Bolgarija - občutite vonj vrtnic.

Cena pri najmanj 40 udeležencih: 555 €
Cena pri najmanj 30 udeležencih: 599 €
Cena pri najmanj 20 udeležencih: 655 €


1. DAN: LJUBLJANA - TIMISOARA:
Odhod iz Ljubljane v zgodnjih jutranjih urah in vožnja preko Madžarske v Temisoaro. Ogled nekaterih mestnih znamenitosti , nato pa namestitev v hotelu, večerja in nočitev.

2. DAN : TIMISOARA - SIBIU - BRASOV:
Po zajtrku se bomo odpeljali v Sibiu, kjer si bomo ogledi srednjeveško mestno jedro, ki ga krasijo čudovit trg, mestna hiša, obzidje s stolpi in katedrala. Po ogledu bomo nadaljevali pot v Brasov in tam ogled znane črne cerkve, stare mestne in pravoslavne cerkve. Vožnjo bomo zaključili v kraju nastanitve in se namestili v hotelu. Večerja in nočitev.

3. DAN : BRASOV - BUKAREŠTA - CONSTANTA:
Po zajtrku vožnja v romunsko prestolnico Bukarešto, kjer si bomo ogledali Slavolok zmage, Hišo ljudstva – parlament, Trg revolucije in knežji dvor. V bližini bomo obiskali etngrafski muzej na postem in se po ogledu odpeljali do Črnega morja, v enega izmed turističnih krajev ob obali. Večerja in nočitev v hotelu.

4. DAN : CONSTANTA:
Zajtrk, nato ogled pristaniškega in letoviškega mesteca, po želji tudi delfinarija, popoldne pa prosto za kopanje in počitek. Večerja in nočitev.

5. DAN : CONSTANTA - VARNA: Po zajtrku vožnja ob razgibani obali Črnega morja v Bolgarijo, v Varno. Ogled mestnih znamenitosti tretjega največjega bolgarskega mesta, nato pa vožnja na Sončno obalo. Namestitev v hotelu, večerja in nočitev.

6. IN 7. DAN : SONČNA OBALA:
Prosta dneva za kopanje, počitek in individualne aktivnosti. Večerja in nočitev.

8. DAN : NESEBAR - SOFIJA: Po zajtrku vožnja v starodavno antično mesto na otoku Nesebar, ki je pravi arhitekturni biser z dologletno zgodovino in je na seznamu UNESCa. Po ogledu nadaljevanje vožnje v Sofijo, prestolnice Bolgarije. Panoramski ogled mestnih znamenitosti: parlamenta, predsedniške palače, univerze, katedrale Aleksandra Nevskega, ruske cerkve, mošeje, sinagoge. Namestitev v hotelu, večerja ob tradicionalnem folklornem programu.

9. DAN : SOFIJA - BEOGRAD:
Po zajtrku slovo od Bolgarije in vožnja mimo Niša v Beograd, kjer bo nekaj prostega časa za samostojne oglede mesta. Nočitev v hotelu.

10. DAN : SRBIJA - LJUBLJANA:
Po zajtrku se bomo odpravili proti Sloveniji, kamor bomo prispeli v večernih urah.

CENA VKLJUČUJE: prevoz z avtobusom, 5x polpenzion, 3x polni penzion (pijača pri obrokih /Sončna obala) in 1x nočitev z zajtrkom v hotelih 3* (1/2 sobe), oglede brez vstopnin, osnovno nezgodno zavarovanje, ter spremstvo in organizacijo izleta.
DOPLAČILA: 1/1 soba 200 €, vstopnine na poti, mestna pristojbina 25 €.
POPUSTI: otrok do 12. leta na tretjem ležišču 10 %.


POGOJI:
Akontacija: 30 % od osnovne cene. 
Odpovedni riziko: 5% od osnovne cene, v primeru dokumentirane višje sile, če ste se zanj odločili.
Prijavnina: 18,00 € na prijavnico/voucher, ne glede na število oseb. Izračun upošteva
udeležbo najmanj 40, 30 oz. 20 oseb. Splošni pogoji so sestavni del programa. 

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Povpraševanje

POTEP PO BOLGARIJI IN ROMUNIJI

od
555,00 €

Potniki

1
2
 

POTEP PO BOLGARIJI IN ROMUNIJI


  • od 555,00 €Morda vas zanima tudi...

BISERI ROMUNIJE IN VOJVODINE Romunija

BISERI ROMUNIJE IN VOJVODINE

0/5

od 328,00 € Brez DDV: 328,00 €

Tags: POTEP PO BOLGARIJI IN ROMUNIJI