Prisrčna Gran Canaria je po velikosti tretji otok Kanarskega otočja. Nekoč pomembna izvoznica sladkorja in vina, danes pa njeno gospodarstvo sloni na turizmu. Zalivi in plaže, impresivne pečine, skriti kotički, veličastne gore, osupljivi kraterji in čudovite soteske s svojo bujno subtropsko vegetacijo in naravnimi rezervati predstavljajo številne naravne užitke, ki označujejo osebnost Gran Canarie. Privoščite si jo tudi vi.


Cena:  od 519 € na osebo*

Datum potovanja: november 2019 - marec 2020 (ne velja za praznični čas)

5 dni/4 noči: od 519 €/osebo (ponedeljek-petek)
8 dni/7 noči: od 669 €/osebo (ponedeljek-ponedeljek, petek-petek)


Odhodi iz Benetk (Treviso)

Ponudba velja za ENO osebo – ponudba velja pri prijavi DVEH POTNIKOV!


Ponudba vključuje:

 • povratno letalsko karto z vključenimi letališkimi taksami na izbrani relaciji,
 • namestitev v hotelu 3* v dvoposteljni sobi,
 • 4x ali 7× nočitev z zajtrkom,
 • en kos ročne prtljage (40 x 20 x 25cm),
 • vodnik/zemljevid po mestu.


Predlogi za ogled mestnih znamenitosti:

 • Las Palmas: Las Palmas de Gran Canaria je bil ustanovljen leta 1478 in se ponaša s pomembno zgodovinsko in kulturno dediščino. Večino lahko najdete v okrožju Vegueta, najstarejši četrti, ki je bila leta 1990 uvrščena na Unescov seznam svetovne dediščine. Na najožjem delu polotoka La Isleta vzdolž bulvarja, polnega barov, restavracij, trgovin in hotelov se na zahod v dolžini 2,4 km razteza čudovita plaža Las Canteras. To področje je letoviško osrčje Las Palmasa. Vredno ogleda: »Kolumbova hiša« iz 15.stoletja, Castillo de la Luz (obrambna utrdba je najstarejši zgodovinski spomenik na otoku, kulturni center in prizorišče številnih razstav, predavanj, koncertov), Catedral de Santa Ana (stolnica v Vagueti), Museo Canario (najpomembnejša zbirka gvančevskih artefaktov; na ogled so gospodinjski pripomočki, poljedelska orodja, lončevina, pintaderas -zgodnji terakotni pečati in izrezljane figure pa načrti kanarskih mest iz 16. stoletja), ARUCAS (leži med griči z bujnimi nasadi bananovcev in sladkornega trsta, tovarna ruma, črna cerkev San Juan Batista).
 • Playa del Ingles: razgibano morsko središče, kjer lahko dobite vse, kar lahko množični turizem nudi. Transport je učinkovit in enostaven, avtobusi povezujejo letoviščne plaže, hotele in nakupovalna središča.
 • Playa de Maspalomas: Playo de Maspalomas ločujejo od Playe del Ingles sipine, ki imajo status zaščitenega področja. Je precej manjše letovišče, a za nekatere celo najelegantnejše. Visoke palme in urejeni vrtovi dopolnjujejo podobo bujnosti in spokoja; to niti ne preseneča, saj je bila na tem mestu pred začetkom turizma dejansko oaza.
 • Puerto Rico: vodni športi

  PONUDBA VKLJUČUJE: povratno letalsko karto z vključenimi letališkimi taksami na izbrani relaciji, namestitev v hotelu 3* v dvoposteljni sobi, 4x ali 7× nočitev z zajtrkom, en kos ročne prtljage (40 x 20 x 25cm), vodnik/zemljevid po mestu.

  DOPLAČILA
  Obvezna doplačila: 
  prijavnina 15 EUR/osebo.  Možna doplačila: nezgodno zavarovanje v tujini z asistenco CORIS, zavarovanje rizika odpovedi v primeru dokumentirane višje sile, dodatna nočitev v hotelu – po predhodni potrditvi prostih mest in cene,  enoposteljna soba- po predhodni potrditvi prostih mest in cene,  rezervacija sedežev: 4€-8€/os/smer, dodatni kos prtljage (20 kg in rezervirani sedeži v obe smeri: 60€-80€/os),  najem avta – priporočamo! (cene od: 25€/os za 7 dni).


  POGOJI:

  • ODPOVED - Odpoved rezervacije brez 100% odpovednih ni možna, razen v primeru vplačila zavarovanja rizika odpovedi in upravičenega ter dokumentiranega razloga. Veljajo splošni pogojih MM-TURIST, d.o.o.
  • OBVEZNA  predhodna REZERVACIJA do zasedenosti prostih mest. Rezervacija velja, ko je pisno potrjena s strani ponudnika in je poravnana prijavnina. Rezervacija kupona ali nakup kupona brez posredovane e-mail rezervacije ne zagotavlja prostega mesta. V e-mailu na zgoraj navedeni naslov vaše ime in priimek tako kot sta v osebnem dokumentu-osebna izkaznica ali potni list (drugače ne odgovarjamo za morebitne dodatne stroške oz. odpoved rezervacije), kontaktni elektronski naslov in kontaktno mobilno številko. Priporočamo, da se o prostih terminih pozanimate na tel. št. 01/244 25 30. 
  • Veljavnost ponudbe za potovanja v navedenih terminih.
  • Za potovanje V Španijo slovenski državljani potrebujemo veljaven osebni dokument (osebna izkaznica ali potni list).
  • Dodatne informacije in opozorila: turistična taksa ni vključena v ceno in se plača direktno v hotelu
  • POZOR! Dopuščamo možnost spremembe cen (v primeru dviga cen letalskih kart) - o tem boste obveščeni ob predložitvi željenega termina potovanja
  • mesto ni garantirano do dokončnega plačila, oz. obvezna je predhodna rezervacija
  • veljajo splošni pogoji poslovanja organizatorja potovanja, ki so sestavni del tega potovanja
  • za hotele navajamo lokalno kategorizacijo
  • PRED POTOVANJEM si je potnik sam dolžan pridobiti informacije o potrebnih potovalnih dokumentih in vizumih za države, v katere potuje.


  Opomba: Triposteljne sobe so dvoposteljne z dodatnim ležiščem in so na vprašanje!

  INFO in REZERVACIJA na: rezervacije@mm-turist.si ali 01 – 244 25 30

  Napišite mnenje

  OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
      Slabo           Dobro

  Povpraševanje

  CITY BREAK - GRAN CANARIA (5 dni in 8 dni)

  od
  519,00 €

  Potniki

  1
  2
   

  CITY BREAK - GRAN CANARIA (5 dni in 8 dni)


  • od 519,00 €  Morda vas zanima tudi...

  CITY BREAK AMSTERDAM)

  CITY BREAK AMSTERDAM

  0/5

  od 269,00 € Brez DDV: 269,00 €

  CITY BREAK MARAKEŠ

  CITY BREAK MARAKEŠ

  0/5

  od 229,00 € Brez DDV: 229,00 €

  CITY BREAK SARDINIJA

  CITY BREAK SARDINIJA

  0/5

  od 219,00 € Brez DDV: 219,00 €

  CITY BREAK - OHRID (5 dni) & RENT-A-CAR

  CITY BREAK - OHRID (5 dni) & RENT-A-CAR

  0/5

  od 479,00 € Brez DDV: 479,00 €

  Tags: CITY BREAK - GRAN CANARIA (5 dni in 8 dni)