljna soba 130 €, vstopnine pribl. 25 €. Fakultativni izleti: izlet na Prespansko jezero in Bitolo pribl. 35 €, izlet z malico do J. Bigorskega pribl. 45 €, večerja v Skadarliji pribl. 20 €. 

POPUSTI: otrok do 12. leta na tretjem ležišču 55 €.

POGOJI:
Akontacija: 30% od osnovne cene. 
Odstopni riziko: 5% od osnovne cene, v primeru dokumentirane višje sile, če ste se zanjo odločili.
Prijavnina: 20 € na prijavnico/voucher ne glede na število oseb. 

Izračun upošteva udeležbo najmanj 45, 35 oz. 25 oseb. Splošni pogoji so sestavni del programa.


Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Povpraševanje

POLETJE NA JADRANU IN OB OHRIDU - 9 dni

od
489,00 €

Potniki

1
2
 

POLETJE NA JADRANU IN OB OHRIDU - 9 dni


  • od 489,00 €Morda vas zanima tudi...

Pariz in Gradovi ob Loari - 6 DNIFrancija

Pariz in Gradovi ob Loari - 6 DNI

0/5

od 345,00 € Brez DDV: 345,00 €

Tags: Ohrid, Makedonija, Skopje, Srbija, Beograd, Budva, Tirana, Brač, Črna gora