Bolgarija - občutite vonj vrtnic.

Cena pri najmanj 40 udeležencih: 598 €
Cena pri najmanj 30 udeležencih: 630 €
Cena pri najmanj 25 udeležencih: 658 €


1. DAN: SLOVENIJA–ARAD
Odhod iz Ljubljane v zgodnjih jutranjih urah in vožnja preko Madžarske v Romunijo. Prvi postanek bo v mestu Arad, kratek sprehod po mestu in ogled, nato vožnja do hotela. Večerja in nočitev.


2. DAN: HUNEDORA–BRASOV
Po zajtrku nadaljevanje potovanja do Hunedoare, kjer stoji največji romunski grad, v katerem je živel Matija Korvin. Nato dalje v Brasov, kjer si bomo ogledali znano črno cerkev, staro mestno in pravoslavno cerkev. Vožnjo bomo zaključili v kraju nastanitve in se namestili v hotelu. Večerja in nočitev.

3. DAN: SINAIA–BUKAREŠTA
Po zajtrku vožnja proti romunski prestolnici, med potjo postanek v mestu Sinaia za ogled gradu Peles in grajskih zbirk. Nato dalje v Bukarešto, kjer sledi ogled mestnih znamenitosti: Slavoloka zmage, parlamenta, Trga revolucije in knežjega dvora ter etnografskega muzeja. Večerja in nočitev v hotelu.

4. DAN: BUKAREŠTA–VARNA–SONČNA OBALA
Po zajtrku se bomo odpeljali do Črnega morja nato ob razgibani obali v Bolgarijo, v Varno. Ogled mestnih znamenitosti tretjega največjega bolgarskega mesta, nato pa vožnja na Sončno obalo. Namestitev v hotelu, večerja in nočitev.

5. IN 6. DAN: SONČNA OBALA
Prosta dneva za kopanje, počitek in individualne aktivnosti. Večerja in nočitev.

7. DAN: NESEBAR - PLOVDIV
Po zajtrku vožnja v starodavno antično mesto na otoku Nesebar, ki je pravi arhitekturni biser z dolgoletno zgodovino in je na seznamu UNESCa. Po ogledu nadaljevanje vožnje v nekdanjo prestolnico Bolgarije in imperija Filipa Makedonskega – Plovdiva. Sprehod po izjemno slikovite starem mestnem središču in ogled ostankov rimskega amfiteatra, cerkve Sv. Konstantina in mošeje. Večerja in nočitev v hotelu.

8. PLOVDIV – SOFIJA
Po zajtrku vožnja v Sofijo in panoramski ogled mestnih znamenitosti: parlamenta, predsedniške palače, univerze, katedrale Aleksandra Nevskega, ruske cerkve, mošeje, sinagoge. Namestitev v hotelu, večerja in nočitev.

9. DAN : SOFIJA - BEOGRAD
Po zajtrku slovo od Bolgarije in vožnja mimo Niša v Beograd, kjer bo nekaj prostega časa za samostojne oglede mesta. Nočitev v hotelu.

10. DAN : SRBIJA - LJUBLJANA
Po zajtrku se bomo odpravili proti Sloveniji, kamor bomo prispeli v večernih urah.

CENA VKLJUČUJE: prevoz z avtobusom, 8x polpenzion in 1x nočitev z zajtrkom v hotelih 3* (1/2 sobe), oglede brez vstopnin, osnovno nezgodno zavarovanje, ter spremstvo in organizacijo izleta.
DOPLAČILA: 1/1 soba 200 €, vstopnine na poti, mestna pristojbina 27 €. POPUSTI: otrok do 12. leta na tretjem ležišču 10 %.


POGOJI:
Akontacija: 30 % od osnovne cene. 
Odpovedni riziko: 5% od osnovne cene, v primeru dokumentirane višje sile, če ste se zanj odločili.
Prijavnina: 18,00 € na prijavnico/voucher, ne glede na število oseb. Izračun upošteva
udeležbo najmanj 40, 30 oz. 25 oseb. Splošni pogoji so sestavni del programa. 

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Povpraševanje

POTEP PO BOLGARIJI IN ROMUNIJI

od
598,00 €

Potniki

1
2
 

Rezervacija

POTEP PO BOLGARIJI IN ROMUNIJI

od
598,00 €
Potniki
1
Odpovedni riziko
Način plačila
 

POTEP PO BOLGARIJI IN ROMUNIJI


  • od 598,00 €


Termin:Morda vas zanima tudi...

BISERI ROMUNIJE IN VOJVODINE Romunija

BISERI ROMUNIJE IN VOJVODINE

0/5

od 348,00 € Brez DDV: 348,00 €

Tags: POTEP PO BOLGARIJI IN ROMUNIJI