Dišeča polja sivke in po želji obisk narodnega parka Kamarga.

TERMINI: 29. 6. - 2. 7., 14. 7. - 17. 7., 12. 8. - 15. 8., 28. 10. - 31. 10. 2023

Cena pri najmanj 30 udeležencih: 569 EUR
Cena pri najmanj 20 udeležencih: 609 EUR

1. dan: (LJUBLJANA) BENETKE – BORDEAUX

Zbirališče potnikov na beneškem letališču ali na mestnem obračališču Dolgi Most v Ljubljani in avtobusni prevoz do Benetk (doplačilo). Odhod letala iz Benetk predvidoma v dopoldanskih urah proti Bordeaux–ju. Po pristanku avtobusni prevoz do hotela in nastanitev. Ogled mesta. Prenočevanje.

2. dan: BORDEAUX

Zajtrk. Sledil bo ogled mesta peš in s tramvajem. Mesto Bordeaux, katerega stari del je s svojim bogatim arhitekturnim izročilom in več kot 2000–letno zgodovino kot središče trgovanja, je pod Unescovo zaščito. Za Parizom je Bordeaux drugo mesto v Franciji z največjim številom zaščitenih zgradb in ima poleg tega še izjemno kvaliteto življenja. Na sprehodu po starem mestnem jedru boste sami začutili pravi utrip mesta. Le Grand Théatre, trg Borze in vodno ogledalo, v katerem je čudoviti odsev Borze, renesančni slavolok zmage Porte Cailhau, gotska katedrala St André ... Najnovejša pridobitev pa je La Cité du vin edinstven muzej posvečen vinskim kulturam. Toplo priporočamo obisk, ki ga boste zaključili na belvederu s kozarcem vina in čudovitim razgledom na mesto (doplačilo). Možnost vožnje z ladjico po Garoni, da spoznate Bordeaux še malo drugače (doplačilo). Prenočevanje.

3. dan: BORDEAUX – (SIPINE PILAT) – BORDEAUX

Zajtrk. Za doplačilo vožnja do obale Atlantika, kjer se boste srečali z edinstvenim pojavom–najvišjo in največjo peščeno sipino v Evropi. Sipina meri 105 m v višino in z vrha je čudovit razgled na Atlantski ocean in tako imenovano Srebrno obalo (Côte d’Argent), ki se razteza kolikor daleč vam seže pogled. Nato postanek v ''mestu štirih letnih časo'', Arcachon. Mesto ima več značajev in glede na to, v katerem letnem času se ga obišče, zaživijo nekateri predeli bolj kot drugi. Za doplačilo možnost vožnje z ladjico po zalivu, kjer so si ptice našle zatočišče, kjer še dandanes gojijo ostrige in kjer o dolgi zgodovini gojenja ostrig pričajo lesene hiške na pilotih. Šele ko boste zapluli mimo lesenih ribiških hišk, boste zares začutili utrip obmorskega življenja. Vrnitev v Bordeaux in prenočevanje.

4. dan: BORDEAUX – (SAINT EMILION) – BENETKE (LJUBLJANA)

Zajtrk. Dopoldan avtobusni izlet v Saint Emilion (doplačilo). Staro, izjemno lepo ohranjeno srednjeveško mesto, ki je pod Unescovo zaščito, leži na desnem bregu reke Garone, kar pomeni, da v vinih prevladuje merlot. Mesto je šarmantno, z ozkimi uličicami, z izjemno lepo ohranjeno arhitekturo in lepoto okoliške pokrajine, pod njim pa se vije 200 km podzemnih galerij, kjer zorijo najboljša vina. Postanek v eni od vinskih  kleti in degustacija. Prevoz na letališče in odhod letala proti Benetkam v večernih urah. Avtobusni prevoz v Ljubljano (doplačilo).

CENA VKLJUČUJE: letalski prevoz Benetke – Bordeaux – Benetke z letališkimi in varnostnimi pristojbinami, avtobusni prevoz z letališča do hotela v Bordeaux in nazaj, 3 prenočevanja z zajtrki v hotelu 3* v dvoposteljnih sobah (triposteljne sobe samo na vprašanje), vodenje in organizacija potovanja.

MOŽNA DOPLAČILA (ob prijavi): povratni transfer letališče Benetke 70 EUR, doplačilo za enoposteljno sobo 96 EUR, doplačilo za oddano prtljago do 20 kg na povratnem letu 70 EUR, vožnja z ladjico po Garoni 20 EUR, poldnevni izlet na sipine Pilat 65 EUR, poldnevni izlet v Saint Emillion z degustacijo 85 EUR, Obisk muzeja Cite du vin 21 EUR.

POPUST: otrok 2-12 let na dodatnem ležišču 10 %.

OPOMBA: Pridržujemo si pravico do spremembe datuma in kraja odhoda in vrnitve, če nam letalski prevoznik ne potrdi zahtevanega voznega reda. Vsebinsko program ostaja nespremenjen, prilagojen letalskemu prevozu. Če ne bo možnosti realizacije letalskega prevoza iz načrtovanega letališča, bo let s katerega izmed okoliških letališč. V tem primeru bo potrebno doplačilo oz. doplačilo razlike plačila za prevoz do letališča.

POGOJI:

Akontacija: 30 % od osnovne cene.
Prijavnina: 20 EUR na prijavnico / voucher, ne glede na število oseb.
Odpovedni riziko:
Premije: https://service.europaeische.at/doc/sl/Opis_storitev_ZavarovanjeOdpovediSLO-PIB-SLSS_2022-SL-001.pdf
Splošni pogoji: https://service.europaeische.at/doc/sl/Pogoje_ZavarovanjeOdpovediSLO-AVB-SLSS_2022-SL-001.pdf

Izračun upošteva udeležbo najmanj 30 oz. 20 oseb. Splošni pogoji so sestavni del programa.
*************************************************************************************
Program je narejen po veljavnih cenikih decembra 2022. Pridržujemo si pravico do spremenjenega razporeda ogledov, vendar program ostaja vsebinsko enak.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Povpraševanje

BORDEAUX - MED VINOGRADI IN OCEANOM - 4 DNI

od
569,00 €

Potniki

1
2
 

Rezervacija

BORDEAUX - MED VINOGRADI IN OCEANOM - 4 DNI

od
569,00 €
Potniki
1
Odpovedni riziko
Način plačila
 

BORDEAUX - MED VINOGRADI IN OCEANOM - 4 DNI


  • od 569,00 €


Termin:Morda vas zanima tudi...

PARIZ IN PO ŽELJI VERSAILLES ALI DISNEYLAND - 5 DNI  Francija

PARIZ IN PO ŽELJI VERSAILLES ALI DISNEYLAND - 5 DNI

0/5

od 339,00 € Brez DDV: 339,00 €

ZELENA IRSKA - 8 DNI

ZELENA IRSKA - 8 DNI

0/5

od 1.598,00 € Brez DDV: 1.598,00 €

FRANCIJA – POČITNIŠKO POTEPANJE - 9 DNI

FRANCIJA – POČITNIŠKO POTEPANJE - 9 DNI

0/5

od 775,00 € Brez DDV: 775,00 €

FRANCOSKO PODEŽELJE - ALZACIJA IN PARIZ - 6 DNIFrancija

FRANCOSKO PODEŽELJE - ALZACIJA IN PARIZ - 6 DNI

0/5

od 489,00 € Brez DDV: 489,00 €

Tags: Bordeaux, Francija