CVETLIČNI SEJEM PORDENONE in nakupovanje v TIARE SHOPPING

Vabljeni na enodnevni izlet za ljubitelje cvetja - obiskali bomo sejem cvetja Ortogiardino. 

Termin: 4.3.2023; 11.3.2023

Cena: 50 EUR (odhod Ljubljana, Sežana)

Cena: 54 EUR (odhod Celje)


1. dan: Ljubljana - Pordenone
Odhod avtobusa iz Slovenije v jutranjih urah. Odpeljali se bomo proti Italiji, mimo Portogruara v Pordenone, kjer bomo obiskali sejem cvetja Ortogiardino. Prireditev je ena od pomembnejših na tem delu Evrope in vsako leto privabi veliko število strokovnjakov in ljubiteljev cvetja iz vsega sveta. Ogledali si bomo paviljone z domišljeno rastlinsko scenografijo: gaje, tropske nasade, angleške parke in podobno. Predstavili bodo novosti in nove modne smernice na področju urejanja in oblikovanja vrtov.  Na razstavi bomo lahko kupili tudi semena, čebulice, gomolje, sadike najrazličnejših rastlin, lončnice sobnih in vrtnih rastlin, rezano cvetje, orodje za obdelovanje in zalivanje, opremo za vrtove, parke in terase, strokovno literaturo o vrtnarjenju in gojenju rastlin. Popoldne sledi krajši sprehod po mestnem jedru Pordenona, ki leži ob reki Noncello. Sprehodili se bomo po ulici Corso Vittorio Emanuele II. in videli mestno hišo, cerkev nekdanjega frančiškanskega samostana in cerkev sv. Jurija, ki se ponaša z mogočnim zvonikom. Postanek  v nakupovalnem središču Tiare Shopping, ki se ponaša s številnimi trgovinami. Po nakupovanju pa bo sledil povratek proti domu, kamor je predviden prihod v večernih urah.

* Za zaključene skupine termin po želji


CENA VKLJUČUJE: prevoz s turističnim avtobusom na navedeni relaciji, cestne pristojbine in parkirnine, oglede po programu (zunanjščine), vstopnico za cvetlični sejem Ortogiardino, osnovno nezgodno zavarovanje ter spremstvo  in organizacijo izleta. 

POPUST za otroka do 12.leta: 6 EUR

Možna doplačila (ob prijavi): nezgodno zavarovanje v tujini z asistenco CORIS 5,70 EUR/ osebo, zavarovanje rizika odpovedi v primeru dokumentirane višje sile 12 EUR/ osebo. Doplačilo za manjšo skupino (med 35 in 44 osebami) je 8 EUR, doplačilo za manjšo skupino (med 25 in 34 osebami) je 16 EUR.


Informativna vstopna mesta: Sežana (izpred hotela Safir ob 8:30), Ljubljana (parkirišče pri obračališču mestnega prometa Dolgi most ob 7:30), Celje (parkirišče pri dvorani Zlatorog ob 06:30)

POGOJI:

Izračun upošteva udeležbo najmanj 45, 35 oz. 25 oseb. Splošni pogoji so sestavni del programa.

Odhodi iz posameznega vstopnega mesta bodo organizirani ob prijavi najmanj 25 potnikov.Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Povpraševanje

PORDENONE - Ortogiardino pomlad 2023

od
50,00 €

Potniki

1
2
 

PORDENONE - Ortogiardino pomlad 2023


  • od 50,00 €Tags: CVETLIČNI, SEJEM, PORDENONU, Enodnevna, potepanja