Filipini so rajski arhipelag Azije

Na rajskih Filipinih
Čista eksotika jugovzhodne Azije. Aktivni oddih na rajskih Filipinih. Naužijte se čudovitih doživetij na potovanju in oddihu na rajskih Filipinih. Filipini so pravi izbor za vaše potovanje in hkrati nudijo največji možni užitek in sprostitev na najlepših plažah na tem planetu. Vaše počitnice so obogatene še s paketom treh privlačnih izletov, ravno zato je to vaš aktivni oddih na rajskih Filipinih. Na izletu 1 spoznate veličastno in zelo raznoliko Manilo, metropolitansko območje, kjer živi preko 18 milijonov prebivalcev in to žal v zelo zelo različnih pogojih. Izlet 2 vam prinaša ene najlepših scen narave nasploh, saj se s čolni zapeljete po severnem delu Palawan otočja in spoznavate rajski Bacuit zaliv s kotički kot so skrita/velika/mala laguna, otočki kot je Shimizu, plača helicopter ali papaja…, na izletu 3 pa boste videli še popolnoma neredilne lepote čokoladnega hribovja, spoznavali zgodovino in geologijo Bohola ter se nagledali najmanjših primatov – tarzierjev. Vse to začinimo še s predahi na rajskih obalah, malo tu, malo tam, El Nido in Bohol čakata.

TERMINI: 29. 5. - 10. 6., 17. 7. - 29. 7., 10. 9. - 22. 9., 30. 10. - 11. 11., 26. 11. - 8. 12. 2023

Cena pri najmanj 25 udeležencih: od 2.099 EUR

1.dan: LJUBLJANA - MANILA
Zbor potnikov v Ljubljani. Prijava na polet oziroma vožnja do okoliškega letališča. Polet s presedanjem proti Filipinom.

2. dan: MANILA
Po pristanku ureditev formalnosti vstopa. Čaka nas eno najbolj hektičnih mest sveta, saj je nezadosten režim voznega parka ustvaril pravo zmedo na cestah te azijske metropole. Prevoz v mesto in ogled Rizalovega parka, posvečenega nacionalnemu heroju, ki se je ravno s tega mesta pred strelskim vodom poslovil od sonarodnjakov ob pesmi »Mi ultimo adios« in s tem podal temelj odporu prosti španskim kolonialistom. Obiskali bomo tudi znameniti Intramuros, dobesedno obzidano mestno središče stare Manile, ki ima lepo bero starih kolonialnih poslopij, se zapeljali po Roxasovem bulevarju in videli ameriško pokopališče. Namestitev v hotelu in nočitev.

3. dan: MANILA - PALAWAN (EL NIDO)
Po zajtrku ob dogovorjenem času prevoz na letališče in polet na enega najlepših otočij sveta. In njegov resnično najbolj vznemirljiv predel bo naš cilj. Po pristanku v El Nidu si bomo ogledali mestece, katero oskrbuje ta severni del otočja in hkrati spoznali nekoliko drugačne Filipince od tistih iz Metropole. Nato se bomo namestili v hotelu na obali. Prosto in nočitev.

4. dan: EL NIDO IN ZALIV BACUIT
Zajtrk v ležernem vzdušju in nato sledi celodnevno odkrivanje rajskih lepot Palawana. Z dolgimi čolni balangaji, prav takšnimi kakršna so starodavna ljudstva uporabljala za prvo poselitev otočja, se bomo odpravili na pomorsko izkušnjo brez primere. Fantastične kreacije rajskih otočkov se nam bodo stopnjevale vse do vrhunca ob vstopu v neponovljivi Bacuit zaliv. Med izletom bomo imeli tudi piknik kosilo in seveda obilo možnosti za kopanje. Popoldan povratek v naš hotel. Nočitev.

5. dan: EL NIDO
Zajtrk. Prost dan za uživanje v lepotah narave. Možnost dodatnih izletov. Nočitev.

6. dan: EL NIDO - BOHOL
Po zajtrku sledi prevoz na letališče in prijava za let na otok Mactan. Po pristanku sledi prevoz v pristanišče Cebu in vkrcanje na trajekt za Bohol. Ob prispetju še prevoz do našega obalnega resorta na idilični plaži Panglaa. Možnost skoka v morje in uživanje v aktivnostih našega resorta. Nočitev.

7. dan: BOHOL
Zajtrk. Dan bo namenjen preprosto tistemu, kar rajsko otočje nudi v izobilju. Uživanju na rajski obali in sončenje, počitek ter rekreacija na prelepi plaži. Možnost izleta popoldan - opazovanje kresnic s kanuji, lepa večerna aktivnost, ki nam v prelepi smaragdni barvi popestri doživljanje. Nočitev.

8. dan: BOHOL
Zajtrk. Podali se bomo na izlet na otok Bohol, kjer se je praktično začela moderna zgodovina istoimenskega otočja. Spoznali bomo spominsko obeleženje prvega mednarodnega in medrasnega krvnega sporazuma, ko sta španski poveljnik Legazpi in Sikatuna, lokalni vladar, sklenila mirovno pogodbo. Nato bomo nadaljevali v osrčje otoka, kjer se nahajajo idilični hribčki, prav lepo zaobljeni, nekateri porasli, drugi goli, seveda pa nezaustavljivo privlačni v vsakem letnem času. Konec maja so po navadi resnično čokoladne barve, ko je sušno obdobje v svojem sklepnem dejanju in porjavi celotna pokrajina. Po tej barvi in svoji podobi so dobili tudi ime.

9. dan: BOHOL
Zajtrk in prost dan za uživanje v resnično rajskih Filipinih. Nočitev.

10. dan: BOHOL
Zajtrk. Prost dan za samostojne aktivnosti. Možnost izleta s čolnom in opazovanje delfinov. Nočitev.

11. dan: BOHOL - MANILA
Zajtrk. Ob dogovorjenem času prevoz na letališče. Polet v Manilo. Zvečer možnost odkrivanja ulic stare Manile, obiska akvarija Ocean Center ali doživetje nočnega utripa velemesta. Nočitev.

12. dan: MANILA - EVROPA
Zajtrk. Ob dogovorjenem času prevoz na letališče in prijava ter polet s presedanjem proti domu.

13. dan: LJUBLJANA
Polet s postankom proti Ljubljani oziroma okoliškem letališču ter prevoz do Ljubljane.

************************
Končni obračun potovanja je narejen predvidoma do 10 dni pred odhodom, ko so znani podatki končnih letaliških pristojbin in je doseženo končno število potnikov, na podlagi katerega se določi rang dosežene cene (ob prijavi se potniku vselej zaračuna izhodiščna, najnižja cena).
* Polet je predviden iz letališča Ljubljana. V kolikor nam letalski prevoznik potrdi polet iz okoliškega letališča je na relaciji letališče Ljubljana-okoliško letališče in nazaj organiziran brezplačen prevoz.

CENA VKLJUČUJE: letalski prevoz Ljubljana-Filipini-Ljubljana (oziroma iz okoliškega letališča s transferjem iz/do Ljubljane), letališke pristojbine, prevoze z klimatiziranimi avtobusi/kombiji, ladjicami, 10x nočitev z zajtrkom, od tega 8 noči direktno na rajski obali (hoteli 3*+, odlična, preverjena namestitev), paket 3 izletov v spremstvu slovenskega vodje poti (Manila ogled mesta, Palawan – El Nido in zaliv Bacuit s čolni, Bohol ogled čokoladnega hribovja, zgodovinskega pomnika Sanduogo in rezervat Tarzierjev), organizacija potovanja.
*Na notranjih poletih po Filipinih je vključen 1 kos prtljage za oddajo do 15 kg in 1 kos osebne prtljage do 7 kg*
OBVEZNA DOPLAČILA (ob prijavi): let. takse na Filipinih, zelena taksa El Nido ~ 15 EUR;  manjša skupina 20-24 potnikov 185 EUR, manjša skupina 15-19 potnikov 235 EUR, manjša skupina 10-14 potnikov 345 EUR.
DOPLAČILA PO ŽELJI: enoposteljna soba 445 EUR.

Napitnine niso vključene v ceno in se poravnajo vodniku na poti v znesku 50 EUR.

Cepljenje: Ni obvezno. Več na: www.zdravinapot.si

Vizum: Slovenskim državljanom za bivanje do 90 dni ni potreben.

POGOJI:

Akontacija: 30 % od osnovne cene.
Prijavnina: 20 EUR na prijavnico / voucher, ne glede na število oseb.
Odpovedni riziko:
Premije: https://service.europaeische.at/doc/sl/Opis_storitev_ZavarovanjeOdpovediSLO-PIB-SLSS_2022-SL-001.pdf
Splošni pogoji: https://service.europaeische.at/doc/sl/Pogoje_ZavarovanjeOdpovediSLO-AVB-SLSS_2022-SL-001.pdf

Izračun upošteva udeležbo najmanj 25, 20, 15 oz. 10 oseb. Splošni pogoji so sestavni del programa.
*************************************************************************************
Program je narejen po veljavnih cenikih marca 2023. Pridržujemo si pravico do spremenjenega razporeda ogledov, vendar program ostaja vsebinsko enak.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Povpraševanje

FILIPINI - RAJSKI ARHIPELAG AZIJE - 13 DNI

od
2.099,00 €

Potniki

1
2
 

FILIPINI - RAJSKI ARHIPELAG AZIJE - 13 DNI


  • od 2.099,00 €Morda vas zanima tudi...

Tags: Filipini, Azija